RadeonXRay

Forum-kommentarer oprettet

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 108 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #2267

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  Jeg er stadig meget i tvivl om jeg skal hoppe på Animal Crossing vognen…
  Har aldrig spillet de tidligere spil, har læst en del, set/læst reviews og previews, men kan simpelthen ikke afgøre om det er noget for mig. Hypen er dog ved at være på det niveau i mig, som jeg oplevede med Bloodborne, et spil jeg svor jeg aldrig skulle spille fordi jeg ikke brød mig om DS1 og den type spil ikke sagde mig noget… jeg lod hypen opsluge mig, købte day one, og siden da var det mit GOTY 2015, og et af mine favorit spil, periode.

  Det ser bare så… super hyggeligt og chill ud… altså animal crossing…. ved bare ikke om jeg går hurtig død i det.

  Så at Elgiganten får det til 399 fra i morgen, så kan være jeg bare skal kaste mig ud i det og give det en chance. Evt. kan jeg måske få kæresten interesseret i det.

  #5

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  Det er ærgerligt at det er endt sådan, men synes også at pilen har peget i den retning rigtig længe. Deres priser og konkurrencen fra andre stører kæder og online shops (også digitalt), har garanteret været hård over de seneste par år.

  Jeg håber de ansatte kommer hurtigt videre.

  Jeg vil se tilbage på Gamestop som et sted hvor jeg havde nogen rigtig gode år som medarbejder efter gymnasiet. Gode kollegaer, rigtig fede midnights-events (også dem før jeg blev ansat) og uden min tid i Gamestop var jeg nok heller ikke kommet til E3 og få den krydset af “bucket-listen”.

  Vil jeg savne Gamestop? Well, synes da det er hyggeligt at kigge ind og se sig omkring, men det er lang tid siden, at jeg har købt noget derinde.

  Bliver spændende og se om de holder stort “lukke udsalg” eller om de flytter produkterne til at butikker i EU.

  #49

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  Jeg søger et 32GB Apple TV (Ikke 4K) til svigerforældrene

  #46

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  #45
  De har sagt, at der vil være 5 classes ved launch.
  Ligesom med annonceringen af Diablo 3, så annoncere de nok de 2 andre ved andre begivenheder (f.eks. Gamescom 2020, Blizzcon 2020)
  Da D3 blev annonceret (Paris 2008), fremviste de Barbarian og Witch Doctor, hvor i mod Wizard, Monk og Demon hunter blev annonceret ved forskellige efterfølgende Blizzcon’s (2008, 2009 og 2010 respektivt)

  #17

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  Jeg forventer (specielt med de seneste para års skuffelser) at Blizzard har ladt kanonen med nogen store annonceringer.

  Rygte møllen har naturligvis snurret, så jeg ser frem til hvad Overwatch 2 og det næste WoW expansion bliver.

  Jeg tror at de mht. WoW vil annoncere, at Beta starter inden året er omme.

  Men jeg ser allermest frem til Diablo 4… fuck, de har 1 shot til at knock-it-out-of-The-park, please don’t screw it up.

  Havde War3 Reforged været ude på nuværende tidspunkt, så havde jeg forventet at vi ville se hvad det næste spil som deres “Classic”-team arbejder på ville være, men jeg satser ikke på at hører fra dem i år… men når de siger noget, så er mine penge på Diablo 2 remaster (som jeg meget gerne vil hører/se hvordan de vil løse teknisk)

  Og så må de MEGET gerne annoncere, at den War3 Reforged Collectors edition der er spottet i Kina også kommer til resten af verden!

  Jeg forventer de sniger/siger MEGET lidt om Diablo Immortal, evt. spørg “did you all remember to bring your phones?” og så annoncere de at det udkommer i aften, eller inden udgangen af 2019.

  Jeg tror, at hvis man er Starcraft-fan, så bliver der intet at komme efter i år.

  Nyt Heartstone xp siger mig intet og jeg følger ikke med i Heroes.

