Peterec

 • Peterec kommenterede indlægget Telltale Games lukker i forummet Spil 1 år, 10 måneder siden

  Hvis telltale laver et sidste hurra udsalg på steam så vil jeg klart anbefale folk at samle Tales From the Borderlands op. Klart min favorite af deres spil.

 • Dobbel post

 • #23 Den redemption du snakker om handler om at hun fortrød at hun ikke lod hendes far og hans hær begå folkemord på horde. Jania ville dræbe alle horde allerede inden Sylvanas’ grillfest.

  Plus Jania har allerede dræbt en masse Horde da hun smed dem ud af Dalaran tilbage i cata (?), plus hun ville bombe Orgrimmar i forbindelse med MoP (?). Så hu…[Læs mere]

 • #22

  Jeg er med dig langt hen af vejen. Jeg har ikke været interesseret i horde vs alliance siden vanilla. Vi har efterhånden arbejdet mere sammen på tværs af de 2 grupper end vi har arbejdet mod hinanden i den tid WoW har været kørende. Og jeg tror at hvis man opløste horde og alliance eller lavede en 3. gruppe som gik på tværs af de 2 så ville…[Læs mere]

 • #11

  Money talks, tror desværre ikke at der er nok penge i det for Blizzard. Det gav mening at lave en remaster af Starcraft pga. esports. Plus at hvis de laver en remaster så begynder folk at plage dem om Warcraft 4 hvilket jeg ikke tror de har nogen interesse i at lave.

 • #9

  Jeg tror det var i Rexxar campaignet bagefter Orc, at Jania’s søde farmand dukkede op og ville begå folkemord på alt som ikke var mennesker. Rexxar og co, slog ham så ihjel da han nægtede at overgiv sig. Så vidt jeg husker.

 • Den lille film fangede min interesse mere end noget andet jeg har set fra BFA indtil videre.

  Nu må vi se om Blizzard formår at fortsætte niveauet, de plejer at være helt vildt dygtige til at sætte en historie op men alt for ofte er udførelsen af historien langt under niveau.

 • Er der andre som har oplevet at nogle bestemte programmer engang imellem automatisk fjerner deres auto start funktion? Det drejer sig om:

  battle.net
  origin
  gog client
  steam
  soundswitch
  unified remote

  Det sker ca. en gang i måneden at deres auto start funktioner bliver slået fra og jeg skal ind og slå dem til igen. Jeg har googlet rundt som no…[Læs mere]

 • Peterec kommenterede indlægget Prøv at Google “idiot”.. i forummet Off-topic 2 år siden

  #0
  Det triste er at han var den bedste kandidat og at hans modstandere, 2 år senere, stadig ikke har formået at komme op med nogen bedre.

 • #0

  Har du genstartet din telefon?

  Er der andre i husstanden som har Telia og oplever de, de samme problemer?

  Hvis du sætter sim kortet i en anden telefon løser det problemet?

  Har du problemet over alt eller kun ét sted?

  Det ville være de 4 første spørgsmål, jeg ville spørge dig hvis jeg stadig sad i kundeservice. Hvis du har gjort de 4 ting…[Læs mere]

 • Peterec kommenterede indlægget Le Mans 2018 i forummet Sport 2 år, 2 måneder siden

 • Peterec kommenterede indlægget Han Solo filmen i forummet Film & TV 2 år, 2 måneder siden

  #39

  Ah ok jeg misforstod dig. Troede du undrede dig over hvorfor Maul stadig var i live.

  PM er 32 BBY

  NH er 0 BBY

  Solo er 10-13 BBY

  Hvis vi så siger at Anakin er født 42 BBY og Han er født 35 BBY så giver det vel god nok mening?

  Kilde: htt…[Læs mere]

 • Peterec kommenterede indlægget Han Solo filmen i forummet Film & TV 2 år, 2 måneder siden

  #37

  Maul overlevede. Det så vi i Star Wars: Clone Wars samt Rebels.

  Efter TLJ og den dårlige trailer er jeg fint tilfreds med at blot at have læst spoilers for SOLO. Det lader ikke til at jeg er gået glip af noget.

 • Peterec kommenterede indlægget Formel 1 – 2018 i forummet Sport 2 år, 2 måneder siden

  #153

  Det var vel kun 10 omgange? Han kørte fra Vettel, Hamilton, og Räikkönen da de ødelagde deres dæk super hurtigt. Selv med Ocon som sprang af vejen for begge Mercedes kørere efter deres pitstop formåede de ikke at sætte Ricciardo under pres.

  Det kan godt være at Ricciardo manglede hk (og sad fast i 6. gear?) men de andre hang ikke på tæt bagved ham.

 • Peterec kommenterede indlægget Formel 1 – 2018 i forummet Sport 2 år, 2 måneder siden

  #146

  Jeg vil beskrive Monaco som en pve bane. Det er korrekt at der næsten ingen overhandlinger er men det er en super teknisk bane og kørerne elsker den.

  Økonomisk tror jeg faktisk at det er én af de mindre events for FIA, der er meget få tilskuere og mange af dem er VIP’er som er inviteret af holdene. Monaco handler mere om tradition.

 • Spil uden én “exit to desktop” mulighed.

  Auto saves lige inden én længere cutscene som man ikke kan skippe før en boss fight.

  Når man tæver en masse dudes og en cutscene popper op og flytter én til et andet sted før man har fået mulighed for at loote dem.

 • Lyder meget korrekt i den linkede video.

  Kevin skal lære det som især Hamilton og Alonso er gode til. Evnen til at kører situationer lige præcis op til stregen af det forkerte men aldrig over.

  Jeg mindes da også at f.eks. Senna og Schumacher begge har kørt modstandere af banen for egen vinding. Og jeg tvivler stærkt på at man vinder meget v…[Læs mere]

 • Peterec kommenterede indlægget ME: Andromeda i forummet Spil 2 år, 3 måneder siden

  #0

  Har ikke rørt spillet siden release så kan overhovedet ikke huske noget med research udover at jeg fik craftet en riffel som skød med lyn som var åndsvagt OP.
  Generelt mener jeg at kunne huske at craftet gear generelt var det bedste.

  #4

  Jeg mener at de på et tidspunkt nævner noget med at de har opdateret deres universal translators i baggr…[Læs mere]

 • #40 Jeg tvivler stærkt på at den amerikanske hær rekrutter tilfældige børn hvis far er død, ind i deres hær. Så man kan formode at han først efter at have gennemgået et uddannelse forløb som er sluttet på MIT, har trådt ind i den amerikanske hær. Så hans træning har næppe påvirket hans sinds tilstand, som meget som den hævlyst han fik som barn,…[Læs mere]

 • Hent mere