sYnCHAoZ

 • #13 Jeg havde slet ikke planer om opgradering men både min GPU er begyndt at halte og crashe hvis ikke jeg nedsætter mængden af strøm den får, samtidig med at min CPO/RAM/Bundkort (jeg ved stadig ikke hvilken af dem) også er begyndt at BSOD crashe og lave fejl i Memtest når jeg har overclock på. Jeg har et længere og mere detaljeret oplæg an…[Læs mere]

 • #10 Det lyder fanme godt! Som sagt, jeg slår koldt vand i blodet og venter til den nye bølge kommer. Er glad for jeres (alle sammens) feedback, fordi uden det havde jeg nok gjort et køb jeg ville fortryde.

  #11
  Jo da, jeg var selv med på AMD vognen en enkelt gang – det skal nok have været ca. samme periode.

 • Jeg har også grublet grundigt over Intel vs. AMD.

  Til at starte med var jeg faktisk rigtig varm på en Ryzen 7 3700x, men så kiggede jeg benchmarks og VS. tests, og Intel’s tilsvarende 10600K var foran i næsten alt – ikke kun gaming (men især gaming). Den trend fortsatte i stort set alle Intel Vs. AMD tests, så jeg er begyndt at vakle ret meget…[Læs mere]

 • Cool, tak, jeg tror også lige jeg slår koldt vand i blodet og håber min PC ikke brænder helt sammen i mellemtiden.

 • Sidder og planlægger nyt hardware til total udskiftning af næsten alt. Har set mig varm på Intel’s i7 10700K (Ryzen 3700x ser også fristende ud).

  Men nu hvor jeg endelig har fundet alle dele og faktisk er klar til at bestille, slår det mig om det mon kan svare sig at vente til Intel’s nye Rocket Lake CPU serie. Den må da være på trapperne snart?…[Læs mere]

 • Kunne godt tænke mig sådan en 3080’er men jeg overvejer meget kraftigt om ikke det bedre kav svare sig at vente på TI/Super udgaven.

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget GPU eller PSU defekt? i forummet Hardware 3 uger siden

  #13 & #14

  Jep jeg har renset alt så godt jeg kunne da jeg installerede den nye PSU. Kabinettet blev vasket ned og selv dens blæsere blev skilt ad og renset. 3½ timers rengøring; det sænkede også lige CPU temps med 10-15 grader på alle fronter

  Omend det var rart (og tiltrængt) at få den renset for støv og snask så har det ingen forskel gj…[Læs mere]

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget GPU eller PSU defekt? i forummet Hardware 3 uger, 4 dage siden

  Nå, lille (stor) update.

  Jeg prøvede hvad #11 foreslog men det virkede ikke, GPU’en viste at der var strøm på, men skærmene var bare sort. Går ud fra at hardware skal tildeles strøm fra bundkortet, så hvis PSU’en ikke er tilkoblet resten af maskinen fungerer det ikke.

  Anyway, mine spil begyndte at crashe tiltagende ofte, og især WoW gav hver gan…[Læs mere]

 • Det bliver fedt når Demolition Man filmen bliver virkelighed.

  Siger du et fy ord som kan støde andre, så står der en bøde automat klar på hvert gade hjørne og spytter en bøde og verbal advarsel ud til dig.

 • #9
  Mange folk ser streams for samværet om at gøre. Det er ikke så meget hvad streameren spiller, men mere bare det at “være sammen” med streameren og de andre i chatten.

  Hos de helt store streamers som Disrespect, Ninja, PewdiePie, Asmongold osv osv. tror jeg at en meget stor del af tilskuerne udelukkende kommer for at trolle og lalle i cha…[Læs mere]

 • Jeg vil kigge efter en ny PSU.

  Hvis det alligevel viser sig, at det ikke er den, jamen så køber jeg bare resten bagefter. Win/win?

  Tak gutter.

 • Ny PSU = hele PC’en skal splittes fuldstændig ad og samles igen. Det er ikke noget jeg synes er vildt spændende medmindre absolut nødvendig

  Hvis det nu er PSU’en som langsomt mister mere or mere kapacitet, så kunne jeg godt finde på bare at opgradere hele spanden. Men hvis det nu IKKE er den og istedet bare GPU’en?

  Ved godt ingen herinde kan…[Læs mere]

 • Win 10 64bit
  GTX 1080Ti factory OC, ikke manuelt.
  PSU Corsair TX650 watt

  TL;DR: Jeg er gradvist igennem årenes løb nød til at reducere Power Target % på min GPU for at forhindre at den crasher i spil.

  Lange version:

  Ingen problemer det første år efter GPU’en var købt og installeret. Kørte perfekt.

  Ca. 10 måneder senere begyndte mine spil (al…[Læs mere]

 • Jeg er godt underholdt. Men så igen, jeg elsker også alt, der ikke bare er Call of Duty klon nr. 739

 • Spændt på at se om deres “100.000 fjender på skærmen” tech rent faktisk lykkedes.

 • #5 +1

  Bed mærke i det med det samme, da nogle af de første tracks kom op på Youtube selv før spillet var udgivet. Jeg smed en kommentar at hvoromend sangene var monster fede, så var lydporoduktionen meget skuffende til sammenligning med Doom 2016.

  Jeg forbeholdte mig dengang at antage, at det var fordi det ikke var final mix der var leak…[Læs mere]

 • Jeg hapsede den også da jeg så der rent faktisk er fuld campaign. Det havde jeg dog ikke forventet.

  Jeg kan godt mærke, at der stadig er MEGET arbejde at gøre i campaign delen, men det er yderst spilbart som det er nu. Der er meget gentagelse og recycling, og det føles som om der mangler en del dialog. Det er de mange små detaljer som ikke endnu…[Læs mere]

 • HAH! Hvem tør vædde på at grinden til World War Z er gratis på Epic nu er fordi det kommer til Steam i løbet af april?

  Hvis folk får det gratis på Epic, så gider de sikkert ikke købe det på Steam. Smart. Og pænt nederdrægtig.

  Men smart!

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget Mount & Blade II: Bannerlord i forummet Spil 6 måneder siden

  #20 Fortæl lige tilbage hvilket type content der er i den early access!

  Er det kun online multiplayer modes eller er der singleplayer content, som rent faktisk er noget værd?

  Jeg gætter kraftigt på, at der ikke er noget campaign, men hvis der er custom battle modes kunne jeg godt være fristet.

 • Jep som #57 siger; de gule dåser (hæ hæ) resetter din dash, så du kan dashe 4 gange i streg.

  Under normale omstændigheder recharger din dash kun så længe du står på jorden, hvilket betyder uden dash powerup kan du aldrig dashe mere end 2 gange i luften.

 • Hent mere