  Jeg forventer der bliver nogen episoder med alt det her Blitzchung, Kina osv… det er op til Blizzard og sørger for, at det ikke overskygge eventet… men det bliver svært

  • Denne kommentar blev ændret for 6 måneder, 3 uger siden af  RadeonXRay.
  #74

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  Så fik jeg endelig taget et par billeder af min komplette samling af World of Warcraft Collectors Editions (orkede ikke lige at smide serveren derind)

  https://imgur.com/gallery/eYaPwsW

  • Denne kommentar blev ændret for 7 måneder, 3 uger siden af  RadeonXRay.
  #73

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  #71

  Genstanden med Onyxia’s hoved er en pin, og er sat fast med hele 2 nåle Skarpe som hendes tænder, men heldigvis ingen whelps!

  #19

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  #16

  Jeg købte det ved launch og fik spillet en 15-20 timer, men pga. studiet blev jeg først færdig med historien her i Sommers

  Mit største klage punkt var klart styringen, mest fordi det hele skulle være så pokkers realistisk hele tiden… SÅ LAD MIG LØBE IGENNEM MIN CAMP FFS!

  Spændt på og se hvordan det kommer til at tage sig ud i 60FPS, men tror ikke ligefrem jeg står forrest i online køen, nå det frigives til PC… måske ved et sale senere.

  #14

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline
  #70

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  Jeg fik min WoW 15th Anniversary Collectors Edition med posten i dag !

  Bestilte direkte fra Blizzard, men iflg. en ven der har bestilt via Gamestop, så udkommer den først den 8 Oktober, så “wooo, sendt for tidlig til mig, wooo?”

  Jeg ved ikke hvordan jeg forstillede mig, at Ragnaros-statuen kunne være i en “normal WoW CE”-kasse, så jeg var noget overrasket over størrelsen på kassen, da jeg modtog den.

  Billeder af unboxing, kasse, indhold, statue osv. her:
  https://imgur.com/a/nudSeVR

  • Denne kommentar blev ændret for 7 måneder, 3 uger siden af  RadeonXRay.
  #25

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  Positivt overrasket over at Watch allerede får Always-on med årets model… Men ellers var det en kæmpe skuffelse. Ingen andre nævneværdige nye features og det lyder som om, at de ikke engang har opgraderet processoren i uret, men blot bruger den fra Watch 4.

  De burde kalde 2019 modellen for Apple Watch 4S….

  Deres initiativ med at man nu også kan vælge hvilke bands man vil have med sit nye ur når man køber det i en af deres butikker eller online, er også et plus.

  Ellers var det godt nok et skuffende event.

  “New Design” af iPhones… Altså, i har brugt nye materialer og givet flere farve muligheder (dog stadig ingen Product Red af jeres top modeller), men at klassificere det som “New Design” er godt nok og strække den…

  Flotte og forbedret kameraer, bedre CPU/GPU og bedre batteri, men ellers var der sq ikke meget nyt eller spændende under solen.

  Forhåbentlig bliver 2020 bedre…

  • Denne kommentar blev ændret for 8 måneder, 2 uger siden af  RadeonXRay.
  #12

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  #10 Yep, de samme rygter er også fløjet forbi mit skrivebord og har gjort mig ked af det ):

  En kollega på jobbet spurgte mig i dag, om jeg var spændt på aftenens keynote (Jeg er den store Apple-fanatiker på arbejdspladsen)…
  Jeg svarede, at mine forventninger er på meget lavt blus… Det tegner sig til at blive et “meh”-event…. Så det kan kun gå op?

  #8

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  Jeg ser mest frem til at se, hvad der sker af opdateringer af Apple Watch i år, da min 2’er trænger til en opgradering… Men jeg synes ikke at rygte-møllen har været særlig optimistisk og der nævnes kun nye ur-kasser og mindre speed-bump ): Naturligvis ville jeg kunne mærke en forskel ved at opgradere fra 2 til den kommende 2019 model, men eftersigne kommer alle de spændende features og opgraderinger først i 2020 modellen, så som sleep-tracking og den nye Micro LED skærm.

  Ellers ser jeg bare frem til at de frigiver iOS 13, formegentlig inden for 24 timer efter keynoten.

  #17

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  #16
  Det er heller ikke min afdeling… Men måske kan man nøjes med et VESA-kit til at hænge den op på væggen… til 199$

  #15

  RadeonXRay
  Bruger
  114 indlæg
  Offline

  #14
  Yeah, skulle have præciseret at chokket kom igennem salen, da de annoncerede at standeren sælges separat.

  Men dejligt og se en modulær Mac Pro igen

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 108 i alt)