OliverDK

 • Jeg håber der kommer en grundig og ikke mindst uafhængig redegørelse for hændelsen mht. lovbruddet omkring minkfarmene og så må vi se på konsekvenser der. Afgangen af Mogens Jensen virker som spin på mig – lidt som han tager en for holdet og så håber ‘vi’ fokus flyttes. Men igen jeg vil gerne se en grundig redegørelse.

  Mht. minkene, så bekymre…[Læs mere]

 • Jeg kommer helt sikkert til at spille det, når jeg engang kan få nye dele til en ny PC (Så i 2022 sikkert). Omvendt er jeg ikke så hyped omkring dette spil, som jeg var for The Witcher 3.

 • Har lige gennemført trilogien for tredje gang og tog så Andromeda for første gang lige efter. Hvad angår trilogien er jeg mæt pga. den nylige gennemspilning, så pt trækker en remaster ikke.

  Andromeda…… tjah jeg tror bare jeg endelig må erkende, at det Bioware jeg kendte og holdte af ikke eksisterer den dag i dag. Jeg tænker de (måske p…[Læs mere]

 • OliverDK kommenterede indlægget Mangler ny TV serie i forummet Film & TV 3 uger, 2 dage siden

  Jeg må erkende jeg ikke har set de serier du nævner, men jeg vil slå et slag for Peaky Blinders, hvis du ikke har set den.

 • OliverDK kommenterede indlægget Cyberpunk 2077 i forummet Spil 4 uger siden

  #160 Jeg tænkte det samme. Ubisoft har Assassin’s creed: Valhalla som du nævner. Watch Dogs: Legion lurer også med release på nogle platforme i november. Jeg spekulerer, at CDPR måske har fået lidt kolde fødder i forhold til, at skulle tilkæmpe sig opmærksomheden så tæt på 2 af Ubisofts etablerede franchises.

 • Mon ikke det snart er tid til at udskifte mit 970 SLi setup

 • #5

  Men.. de fleste brugere af twitch er vel.. unge mennesker? 10-15, eller der omkring?

  Det er nu ikke mit indtryk. Det kan godt være en som Ninja (da han var på Twitch) har et følge af børn og unge, men af de streamers jeg følger, er det da mit indtryk, at følgerne primært er af ældre dato. Cohh Carnage (som vel er den mest populære jeg følger)…[Læs mere]

 • OliverDK kommenterede indlægget Nostalgi spil i forummet Spil 6 måneder siden

  Spil som jeg kigger tilbage på med nostalagi. Nogle genspiller jeg stadig i deres oprindelige udgave (selvom nogle er remastered):

  Monkey Island 1+2+3
  Baldur’s Gate 1 + Tales of the Swordcoast
  Baldur’s Gate 2: Shadows of Amn
  Icewind Dale 1
  Neverwinter Nights
  C&C: Red Alert 2
  Crysis
  Age of Empires
  The Settlers 1+2
  Centurio Defender of…[Læs mere]

 • Jeg valgte: “ved ikke” for jeg synes ikke dokumentaren alene kan/bør bruges til at vurdere om han er skyldig eller ej i søgsmålet eller om han har fortjent 22 år.

  Det sagt, så var jeg ok underholdt af dokumentaren, uden at synes den var noget specielt. Generelt fandt jeg alle ‘main-personlighederne’ afskyelige, lige fra Joe til Carol og alle…[Læs mere]

 • OliverDK kommenterede indlægget Half-Life: Alyx i forummet Spil 8 måneder siden

  Findes der nogle gameplay VR videoer (180 eller 360 grader) af spillet som kan downloades og ses i en VR player på Gear VR? Jeg kunne godt tænke mig at “opleve” hvordan spillet faktisk er i VR.

 • #10 Ideen med en ung Witcher, hvor man selv vælger Witcher school, har jeg altid synes var en fed ny tilgang til et nyt Witcher spil der ikke har fokus på Geralt. Jeg synes det kunne være fedt, hvis det åbner op/lukker af for valg gennem spillet alt efter hvilken school, har betydning for hvordan folk reagerer på ens PC, giver specielle skil…[Læs mere]

 • Jeg er ikke hooked på Ciri. Hendes historie er afsluttet med Geralt for mit vedkommende. I stedet så jeg gerne en ny karakter. F.eks. en grøn Witcher der skal ud på egen hånd for første gang.

 • Nogle spil gennemfører jeg kun 1 gang. Det gælder eksempelvis Assassin’s Greed og Farcry spillene, da jeg ikke synes der er så meget at komme efter.

  Andre spil har jeg gennemført flere gange og det er oftest rollespil. Det gælder spil som Baldur’s Gate 1 og 2, Icewind Dale, Pillars Of Eternati 1+2. Dragon Age: Origins, Skyrim, The Witcher 3, D…[Læs mere]

 • OliverDK kommenterede indlægget Baldurs Gate III er på vej! i forummet Spil 9 måneder siden

  Personligt synes jeg det ind til videre at det grafisk ligner Divinity: Original Sin serien for meget. Jeg havde håbet på en mere realistisk og “dark & gritty” stil, der adskilte de to franchises fra hinanden. Gameplay mæssigt tænker jeg dog Larian nok skal levere. Historien er svær at sige noget om på nuværende tidspunkt.

 • Eddie Murphy, Eddie Izzard, Dave Chappelle, Bill Burr, Ricky Gervais, Michael McIntyre og Louis CK.

 • Personligt håber jeg lidt på successen endelig kan opfordre EA til et single player kæmpe open world RPG ala The Witcher 3 i Star Wars universet. Tvivler dog… desværre.

 • #9 Vi ved vel ikke med sikkerhed at dette projekt er et FPS eller har jeg misforstået noget? Jeg ved godt det er oplaget givet det er HL, men måske man kunne forstille sig en cover shooter i stil med Gears of War eller et slags RPG. I hvert fald et eller andet der tager sig bedre til i VR end FPS.

 • Jeg skal have en ny seng. Jeg har øje på bedrenætter, men hvis andre kender nogle gode steder at holde øje med, så sig endelig til.

  Derudover, hvis der kommer et SUPER tilbud på en 65″ OLED, så kunne jeg måske fristes, men forventer nu det er bedre at vente til foråret og lagerene skal tømmes og min bankkonto vil nok også takke mig for det.

  Sids…[Læs mere]

 • #4
  Har testet for længe siden. Har over 100 mbit så det skulle være no problem.

  #5 Det var det der var i mine tanker og så forsvinder pointen for mit vedkommende med Stadia. Jeg vil gerne betale for en streaming service som Stadia og eventuel acceptere en smule højere latency end hvis hardware var herhjemme på bopælen, men så skal service…[Læs mere]

 • Kører spillene altid med den højeste mulige grafik indstilling for spillene, hvis man har forbindelsen til det? Eller er det neddroslet – underforstået eksempelvis medium/high i stedet for ultra high?

  Personligt er en af interessegrundene, for mit vedkommende med Stadia netop det at kunne undgå en eller flere PC opgraderinger for mere gra…[Læs mere]

 • Hent mere