martin_shadow

 • Det er tankevækkende hvor få konsekvenser så stor en sag ender med at have.

  Synes det går gevaldigt ud over retsfølelsen, ikke kun ift. hvor let svindlerne slipper, men også den inkompetence SKAT har udvist. Når man så samtidig har prøvet at være lille selvstændig erhvervsdrivende og har haft SKAT på nakken over småbeløb, virker det helt skævt de…[Læs mere]

 • #37 nej.

 • Er det kun mig der synes at designet er blevet enormt ordinært på den nye iPhone 11 Pro?

  Jeg synes ikke der er den finesse længere, der tidligere har adskilt Apple fra konkurrenterne ift. deres telefoner. Jeg har altid nægtet at putte et cover på de iPhones jeg har haft, fordi jeg synes det ødelagde det fede ved telefonerne, men nu er det da ef…[Læs mere]

 • Jeg har været godt underholdt af Heroes of Might and Magic 3. Mener der kom en remastered version af det.

  Super hyggeligt tidsfordriv, der er intet som at opbygge en kæmpe og overpowered undead hær i Caribien

 • Dengang jeg rodede med hardware, kunne den slags også være forsaget af for høj varme, evt. Grundet manglende eller indtørret kølepasta på CPU’en. For varm GPU giver artifacts/pixeleringer på skærmen, så det er det formentlig ikke, som andre siger.

  Mit første bud er dog også PSU. Prøv at gå i BIOS og hold øje med hvilke spændinger PSUen leverer og…[Læs mere]

 • Personligt er jeg splittet ift. om det er en måde at drive forretning på som jeg ønsker at støtte. Der er en bekvemmelighed ved at have alle spil på Steam, og launcheren er tilpas “low noise” til mit temperament.

  Omvendt synes jeg monopoler er noget skidt. Så jeg synes det er fint med konkurrence til Steam.

  Det der gør mig træt af Epics måde…[Læs mere]

 • Ok har lige læst op på situationen. Den korte udgave, hvis man ser bort fra rygter og trolling er, at Epic er bakket op af meget pengestærke investorer og bruger deres økonomiske muskler til at lave eksklusivaftaler med spiludgivere. Lidt som vi har set det på konsollerne. Dertil kommer, at de tager en lavere procentdel i “revenue share” end Stea…[Læs mere]

 • #5 hvis der er grund til kritik, er det så ikke relevant at debattere i forbindelse med at de promoverer deres platform ved at bortgive spil?

  Jeg har svært ved at se hvordan det ødelægger debatten at forholde sig til hvad der er motivationen bag at spil gives væk gratis. Det er vel netop den slags aktiv stillingtagen og kritisk sans der gør det i…[Læs mere]

 • Dejligt med gratis spil og tydeligt at epic mener det alvorligt med deres konkurrence mod Steam.

  Jeg mindes at have læst en del kritik af deres launcher, er det forstummet? Jeg overvejer om jeg skal smide mine forbehold for den og kaste mig ud i gratis gaming, uden at tænke over at jeg er produktet

 • Prøvede at slå det der “Hold to confirm” fra i går på PC udgaven. Synes ikke jeg kan få det til at virke. Det har siden dag et været noget af det der irriterede mig ved spillet, at man skulle holde en tast inde i et stykke tid, før man måtte foretage sig noget.

  Er glad for at det ikke er sådan med aftrækkeren på ens gun i det mindste.

 • Rim of the World på Netflix. Og det var en skuffende oplevelse. Kan kun anbefale jer ikke at se den. Jeg så den faktisk ikke færdig, og det er sjældent at jeg afbryder en film fordi den er for plat.

  Jeg sad med en følelse af at vide alt hvad der ville ske, på forhånd, fordi den er så klichéfyldt.

  Hovedpersonen og den ene pige der er fokus på…[Læs mere]

 • “Jeg har sagt det mange gange!” om ting min ex aldrig havde fortalt mig før, når hun mente jeg havde gjort noget forkert.

 • Jeg har scoret en gift kvinde på arbejdspladsen. Hun var godt nok fra en anden afdeling, og havde ingen børn. Vi knaldede, derefter blev hun skilt og vi blev kærester.

  Hun endte med at være mig utro. Så jeg fik vel hvad jeg fortjente.

  Men som andre siger, og efter den oplevelse, så er jeg med på: “Hvis hun gør det én gang, så gør hun det nok…[Læs mere]

 • martin_shadow kommenterede indlægget aprilsnar i forummet Off-topic 1 år siden

 • Super flot model! Og fascinerende at se nogle af detaljerne med buer og svalegange og det hele.

  Jeg tror dog at for at der skulle blive en interessant video, så ville det gøre noget godt med lidt liv, som andre også skriver, eller evt. at se hele komplekset fra første person eller lignende.

  Jeg ved ikke om du har modelleret indersiden af byg…[Læs mere]

 • martin_shadow kommenterede indlægget Satisfactory – EA i forummet Spil 1 år siden

  Jeg er faldet i og købte det i går aftes og nåede lige at spille 45 min. ish inden det blev sengetid. (Crappy internet).

  Mit overordnede indtryk er ret godt indtil videre. Det virker meget poleret af et early access spil og som jeg lige kan forstå det, så er måden det er lavet på, så features der kommer i det fulde spil, ligger i de højere…[Læs mere]

 • Hyggelig og godt skrevet artikel. Velkommen til Wane.

  Jeg kan sagtens følge Gwent som værende super vanedannende, har ikke spillet det så meget selv. Jeg har indtryk af, at har du nok gode kort, så er det næsten svært ikke at vinde mod AI’en, men det er måske bare mig?

 • Underligt nok kunne jeg heller ikke undgå at få en tåre i øjet da jeg læste den.

  Jeg synes faktisk rigtig fint artiklen viser en af de sider af at være nørd/gamer som er kraftigt underbelyst.

  Det har givet mig utroligt meget værdi og livskvalitet at kunne slippe hvad end man måtte have af begrænsninger i den virkelige verden, for at kunne vær…[Læs mere]

 • Hvad med 7 Days to Die? Det har for nyligt fået en update og det er super godt coop, da det hurtigt bliver udfordrende at bygge en base der kan holde til Horde nights hver 7. nat.

  Det har jeg i hvert fald fået mange timers sjov ud af. Det er dog early access, men det er stadigvæk underholdende.

 • #13 har hørt at du bare skal skrive noget om Tibet i dine mails, så kan du fint sende mails med privat indhold

 • Hent mere