Main_Suspect

 • Hej alle.
  Mange tak for jeres råd.
  Jeg endte faktisk med at købe en maskine til 2.200,-

  AMD FX6100 six core processor, 8gb ram, 1TB harddisk western digital Black, Gtx 1050ti 4GB Asus, Windows 10 Pro, bequiet 80+ psu som sidder i et cooler Master n300 kabinet.

  Ville hellere have haft en i5 da jeg kan se at den har en bedre ydeevne, men p…[Læs mere]

 • Hej, jeg har været ude af gamet med stationære et par år, og har brug for noget hjælp.
  Jeg vil gerne have en stationær til max 4.000 kr.
  Den skal bruges primært til gaming, men er også klar over jeg ikke får noget vildt effektivt med det budget.
  Hvilken processer, GFX osv, vil i mene jeg skal gå efter?
  Umiddelbart vil jeg kigge på DBA, medmindre…[Læs mere]

 • Hej.

  Jeg overvejer at anskaffe en NAS server.
  Kærestens bærbare stod af for et par uger siden, og dermed frygten for at hun også havde mistet en del afleveringer, projekter osv. til skolebrug.
  Indtil videre har jeg kunne klare mig med en ekstern harddisk, men tænker at en NAS vil være at foretrække, da vi også har 3 børn i skolealderen.

  Tanke…[Læs mere]

 • Har været kort håret (bruger trimmer uden begrænser) i 5 – 6 år nu, og kan nu bedre li det kort. Jeg er fri for at tænke på hvordan håret sidder om morgenen Desværre er det ikke alle tøser der bryder sig om skaldede/korthårede fyre

 • Bare lige husk at du er bedre stillet i din bank hvis du har fast ejendom. Du kan få nogen bedre/billigere lån. Og du får kæmpe fradrag for at ha ejendom. Så det er ikke i alle tilfælde at du sparer ved at leje. Du kan jo evt. låne i din friværdi og få betalt de dyre lån du har osv.

 • Har selv en pala (dog kun lvl 51 indtil videre) og sys sku det er meget cool.. det med at buffe er da ligemeget hent et mod så skal du kun smide buffen en gang og efterfølgene lige trykke på en knap når du kan se timeren er ved at ryge ud.. jeg plejer både at fungere som sec. healer og så til at redde casters og healers ud af fedtefadet hvis min s…[Læs mere]