OliverDK

 • Er selv oprindeligt fra Viborg egnen. Har set er par af dine videoer. Som #1 siger -spændende. Jeg vil helt sikkert kigge lidt flere ved lejlighed.

 • OliverDK kommenterede indlægget Sekiro: Shadows Die Twice i forummet Spil 2 dage, 4 timer siden

  Jeg er DS fan, men jeg må ærligt indrømme at den nye overhandling af kampsystem ser alt for udforende ud til mine evner. Det vil med garanti ende i tusindvis af “trial and error” runs og det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til.

  Derudover ser spillets stil og historie dog fedt ud som altid fra FromSoft.

  Jeg tager dog denne på en let’s play…[Læs mere]

 • OliverDK kommenterede indlægget Google Stadia i forummet Hardware 5 dage, 11 timer siden

  Om tiden er moden til spil streaming teknologisk aner jeg ikke, men personligt ser jeg da frem til en tid hvor jeg ikke skal opgradere hardware i tide og utide. Den må gerne da komme snart

  Det sagt så vil min interesse naturligvis afhænge af prisen og om oplevelsen er tilfredsstillende kontra egen PC/konsol.

 • OliverDK kommenterede indlægget Anbefaling: After Life i forummet Film & TV 1 uge, 1 dag siden

  Tog alle episoder i går. En af de bedre miniserie jeg har set længe. Håber allerede på en sæson 2.

 • OliverDK kommenterede indlægget Leaving Neverland i forummet Off-topic 1 uge, 6 dage siden

  Jeg savner et svar: Jeg aner det ikke.

  Personligt fremstod kunstneren Michael Jackson på mig som en i en kaliber vi nok sjældent kommer til at se igen. Den private Michael Jackson havde jeg et helt andet indtryk af. Han virkede på mig her som en person i en voksen krop der dog mentalt ikke var blevet voksen på mange områder og virkede samt…[Læs mere]

 • #59Jeg havde det lige omvendt. Titlen sagde mig intet lige indtil jeg så så gameplay video’en nogle gange. Nu er det er en af meget få spiltitler jeg faktisk ser frem til og kan skabe en smule hype hos mig.

 • Personligt kommer jeg ikke til at spille det, da det ikke er min type spil, men jeg havde da håbet på succes da Bioware trods alt har givet mig uendelige mange timers underholdning og jeg frygter oprigtigt for studie’s fremtid,.

  Bevares ME:A og DA:I var for mit vedkommende under tidligere tiders storheds tid, men jeg nærer da et håb om de og EA…[Læs mere]

 • OliverDK kommenterede indlægget Darkest Dungeon 2 Annonceret i forummet Spil 1 måned siden

  Fedt. Har lagt mange timer i etter’en

 • OliverDK kommenterede indlægget Er Liam Neeson racist? i forummet Off-topic 1 måned siden

  Var Liam Neeson racist for mange år siden? Aner det ikke. Det kan da godt være, men jeg har ikke nok information til at kunne vurdere det.

  Vedrørende hans handling dengang og udfra den information tilgængelig og jeg har ikke sat mig videre meget ind i sagen, så lænder jeg mod nej. Jeg mener ikke hans reaktion var racistisk motiveret. Jeg mener…[Læs mere]

 • Tillykke til Warhouse Studios. Det er efter min mening velfortjent og forhåbentlig betyder det endnu mere Kingdom Come: Deliverance fremover. Jeg ser gerne en to’er der er endnu større, dybere og med flere old school RPG elementer. For mit vedkommende må de dog gerne rykke til en anden tid. 1600-1700 tallets England f.eks.

  Under alle om…[Læs mere]

 • Som jeg har forstået det så er denne forretningstrategi bare for attraktiv pga. de kunder der kaldes “hvalerne”. Disse kunder køber for flere 1000 dollars hver og især og der skal vel sælges mange $60 spil for at kunne hamle op selv hvis bare en lille procent del af den samlede spilmasse består af disse “hvaler”.

  Eneste måde at stoppe denne…[Læs mere]

 • OliverDK kommenterede indlægget Subnautica alternativer i forummet Spil 2 måneder siden

  Kan du lide en udfordring så er Darkest Dungeon et must. Grafisk er det ikke noget at råbe hurra for, men stemningen, gameplayet, sværhedsgraden, “ingen kære mor” tilgang, osv er lige i øjet.

 • Jeg var egentlig mere underholdt af denne korte fanfilm end nogle af de Disney’s Star Wars film har lavet.

 • Måske det kommer til at bide spilproducenter bagi på sigt. Jeg tænker på markedet er jo ikke ubegrænset og de skal derfor deles om en kage der med hvert ny produkt bliver mindre og derfor mindre lukrativ og attraktiv på lang sigt.

  Derudover tænker jeg mobil spil vil rende ind i samme problem som eksempelvis MMORPG, Game Royale, osv. hvor få pop…[Læs mere]

 • OliverDK kommenterede indlægget Louis C.K.! i forummet Off-topic 2 måneder, 2 uger siden

  Jonathan Pie om Louis CK og lidt mere. Som ofte synes jeg han rammer meget godt.

 • YongYea & LegacyKillaHD (Gaming relateret)
  The King of DIY & The Dark Den & Exotic Lair (Akvariefisk, edderkopper og andet kryb.)
  PowerfulJRE (podcast med Joe Rogan. Bill Burr, Neil Degrasse Tyson, Sam Harris, Sir Roger Penrose, Dr. Ben Goertzel, etc er nogle af de seneste jeg synes er et kig værd. Men der er mange flere)
  ChristopherOdd & Gopher…[Læs mere]

 • Det er jo subjektiv om man kan lide den retning Bioware er gået i med deres RPGs og der skal bestemt ikke lyde noget “grimt” om folk der er vilde med eksempelvis DA:I.

  Personligt er jeg færdig med Bioware, da firmaet for mit vedkommende har mistet magien fra fortidens storhed. Jeg ser ikke frem til deres RPGs mere (af mange årsager) og som så…[Læs mere]

 • Gwent i TW3 var det bedste minigame i et spil nogensinde for mit vedkommende. Havde det ikke været for det kortspil havde mine gennemførelser af spillet varet mange timer mindre. Der var da ikke noget bedre end at komme tilbage fra en quests eller til et nyt sted og lige “smide benene op” i en inn eller shop og tæve dem for lidt penge i et hu…[Læs mere]

 • OliverDK kommenterede indlægget VR planer 2019? i forummet VR / AR 4 måneder, 2 uger siden

  VR blev udviklet og annonceret som primært et gaming produkt og det mener jeg var en fejl. Jeg havde da VR kom svært ved at se hvordan masserne skulle overtales til at købe meget dyre produkter, der ofte kræver yderligere kæmpe investeringer i opgraderinger, for en oplevelser der reelt var mediocore pga manglende kvalitets-produkter (spil). Det…[Læs mere]

 • OliverDK kommenterede indlægget Blizzcon 2018 i forummet Spil 4 måneder, 2 uger siden

  #80 Interessant. Så laver jeg dette omvendt eksperiment og tjekker om de fjerner en upvote fra en der ikke har set videoen.

  Opdateret: Det gør de

 • Hent mere