Spionas

 • Spionas kommenterede indlægget Feriemidler i forummet Off-topic 1 dag, 20 timer siden

  Jeg skiftede job tidligere året og fik en masse overarbejde udbetalt + feriepenge som røg ind hos feriekonto, så jeg er røget over topskatte-grænsen i år. Jeg mener at have læst det ikke kan betale sig at indløse feriepengene når man skal betale topskat af dem og i øvrigt ikke akut står og mangler dem.

 • Spionas kommenterede indlægget Twinkies i Netto i forummet Off-topic 3 dage, 11 timer siden

  Da jeg var “over there” på udveksling i starten af 0’erne, spiste jeg en del Twizzlers. De var sgu gode. Men derudover var der ikke meget af slikket som jeg var specielt glad for. Til gengæld blev jeg fuldstændig hooked af det store udvalg af Oreo varianter.

 • Spionas kommenterede indlægget Maske i supermarkedere i forummet Off-topic 2 uger, 1 dag siden

  #35 Jeg synes det er respektløst at kalde folk lemminger bare fordi man ikke stiller sig med korslagte arme over for alt hvad der kommer fra myndighederne. Vi har levet med Corona i et halvt år så man kan da ikke forvente, at alle tiltag bare er snorlige og har kæmpe effekt. Det hele er sgu da stadig ét stort eksperiment og hvorfor ikke bare prøv…[Læs mere]

 • Spionas kommenterede indlægget Maske i supermarkedere i forummet Off-topic 2 uger, 2 dage siden

  Jeg holder mig til at handle om morgenen, og der er ret god plads. Men jeg har indtryk af at rigtig mange stadig handler på de samme tidspunkter som altid, eks. i myldretiden efter job. Så jeg forstår godt tiltaget.

  Der findes åbenbart mennesker som stadig ikke magter, eller gider, lave madplaner og som derfor skal handle hver eller hve…[Læs mere]

 • Spionas kommenterede indlægget Disney+ i DK i forummet Film & TV 2 uger, 2 dage siden

  Fin liste. Mandalorian trækker en del, men jeg ser også frem til at komme igang med Clone Wars igen.

 • Spionas kommenterede indlægget Utroskab – hvad nu? i forummet Off-topic 1 måned siden

  En ting er at kunne tilgive utroskaben. Det kan i sig selv være svært nok, men dog er der stadig mange som har det i sig at tilgive den slags. Men i #0‘s situation er der godt nok mange løgne og svigagtig adfærd gennem længere tid. Jeg tror det bliver rigtig svært at genopbygge tilliden efter så meget løgn.

  Det er dog utrolig kompliceret når der…[Læs mere]

 • Spionas kommenterede indlægget Lynetteholmen i forummet Politik 1 måned, 1 uge siden

  #2 Jeg følger en twitter konto som hedder “Red byens træer”. Der får man virkelig et indblik i hvor bygge- og træfældningsliderlige Kbhs kommune er. Det er helt vildt. Alt der bare smager lidt af natur er åbenbart i vejen.

 • Jeg købte Dell Ultrasharp U2719D tidligere på året netop til både hjemmekontor og gaming. Jeg er rigtig tilfreds med den i begge funktioner.

 • #2 At Google så insisterer på at betalingen til kunstnerne skal reduceres med 70% under den forlængede nuværende aftale siger skræmmende meget om, hvilket niveau de ønsker at ligge på.

 • #27 Arh – hun har jo faktisk udtalt senere at nedlukningen var en politisk beslutning. Hun skulle jo så selvsagt ikke stå og sige at det var på baggrund af myndighedernes anbefaling, hvis det ikke var det. Så hvis hun har løjet er det fint nok hun får noget røg for det.

 • Så det på Twitter her til morgen og blev sgu en smule berørt. Jeg har godt nok brugt mange timer med Mythbusters og det er godt nok trist han dør så relativt tidligt.

 • Som så mange andre startede jeg med Commodore 64, derfra til Amiga 500 og så PC. Jeg har aldrig været på konsolvognen før jeg blev voksen, så min første konsol var vel egentlig en Wii. Jeg havde en kammerat da jeg var barn som havde en konsol – muligvis en Atari…

 • Jeg har aldrig købt dem og kommer heller ikke til det. Det er meget begrænset fornøjelse jeg får ud af de ekstra ting, og så er jeg simpelthen for nærig til spendere de mange penge.

 • Spionas kommenterede indlægget Smitte|Stop app i forummet Off-topic 3 måneder, 2 uger siden

  Jeg afventer lige til diverse sikkerhedstyper har haft deres chance til at endevende appen og komme med deres bud på eventuelle privacy problemer. Det lyder heldigvis til at de er kørt med den model som bedst muligt sikrer privatliv, meeeen jeg er stadig skeptisk.

 • Jeg er i gang med gennemspilning af 3’eren igen. Jeg er ret godt underholdt. Ganske fint spil i mine øjne.

 • Spionas kommenterede indlægget Collateral i forummet Film & TV 3 måneder, 2 uger siden

  Det er en super fed film. Tom Cruise spiller den rolle helt fantastisk.

 • Spionas kommenterede indlægget Hvilket Mmo holder i 2020 i forummet MMO 4 måneder siden

  #11 Enig, der kan godt være lidt meget min-max’ing + BIS tankegang i classic. Der er godt nok blevet mulighed for performance optimering på et helt nyt niveau i forhold til original vanilla. Med det sagt, så kommer det også an på den guild man er i. Jeg spiller med en flok hvor nogen min-max’er en del og andre er mere tilbagelænede og det er der h…[Læs mere]

 • Spionas kommenterede indlægget Podcast i forummet Off-topic 4 måneder siden

  +1 på Pocket Casts. Kan godt lide den sync’er på tværs af devices og så er den understøttet af min Sonos højtaler.
  Hører følgende jævnligt:
  – This american life
  – Det værste par
  – Fup i farvandet
  – Voksenvenner
  – Mads og monopolet
  – Farmænd
  – Fjelles fodboldfjol
  – P1 debat søndagsfrokosten
  – P1 Orientering

 • Jeg hedder Jonas, så Spionas er bare et ordspil på samme. Jeg kan ikke rigtig huske om det var noget jeg blev kaldt på et tidspunkt som kælenavn eller om det opstod oprindeligt i mit eget hovede.

 • Øj en nyhed. Det første Mafia er på min top 5, hvis ikke top 3, med yndlingsspil gennem tiden. Jeg har ikke tal på hvor mange gange det er blevet gennemført. Hvis de formår at bibeholde stemningen, så er der potentiale for et magisk godt spil.
  Jeg kan egentlig også godt lide 2’eren og 3’eren, men de får mig ikke helt op og støde som 1’eren.

 • Hent mere