Nickell

 • #63: Sejt, det må jeg læse, når min far får bladet med posten.

 • #5: Nu er korankast – og afbrændinger jo ikke ligefrem invitation til dialog.

  Mange politikkere lever uden politibeskyttelse, da de kan argumentere uden at fornærme. Synes du ikke, at det kan gå for vidt med hans demonstrationer, ifht. antallet af dem kontra politiets knappe ressourcer?

 • #1: +1

  Der bliver desværre ikke meget tid til basale politiopgaver. Betjentene er overbebyrdede, og de har opsparet rimeligt meget afspadsering, hvilket er en tikkende bombe, for de får ikke afspadseret.

  Der skal uddannes langt flere betjente. Men det er jo hele den offentlige sektor, som lider under, at personale skal bruge tid på andre ting en…[Læs mere]

 • Den dag, hvor vi får online spilverdener, hvor man kan forme dem, så de ikke blot resetter efter kort tid, der vil jeg muligvis kaste mig over multiplayer igen.

  Battle Royale var spændende i starten, særligt Apex og Firestorm er kvalitetsspil, men jeg har knap tid til singleplayer, og det er nemmere med børn og arbejde. Pause eller Helle gæld…[Læs mere]

 • Nickell kommenterede indlægget Eurovision 2019 i forummet Musik 2 dage, 17 timer siden

  Det var fandme antiklimaks til sidst…Jeg har det dog som #12: den sved, hva?

  Danskerne har åbenbart en anderledes smag end resten af Europa. Jeg var glad for vores egen sang og Spaniens, men ingen af dem scorede mange point…

 • Kvinden, som for nylig anmeldte Rasmus Paludan for racisme, har oplevet chikane fra partilederen i flere år. Efter retssagen er chikanen taget til, mener kvinden. Stram Kurs afholdt i søndags demonstration ved kvindens hjem – med politiets tilladelse. Paludan afviser chikane og kalder anmodning om tilhold for »misbrug af politiets re…

  [Læs mere]

 • Nickell kommenterede indlægget Eurovision 2019 i forummet Musik 2 dage, 18 timer siden

  Haha, den russiske pointgiver mangler ikke toner, men masser af takt! Møgunge!

 • Nickell kommenterede indlægget Formel 1 – 2019 i forummet Off-topic 1 uge, 1 dag siden

  #18: Hmm, jeg vil kigge lidt på det. Nu var det trods alt KMAG, som vækkede min interesse for motorsport, men måske er på det tide at kigge videre… Tak for hintet!

 • Nickell kommenterede indlægget Formel 1 – 2019 i forummet Off-topic 1 uge, 1 dag siden

  Jeg er tæt på at annulere mit streaming, som jeg kun har pga. Formel 1. Mercedes er for dominerende, og det er på ingen måde spændende mere i år. Måske kunne man håbe på Bottas, men jeg tvivler på, at han får lov.

  Det er fedt at følge KMAG, men når han kun kan blive best of the rest, så er det ikke nok at se 20 løb på én sæson for det.

 • Nickell kommenterede indlægget Marvel film i forummet Film & TV 1 uge, 2 dage siden

  Der er flere på listen i #1, som kan undværes.

  Jeg ville gå med:
  Iron Man 1
  Captain America: First Avenger
  Avengers 1 +2
  Guardians of the Galaxy 1
  Captain America: Civil War (Måske Winter Soldier forinden)
  Thor: Ragnarok
  Avengers: Infinity War
  Avengers: Endgame

 • Nickell kommenterede indlægget Familie-SUV anno 2019 i forummet Off-topic 1 uge, 3 dage siden

  Hej alle

  OP er opdateret med de forskellige bud. Jeg takker for alle indslagene. Dog er elbil ikke aktuelt grundet fælles parkering. Vi arbejder på en løsning, men kommunen skal indover. Jeg glæder mig til en fremtid med elbiler.

  Jeg skal også lige høvle nogle NCAP-undersøgelser omkring de sikre biler.

 • Folk hører overskrifter og stemmer imod “eliten”. Men selvom der måtte ryge et mandat eller to til stram kurs, så går der Glistrup i den over tid. Hr. Paludan kan ikke dy sig (han har jo erklæret sig hjerneskadet i en sag om et verbalt overfald mod en betjent), hvorfor han ikke bliver erklæret valgbar efter rum tid.

  Det samme gælder Riskær…[Læs mere]

 • Nickell kommenterede indlægget Ghost Recon Breakpoint i forummet Spil 1 uge, 3 dage siden

  Jeg håbede også på mere realisme ifht. fjender, som ikke skal have flere magasiner indenbords, før de rammer gulvet. Dog ved jeg ikke, hvad jeg skal mene om robotterne, som nu udgår de tungere fjender.

  Måske hopper jeg på. En beta vil nok afklare det for mig.

 • Jeg savner et stort omfavnende parti, som vi alle tror på. Som flere allerede har givet udtryk for i en anden tråd, så ville det være smukt med et samarbejde hen over midten mellem S og V.

  Personligt stemmer jeg nok på Vikaren fra Helvede: Karsten Hønge. Jeg ville gerne stemme mere venstre-centrum, men S får aldrig min stemme, før de sparker…[Læs mere]

 • Jeg var kun med i betaen til Wildlands, som intet sagde mig. Jeg ønsker lidt mere realisme ala R6 Siege.

 • Nickell kommenterede indlægget Valg 2019! i forummet Politik 1 uge, 6 dage siden

  Mine tanker om valget indtil videre...

 • Så er det politiske spil startet. Jeg nød dagens afsnit.

  Det bedste er dog stadig, at jeg ikke selv kan komme på en god løsning til den endelige konflikt; hvem skal sidde på tronen?

 • Nickell kommenterede indlægget Familie-SUV anno 2019 i forummet Off-topic 2 uger, 3 dage siden

  #1: Jeg er den konservative type. Jeg sparer normalt op til en bil, men denne gang har vi behovet, før det kan lade sig gøre. Jeg kan godt lide at sætte penge i ting, og med leasing har jeg fornemmelsen af at køre rundt i andres ting.

  #2: Jeg vil gerne op i højden med en SUV. Desuden har jeg et indtryk af, at man er bedre sikret i en SUV (ing…[Læs mere]

 • Kære rushere

  Vi står i familien overfor købet af en ny bil. Med fælles parkeringsplads kan jeg desværre ikke springe ud i en elbil (Kona skulle være ret rost som el-SUV). Jeg savner lidt input på de forskellige biler på markedet. Derfor vil jeg liste mulige bud op med jeres kommentarer efterhånden, som I deler jeres erfaringer.

  Vores behov: B…[Læs mere]

 • #39: Men det var unødvendigt med scenen på slagmarken. Det var tåkrummende, at de skulle udpensle kvindernes ligeværd så markant. Faktisk var det ekskluderende for mændene, men feminister går jo heller ikke op i ligestilling.

  Jeg vil mene, at de satte feminisme over ligestilling, hvilket nok ikke rykker ved mænds manglende accept af stærke…[Læs mere]

 • Hent mere