Silan

 • Tror det er hyper optimistisk at satse på at skifte sit job ud med et 1-mands spilfirma. For mig at se svare det lidt til at have været korsanger i 10 år, og så beslutte sig for at kvitte sit arbejde og satse på at skrive og producere sit eget album og leve af det. Jo, der er da en chance for at det virker og man bliver rig af skidtet, men også…[Læs mere]

 • Silan kommenterede indlægget Subnautica i forummet Spil 2 år, 9 måneder siden

  #165

  Ville gerne smide en nuclear reactor op, men har sgu ikke blueprint til den endnu. Er det et random crashsite blueprint eller noget man får ved at følge noget storyline?

 • Silan kommenterede indlægget Subnautica i forummet Spil 2 år, 9 måneder siden

  #166

  Jeg anede ikke man kan slukke sit scannerrum, kan være jeg lige skal gøre det når jeg kommer hjem :D. Men tror sgu også jeg fjerner det meste af min nye base og fikser en ny med thermal, det virker som en dum ide at bruge bio når jeg har adgang til det næste energi-step, som også kræver mindre vedligeholdelse.

  Derudover har jeg lidt glemt h…[Læs mere]

 • Silan kommenterede indlægget Subnautica i forummet Spil 2 år, 9 måneder siden

  Folk der har gennemført det eller spillet længe, hjælp lige:

  Jeg er ~20 timer inde i spillet, jeg har sea moth og lige lavet prawn suite, og bygget min første rigtige base. Jeg er “effektivitet > kreativitet” type, så jeg ventede med at bygget nogen større base til nu hvor jeg kan lave scanner room ect. Jeg har bygget en base med moonp…[Læs mere]

 • Silan kommenterede indlægget Esport Calender i forummet Spil 3 år, 4 måneder siden

  #6

  De har også en browser extension der giver notifikationer og hurtigt overblik, føler bare stadig der er plads til et mere steamlinet og organiseret interface end hvad de tilbyder.

 • Silan kommenterede indlægget Esport Calender i forummet Spil 3 år, 4 måneder siden

  Der mangler generelt en ordenlig esport kalender/streaming site, der samler turneringsstreams og talkshows. Jeg har prøvet at slå noget sammen, men hovedproblemet er at der ikke er noget ordenligt API der samler disse data. abiosgaming.com er det eneste, men det er tydeligvis kun til big business.

  Personligt bruger jeg teamliquid.net (…[Læs mere]

 • Hey

  Min mus er død og jeg skal ASAP have fat i en ny Razer Deathadder elite. Jeg handler meget lidt edb efterhånden, og sidst jeg gjorde blev min pakke fanget i 14 dages limbo hos PostDK. Never again. Nogen der tilfældigvis kender en butik eller webshop i KBH med mulighed for afhentning, som har sådan en mus på lager? Jeg har prøvet mine sædva…[Læs mere]

 • Silan kommenterede indlægget KMD viser muskler i forummet Off-topic 3 år, 5 måneder siden

  Gad virkelig godt høre fra en udvikler i KMD. Gad vide om de skammer sig over at have sådan en hat som chef, eller de virkelig føler Netcompany er en ond drage, og alle deres disciple skal ned med nakken lige meget hvad. Det føles lidt sådan.

 • Silan kommenterede indlægget Skat lukker i forummet Off-topic 3 år, 5 måneder siden

  #31

  Det kunne også være du vidste hvad du ringede med, ringede direkte til den korrekte styrelse og fik hurtigere og bedre svar end du ellers ville ved at have ringet til “skat”. Det er jo ikke sådan at der bare bliver syv bygninger der alle er skat.

 • Jeg har aldrig set så mange flammekastere og ild som Rammstein på roskilde i ~2007. Det var episk.

 • #5

  Det du mener er vel at de manglede udbygning i det område du færdes i. Jeg tror TDC har mest dækning pt, men det er jo ligegyldigt hvis du kun er i by X og telefonselskab Y har ekstra mange master lige der. Det hele afhænger af hvem der dækker hvor du færdes.

  Udover det er jeg ansat i branchen, så jeg har en naturlig bias og har ingen intere…[Læs mere]

 • https://www.3.dk/abonnementer/dakning/

  Min erfaring er at 3s net pt er et stykke efter TDC der har investeret massivt i deres 4g udbygning de sidste 5 år.

 • Som andre siger, trist situation du er havnet i, men hvis det er ro og landsbystemning der primært trækker dig mod jylland, burde du kunne finde masser af det tættere på. Faktisk er der masser af små landsbyer inden for 10-20km radius af Køge som er super hyggelige.

 • Jeg tror folk som #0 bare tager tatoveringer alt for seriøst. Jeg forstår at det for nogen er vildt grænseoverskridende at sætte permanente markeringer på sin krop, men for andre er det altså bare sjov og ballade, også når de er 50 eller 80. Det er jo ikke sådan at kroppen går i stykker af det, den ser bare lidt anderledes ud.

  Personl…[Læs mere]

 • Jeg følger ikke LOL udover finalerne, så jeg tør ikke sige noget med 100%, men jeg tror hvis du skal se et stort LOL event ligesom dem man ser på stream, skal du til sverige eller tyskland. Danmark har desværre ikke meget kørende udover Cph Games som er færdig for i år.

  Edit:

  Googlede for sjov hvad LOL turneringer der er, af en eller anden g…[Læs mere]

 • Silan kommenterede indlægget Quake Champions stream i forummet FPS 3 år, 6 måneder siden

  Jeg så 10min Fatality stream og mit takeway var dels at han virkede ekstremt rusten, og dels at han på de 10min nåede at nævne mindst 1 gang hvor hårdt det var at være så kendt. Så hellere nogle østeuropæere eller svenskere tak :D.

 • Silan kommenterede indlægget Problemer i samfundet i forummet Off-topic 3 år, 6 måneder siden

  #2

  For mig er det super egoistisk at sige “jeg vil skide på alle andre når vi stadig kan bruge pengene på at mig og mine venner får det lidt bedre”.

  Den sædvanlige smørre er at “vi har betalt skat i mange år, de penge skal bruges på os først” men det er jo hovedløst, vi er jo enige om at folk der er født uden chance for at støtte samfundet (…[Læs mere]

 • #8

  Well det var oplagt at AvP ville blive en halvdårlig B-film, hvorimod Prometheus skulle være den næste store scifi film, og skuffede på alle parametre. Så hvis man ser forventning vs resultat, var Prometheus imho langt værre :D.

 • Hver gang der kommer et nyt ES spil reklamere de med at nu er det en helt ny-opdateret engine og det vil være en helt ny oplevelse… Og så er det altid det samme. At bygge et spil som Skyrim i sig selv er nok allerede et vanvittigt stort projekt, hvis man skal bygge en engine fra bunden samtidig ville det sikkert tage årtier. Tror vi er låst i G…[Læs mere]

 • Hent mere