MaskDupants

 • #14 Ergo hvad? Jeg var virkelig i tvivl om jeg skulle købe det, for jeg var bange for performance problemer. Så tænkte jeg “fuck det, kan vel bare refunde på steam”. Det viser sig faktisk at køre uden FPS drops hos mig, men det kan være jeg er heldig.

  Jeg har ikke en mac, og kun en gammel PS2 jeg bruger til en sjælden DVD. Mine specs er hov…[Læs mere]

 • Jeg vil sige, at jeg nu har spillet til Chapter 4 og har ikke oplevet et eneste performance problem. Købte spillet i går, så jeg ved ikke om det er en ny patch der har gjort det for mig :).

  Dog vil jeg sige, at grafikken er lidt sløret på afstand, lidt ligesom om at depth er slået til, uden at være det.

  Det er et godt spil

 • Er godt underholdt, men nogle ting kunne være bedre..

  F.eks. har jeg i vildskab aktiveret 2 vilde dræber-robotter i en bank, som nakkede alle undtagen vagten ved døren og receptionisten. Omverdenen virker ikke påvirket af, at der lige har været en kæmpe massakre i den største bank, samt vagten og receptionisten lader ikke til at være synderl…[Læs mere]

 • MaskDupants kommenterede indlægget No Mans Sky Tråden. i forummet Spil 4 år, 3 måneder siden

  #280

  Spillede 3 timer og fik refund.. Tror de kigger på antal timer sådan lidt forskelligt..

 • MaskDupants kommenterede indlægget No Mans Sky Tråden. i forummet Spil 4 år, 3 måneder siden

  Ah dejligt, tog kun 1 time at få sin refund :):) god service fra steam alligevel.

 • MaskDupants kommenterede indlægget No Mans Sky Tråden. i forummet Spil 4 år, 3 måneder siden

  Havde ellers sendt kæresten ud på tur så jeg havde hele lørdagen for mig selv med spillet.. Men det er virkelig gaaaab kedeligt.

  Svært at forklare præcis hvorfor det ikke tiltaler mig, måske er det den dårlige styring af spillet, latterlige irriterende inventory system, latterlige måde hvorpå man skal “recharge” sit lort hele tiden (hvorfor…[Læs mere]

 • Flyttede fra KBH til Sønderjylland.. Den tætteste Dominos er Nyborg eller Århus – eller Hamburg.

  Fuck mit liv.

  Men jeg er selvfølgelig også kæmpe kunde hos dem, stadig. Så hvis nogen gerne vil have pizza i dag:

  “Køb stor betal kun for medium, gælder kun levering” Kode DELIUPSI (kun t.o.m 7/8)

 • MaskDupants kommenterede indlægget Mobil: Scam i forummet Off-topic 4 år, 4 måneder siden

  Oplever det samme dagligt, men kun på Dailyrush. Når jeg surfer andre steder, som f.eks. nyheder m.m. får jeg ikke problemet. Har prøvet at cleare browser data osv.

 • Kender ikke så meget investering og er bestemt ikke en haj på området. Har dog hørt fra en person, at en investering af denne slags “passive” investeringer først giver rigtig pote efter 20-30 år, hvor din formue vil følge inflationen (som næsten altid går opad), hvorimod en formue som ikke er investeret i 20-30 år vil være mindre værd, pga. inflation.

 • Prøvede spillet i beta. Spillet er da ikke dårligt? Det var meget begrænset. Hvis nu de havde lavet 4 vs 4 i stedet, så ville man ikke være så afhængig af den ene spillers evner som ‘Monster’ styrer hele spillets flow.

 • MaskDupants kommenterede indlægget Job uden ansvar i forummet Off-topic 4 år, 4 måneder siden

  Interessant tråd. Kan man få et job hvor man ikke behøver lave noget særligt, tjene minimumslønnen og så bare sidde med benene oppe?

  Bestemt. Jeg har et par forslag her:

  1) Aftenvagt i en spillehal. Min kæreste havde i sine unge dage siddet i sådan en, det er bare at holde øje med, at ingen begynder at slå maskinerne eller lign.

  2) Aftenvagt…[Læs mere]

 • Hey DR

  Har sgu brug for lidt hjælp. Jeg kan simpelthen ikke gennemskue skat og hvad de vil. Har haft et CVR nummer siden late 2014. Der er ingen aktivitet i firmaet, det er bare et CVR jeg har liggende hvis jeg skulle noget på et tidspunkt.

  Indtil videre har jeg bare nulindberettet hvert kvartal, og det er jo dejlig nemt. Men er der noget a…[Læs mere]