Stubbe

 • Stubbe kommenterede indlægget Fejl i upgrade i forummet FPS 20 år, 6 måneder siden

  Jeg har selv haft problemer med at update CS til beta 6.5 på 11 computere. Men jeg fandt en løsning, som måske kan hjælpe dig. Du henter to filer ned fra siden her: beta65full og hl-patchen 1005-1100. Og hør godt efter: Det må ikke være b6065 eller 1016-1100.

  De to opgraderinger har jeg kun haft problemer med. (De er måske ikke skrevet rigtigt…[Læs mere]

 • Det er rigtigt hvad Safetyboy skriver. For at skære det ud i pap, skal du gå ind i Cstrike-mappen, hvilket ligger i din Half-Life. Derefter kigger du efter en mappe med navnet: sprites. Hvis den ikke er der, laver du en. I denne mappe extracter du filen til.

  Det samme princip gælder for skins til våben. Der laver du en mappe med navnet: Mod…[Læs mere]

 • Enhver kan ramme med en sniper. Alt ligefra begyndere til CS-hajer. De fuldautomatiske semi-zoom-våben er ret nemme at ramme med. Men hvis du vil lære at bruge sniper, så spil de_flatout. En lang bane med to bygninger i hver ende og et par forhindringer imellem. Lavet til at snipe i. Den er ret sjov

  MVH
  Stubbe

 • Q3 vs. Counterstrike. Det er en dårlig sammenligning. Spillene ligner ikke hinanden overhovedet. Quake 3 er doom med grafik om igen. skyd på alt hvad der bevæger sig indtil der ligger blod overalt. ( alt respekt ) CS er udelukkende holdspil, der skal forestille virkeligheden. Quake 3 er med roboter og hypergøber og alt muligt overdrevet skr…[Læs mere]

 • Stubbe kommenterede indlægget Beta 7.0 i forummet FPS 20 år, 7 måneder siden

  Det vi mener med at beta 7 er en joke betyder at der omkring 1.april eller 1.maj var en artikel på counter-strike.net der beskrev at beta 7 var den næste og en masse andet som ikke passede. Det er det jeg mener med en joke. Formålet med den artikel var åbenbart at irritere os.

  Stubbe

 • Kun idioter skyder gennem mere end en kasse/mur. I alle andre tilfælde dør man. Og desuden ved enhver god sniper ved, at man sparer på skudene og kun affyrer, når man er sikker i kikkertsigtet. Du kan vel forstå det ikke. AWP’en VIL JEG KALDE DEN SIKRE DØD! Medmindre man er et kvaj. Er du det?

  MVH
  Stubbe

 • Hvis du kan forudse, hvor dine modstandere går, så tror jeg, at du skulle prøve at spille mod nogle andre. Har du prøvet en anden server. Det er rigtigt at det er nemt at skyde en, der ikke har set dig, men det passer ikke at FOLK IKKE STRAFE’R. En rigtig Cs’er passer altid på, og skifter hele tiden retning for at undgå en eventuel sniper. Det e…[Læs mere]

 • Det eneste tidspunkt, hvor man ikke dør af et sniperskud fra awp, er når skuddet går igennem mere end et objekt på banen. Har du 100/100 dør du selvom, man skyder igennem en mur eller en kasse med en awp. Hvis man er så heldig at ramme igennem to kasser og derefter rammer en modstander, dør han IKKE, men bliver hårdt skadet.
  Med hensyn til den lil…[Læs mere]

 • Jeg glemte lige at skrive, at jeg stadig er en aktiv Counterstrike-spiller.

  MVH
  Stubbe

 • Til alle jer der snakker om newbies.

  Hvornår er man en newbie? Jeg har spillet Half-Life næsten siden det udkom. Og jeg har spillet Counterstrike siden beta 3.1 var den nyeste. Jeg har spillet Team Fortress fra starten. Jeg har spillet Action Half-Life i lang tid. Jeg har aldrig spillet Quake, fordi jeg synes, at det var kedeligt.
  Og så ko…[Læs mere]

 • Stubbe kommenterede indlægget Ingen opdateringer? i forummet FPS 20 år, 8 måneder siden

  Det lyder godt!

 • Stubbe kommenterede indlægget Ingen opdateringer? i forummet FPS 20 år, 8 måneder siden

  Hvad sker der med menuerne “Egne baner” og “serveropsætning”. Er de ikke færdige eller hvad?

  Stubbe

 • Stubbe kommenterede indlægget Cheat i forummet FPS 20 år, 8 måneder siden

  Tag lige en slapper. Jeg mener heller ikke at det er fedt at spille mod en der snyder. Det Zuke han skriver med at kunne “låse” pak-filen vil være en dum ide. Det vil sige at man ikke kan hente grundformen til f.eks. en pistol. Og hvis man ikke kan det er det MEGET svært at lave skins, der er “lovlige”.

  Den eneste kode jeg synes der er lovlig er…[Læs mere]

 • Stubbe kommenterede indlægget Beta 7.0 i forummet FPS 20 år, 8 måneder siden

  Det er en JOKE opfundet af nogle på http://www.counterstrike.net. Indlægget kom vist omkring enten 1.april eller 1.maj. Beta 7 er efter hvad jeg har hørt en joke indtil videre.