Marcshall

 • Marcshall kommenterede indlægget Videnskabsformidling i forummet Off-topic 1 uge, 5 dage siden

  Nu ved jeg ikke hvor gammel eller hvilket uddannelsesniveau som OP har, men hvis dine erfaringer bunder i diskussioner på nettet (jf. #35), vil jeg opfodre dig til at søge ind på en naturvidenskabelig uddannelse, hvortil de fleste retninger har videnskabsteori som obligatorisk fag.

  Dine pointer er bestemt ikke uden meritter, for naturligvis sk…[Læs mere]

 • Marcshall ændrede deres profilbillede 1 uge, 6 dage siden

 • Marcshall kommenterede indlægget Videnskabsformidling i forummet Off-topic 1 uge, 6 dage siden

  Jeg er også lidt nysgerrig; hvorfor er giraffens hals lang, hvis det ikke er for at nå de øverste blade? Og mennesker deler en fælles forfader med aber, som er en abe.

  Det lyder til at du har større udfordringer med evolution end nogle videnskabsmænd folkelige formulering.

 • Marcshall kommenterede indlægget AMD Red October i forummet Hardware 2 måneder, 1 uge siden

  Hvis man går og venter på at købe et “nyt” AMD system (5700xt/Ryzen3600), ville det så ikke give mening at vente indtil efter annonceringen af dette, eftersom der enten kan komme nogle nye mid-end produkter eller at priserne falder?

  Eller er det utænkeligt?

 • Det ved jeg ikke?

  Min opsætning er som følger:
  Modem (wifi slået fra) -> router (wifi) -> switch -> ap (wifi)

  routeren er en Tp-Link Archer C2300
  Access point er en TP-link EAP245

  Så vidt jeg ved så vil en bridge mode på routeren ikke være ønskeligt, vel?

 • hejsa

  Jeg har i min bolig placeret en router og et ap, da routeren ikke dækker hele lejligheden og jeg har netværkskabler i væggene.

  Pt. har jeg sat det op ved at både routeren og ap har samme ssid og password (for både 2,4 og 5g). Det fungerer “ok”, men somme tider skal man trykke wifi af og på for at få den til at forbinde til det nærmes…[Læs mere]

 • #69

  Ja, det er de.

  Personligt dog, så var det en kæmpe kæphest for mig da jeg var offentlig ansat. Når man er ung – og ikke tjener så meget – så er 15% meget ift. sin disponible indkomst og købekraft, men ikke så meget på opsparingen. Senere derimod, giver det langt mere mening og opsparing, for når man tjener mere, så rammer det markant mi…[Læs mere]

 • De fleste afkasttal, som folk slynger med i denne tråd er voldsomt inflateret af den aktiebobbel vi er midt i pt.

  Mange der er passivt langt i markedet, vil sandsynligvis få en ubehagelig overraskelse inden for en overskuelig fremtid. Der er flere tegn på en aktiebobbel, bla. da virksomheders aktieværdi langt overstiger den almindelige pri…[Læs mere]

 • Mens det muligvis er et højt beløb at smide på én gang, så skal det vel også ses i lyset af den tid man forventer at bruge på at spille.

  Mit køb af PS4 og efterfølgende PS4 Pro, og medregnet udgifter til spil, vil jeg vove at påstå at mine udgifter pr. time befinder sig i det marginale.

  Jeg har ingne forventning om at det skulle være anderledes…[Læs mere]

 • Marcshall kommenterede indlægget Subnautica i forummet Spil 9 måneder, 3 uger siden

  #230 flotte baser og du virker rimelig rutineret i spillet, men jeg kan ikke lade være med at undre mig over at dine baser kun har én moonpool. Det er altså helt sindsygt praktisk at kunne have både sin seamoth og prawn i dock samtidig.

 • Marcshall kommenterede indlægget Subnautica i forummet Spil 9 måneder, 3 uger siden

  #206 Sorry, ser først den her nu. Spillede på PS4 pro og det gik fint. Enkelte udfald, hvor fx underlaget forsvinder, men når man svømmer kan man endda bruge det som lejlighed fra “den anden side” til bedre at finde sten der ligger på bunden. Det var dog meget sjældent, synes jeg.

  Jeg mistede en enkelt “prawn”, som er det eneste bundgående fartøj…[Læs mere]

 • Marcshall kommenterede indlægget Subnautica i forummet Spil 10 måneder siden

  #204 Ingen ting. Sit back and enjoy. Spillet tager dig fint i hånden og følger du den røde tråd fra historien, kommer du til alt i “ro og mag”.

  Eneste spil jeg nogenside har fået platinum på (ps4).

  Ganske enkelt fremragende.

 • Med børn er der få ting, der overgår LEGO spillene. Jeg kan anbefale at tage fat i Jurassic World og The Incredibles.

  For voksne, så vil jeg tilføje Diablo III med de forskellige udvidelser. Det er et solidt ARPG, som har mange timer i sig.

 • #7 Man er altså rimelig hardcore atheist, hvis man kan hidse sig så meget op over sådan noget her.

  Jeg er rimelig overbevist om, at den her undersøgelse ikke er udført helt uden tanke på sensations følger. Jeg tror ikke mange almindelige danskere, og slet ikke dem med dansk som 2. sprog, i en hurtig spørgeskema, eller interview, tænker over for…[Læs mere]

 • Udgiverne bag Death Stranding må være ualmindeligt selvsikre med spillet, hvis de tør både lade anmeldere få spillet næste en måned før release OG frigive anmeldelsesembargoen en hel uge forud for officielt udgivelse.

 • En smule off-topic, og så alligevel ikke. Jeg overhørte til en familiefest i weekenden nogle tale over alle de ord, som de ikke længere måtte bruge, fordi at “folk nu følte sig krænket over det” og pga tabt kultur (wtf). De var faktisk ret foraget – og kunne man måske sige “krænket”.

  Jeg blandede mig ikke i samtalen, men grinte inden i over hv…[Læs mere]

 • Marcshall kommenterede indlægget The last of us part 2 i forummet Spil 1 år, 2 måneder siden

  #14

  Jeg er godt nok glad for vi er andre, der trækker spilbranchen i en anden retning.

  TLOU var en af de mest medrivende og gribende fortællinger et spilmedie nogensinde har leveret, efter min mening, og bare de første par sekvenser fra traileren gav mig et sug i maven at tænke tilbage på afslutningen af 1eren. Og det ser heldigvis ud til at N…[Læs mere]

 • Mange tak #11, men det er jo inde i iOS. Jeg vil bare gerne lave den op til en win maskine.

  Er der vitterlige ingen der kan/vil/tør give det et forsøg, selv ikke med belønning…?

 • Jeg har, som tidligere beskrevet, adskellige gange banket hovedet mod muren, men én af udfordringerne er netop at jeg ikke fra iOS kan formattere en partition som NFTS. Jeg kan lave en FAT32, som win-installer da prøver at omformatere, men mislykkedes, så vidt jeg husker, pga nogle manlgende skriverettigheder.

  Nogle gange er det mig faktisk ly…[Læs mere]

 • Jeg har desværre ikke lykkedes mig at installere win8 på maskinen. Den brokker sig ved install, og jeg gætter på det er noget med tilladelser.

  Jeg har dvd med både win10 og win8, hvis nogle byder sig til.

  Bottom line er at jeg ikke orker mere og håber nogle kompetente mac-nørder vil give det et forsøg.

 • Hent mere