Paxdk

 • Paxdk kommenterede indlægget TLoU2-SPOILER-tråden i forummet Spil 1 uge, 3 dage siden

  #32 Du er selvfølgelig berettiget til din mening, men har ligesom #33 lidt svært med at tage dig seriøst, når du i ramme alvor mener, at TLOU Part II fortjener 0/10 som karaktér.

  Altså…come on. Vi forstår vel 10-skalaen på samme måde, og derfor er din karaktér ikke bare vanskelig at begribe, men decideret forkert udelukkende på den præmis. Al…[Læs mere]

 • #8 God fornøjelse! Det er noget af en episk rutschebanetur du er på vej ud i.

 • Paxdk kommenterede indlægget TLoU2-SPOILER-tråden i forummet Spil 2 uger, 1 dag siden

  Så blev det gennemført, og ligeledes en klar 10’er herfra. Vil gå så langt som at sige, at det nok er den mest helstøbte singleplayer oplevelse jeg har haft siden Half-life 2. Modsat flere herinde, fik jeg en enorm sympati for Abby, og synes næsten endnu bedre om hende end Joel og Ellie.

  Ydermere føler jeg, at jeg er blevet mindst et par månede…[Læs mere]

 • Jeg har brugt hele weekenden på spillet, og aner ikke hvor langt jeg er, fordi jeg simpelthen bare vil nyde hvert et sekund. Glæder mig derfor til den kommende weekend, hvor jeg igen regner med at kunne bruge en del timer på det.

  Ligesom #15 har jeg foruden én enkelt trailer for over halvt år siden, holdt mig så langt væk fra spoilers, review…[Læs mere]

 • Paxdk kommenterede indlægget Synthwave i forummet Musik 3 uger, 3 dage siden

  Jeg stødte forleden på det her nummer som ligeledes har kørt på repeat i nogle dage nu.

  #8 Går stærkt ud fra, at det også er Synthwave der er tale om her? Er i hvert fald vild med det.

 • #0 God anmeldelse, og herligt med sådan en bunke information! Spillede 1’eren tilbage da det udkom, og har (ligesom med ‘Commandos’) længe været glad for den genre. Anede slet ikke der var et nyt spil i den serie på vej, så det skal da helt klart købes her over sommeren.

 • Paxdk kommenterede indlægget Ps5 showcase 11 Juni. i forummet PlayStation 1 måned siden

  #22 Så rædsomt som det her år har været, ville det ikke en gang komme bag på mig.

 • #10 Hold da helt fest den ser nice ud – mange gange tillykke!

 • Godt nok imponerende at se, hvor (foto)realistisk den nye engine er. Den måde lyset ‘opfører’ sig på og den detaljerigdom der er. Gad dælme godt at spille nogle remasterede udgaver af f.eks. Uncharted 2 & 3 for slet ikke at sige noget om The Last of Us!

  @Canis_Lupus er det stadig en “next gen joke” det her eller hvorledes?

  Som en der spi…[Læs mere]

 • Paxdk kommenterede indlægget Hvilket western RPG? i forummet Nintendo 2 måneder, 1 uge siden

  1. The Witcher 3
  2. Skyrim
  3. Divinity: Original Sin II

  I den rækkefølge. Som flere også er inde på, så er det Divinity der skiller sig mest ud, bl.a. i kraft af at være turbaseret.

 • Mange gange tillykke!

  Som en der har været med længe, om end ikke helt fra begyndelsen, har sitet siden midten af 00’erne fyldt i mine daglige online vaner.

  Jeg har derfor svært ved at koge det hele ned til ét godt minde; for sitet har gjort mig klogere på, hvad der sker i spilbranchen gennem DR’s nyhedsorienterede del, mens forummet har være…[Læs mere]

 • Paxdk kommenterede indlægget Premier League 19/20 i forummet Sport 2 måneder, 2 uger siden

  #34 Gode nyheder – og JA TAK, mangler dælme også bare at få se noget nyt bold. Der er grænser for hvor mange ældre kampe på tuben kan mætte en.

 • Trist. Jeg har flere gange været glad for at besøge deres boghandel i Købmagergade (KBH) og er da ked af, at vi nu skal være den forretning foruden.

  Tror dog desværre, som mange også siger, at det nok ikke er den første forretning eller kæde som må bukke under i disse tider. Nok kan det ikke altsammen skyldes covid-19, da fysiske boghandl…[Læs mere]

 • Paxdk kommenterede indlægget Synthwave i forummet Musik 2 måneder, 2 uger siden

  #35 Det var da ret pudsigt på den gode måde. Jeg har først lige opdaget genren via tråden her, er også vild med, at der foruden selve musikken bare bliver gået all in på 80’er æstetikken med påtagede VHS sekvenser, vilde neonfarver mm.

  Har nok fundet en genre jeg skal have udforsket noget mere – takket være dig!

 • Paxdk kommenterede indlægget Synthwave i forummet Musik 2 måneder, 2 uger siden

  Som en der generelt er glad for elektronisk musik, er det super at støde på sådan en tråd her! Har hørt Efence – Spaceflight på repeat siden i går. Meget min type musik, og fedt med alle forslagene, det er god stil!

 • #6 Chaos er på ingen måde særligt ødelæggende i WH2. De kan selvfølgelig godt gå hen og blive en trussel, især hvis man spiller Empire, men som regel går en Chaos Invasion over efter nogle ture.

  Der er tilmed nogle mods som tilføjer flere Chaos waves fordi nogle ikke synes der er nok i vanilla udgaven.

 • #1 Jeg tilhører i hvert fald en af dem der giver dig fuldstændig ret – har også brugt rigtig mange timer på den titel.

  #3 Jeg har ikke på noget tidspunkt ville prøve TW Kina, så har sprunget det over og fortsat med TW W2.

 • #13 Jo nogle af bygningerne kunne (så vidt jeg husker) godt sprænges af f.eks. granater og andre våben.

 • Jo nu begynder der heldigvis virkelig at ske noget. Både det sidste og forrige afsnit var i en helt anden kaliber end mange af de tidligere afsnit. Har været underholdt fra sæson 1, men nu er der virkelig kommet gang i sagerne.

  Synes foruden Saul/Jimmy næsten at det er mere interessant, at følge Mikes vej til at være Gustavo Frings second in co…[Læs mere]

 • Jeg må indrømme, at jeg ikke er vild med den nye designform på controlleren – selvom consensus længe har lydt til at være, at krydskassen har de mest behagelige controllere. Så i den forstand kan man vel se frem til en bedre ergonomi, hvad #10 og #11 er inde på.

  Noget andet jeg ikke bryder mig om, er at der nu er tale om en to-farvet contro…[Læs mere]

 • Hent mere