Krisp

 • Krisp kommenterede på indlægget, Sony udskyder ugens PS5-event 1 måned siden

  #2: Ja, det er noget så latterligt. Den eneste grund til at samtlige store virksomheder gør det her, er ren PR og intet andet. Og så har Sony jo også en undskyldning for at udskyde deres event og få endnu mere forberedelses tid. Jeg er ved at brække mig over det her bullshit.

 • Krisp kommenterede indlægget Nintendo Switch tråden i forummet Nintendo 1 måned, 2 uger siden

  #2311: Køb det hos cdkeys.com til 350 kr istedet. Det gjorde jeg og har handlet meget ved dem, de har altid været hurtige og troværdige.

 • Krisp kommenterede indlægget Gears Tactics i forummet Spil 2 måneder siden

  #4: Gears 1, 4 og 5 er da udgivet på pc.

 • Krisp startede indlægget iPad recovery? i forummet Hardware 2 måneder, 1 uge siden

  Hey.

  Konens iPad er gået helt i gak. Den vil slet ikke tænde. Har prøvet det før, hvor jeg lavede en hard reset eller en gendan via iTunes og det virkede altid bagefter. Men ikke denne gang.

  Får en fejl 40 (ja, sjovt navn :-D) via iTunes når jeg forsøger at gendanne. Maskinen er låst i DFU mode lige pt.

  Jeg har prøvet samtlige recovery…[Læs mere]

 • Nu da vi snakker robot klipper. Hvor tit rengør i jeres roterende blade under maskinen? Jeg har ikke kigget på min nye robot endnu efter den har kørt en uges tid nu, men på min gamle synes jeg hurtigt at bladene sad fast i gammelt græs, så de ikke kunne rotere.

  Så vidt jeg har forstået, så skal de kunne rotere rundt om sig selv, for at klippe effektivt?

 • Helt korrekt som de første to siger. Det er nok at købe en kontroller.

 • Stort tillykke. Daily Rush var faktisk et af de første sites jeg nogensinde stiftede bekendtskab med på det store WWW, da vi fik bredbånd tilbage i år 2000~.

  Et af mine sjoveste minder må være da jeg i en alder af 11-12 år havde det som min største drøm at blive skribent på Daily Rush. Det var dengang der var kanaler på sitet, kan tydeligt h…[Læs mere]

 • Tak for svarene. Jeg valgte en Worx Landroid M500. Så håber jeg ikke jeg får bøvl, hvis der skulle blive noget efterfølgende.

 • #1: Hvor længe har du haft den og hvornår har du sidst haft den til reparation?

  Skulle du kontakte Worx direkte og sende maskinen til dem? Og hvor lang vente tid?

 • Hey.

  Jeg har besluttet at jeg vil opgradere min Harald Nyborg robot klipper til en af lidt bedre kvalitet. Jeg tænker i omegnen af 5000, max 6000. Skal gerne kunne klippe omkring 500 m2.

  Jeg var egentligt ret opsat på at købe en Worx Landroid M500 , men så kom jeg til at læse fra flere, som siger at de har en helt forfærdeligt service, hvis…[Læs mere]

 • Krisp kommenterede indlægget Robotklipper problemer.. i forummet Off-topic 3 måneder siden

  #10: Det lader til at være et helt unikt system på Worx robotter. På min maskine skal afgrænsnings kablet forbindes over alt.

  Det havde helt klart været det mest optimale at afgrænse omkring stængerne, hvis jeg havde vidst det for godt 3 år siden. Men selv hvis jeg graver det op, så skal det samles med 4 “samle/lim muffer” så vist jeg kan regne…[Læs mere]

 • Hey..

  Jeg har nu haft robot plæneklipper i snart 3 år og er rimeligt glad for det, men der er en ting som irriterer mig enormt meget.

  Jeg har sådan et metal gyngestativ i haven og den dumme robot elsker bare at “humpe” stængerne på gyngestativet. Den kører op af en af stængerne og så sætter den sig i stå der.

  Det sker gang på gang og det ødelæg…[Læs mere]

 • #2: Når man er på farten eller når man gerne vil spille lidt inden sengetid i sengen, eller børnene har stjålet fjernsynet. Så er det sgu meget fedt.

  Man bruger jo stadigt sin Xbox One controller til at spille med. Det er det samme som at spørge, hvem vil have en Nintendo Switch ? Nåå doh, det er kun den mest populære konsol lige nu og sælger so…[Læs mere]

 • Jeg er mere interesseret i xCloud. Det med at streame fra konsol til mobil har man kunne længe via OneCast app’en, det virker super godt. Har tit streamet fra Xbox som er i stuen til soveværelset (med et værelse i mellem), begge på wifi og det kører smooth.

  Tror dog kun OneCast er ude til iOS

 • Krisp kommenterede indlægget Mad budget i forummet Off-topic 7 måneder siden

  To voksne og to børn på 5 og 1 år. Vi bruger 3000 om måneden.

  Men vi bruger så børne pengene på de madvarer som kun er til børnene. Fx baby grød, børne snacks/mellem måltider osv.

 • Nå endnu en spirituel efterfølger? Det er et par år siden Renegade X udkom:
  https://renegade-x.com/

 • Krisp kommenterede indlægget Gamestop lukker i DK i forummet Off-topic 7 måneder siden

  Det er altid ærgerligt når en butik lukker.

  Men jeg har altid synes det var lidt sygt at deres brugte spil var næsten dobbelt så dyre, som de spil jeg købte som nye fra nettet.

  Jeg lavede mange gode bytte deals under PS3 generationen, ved at købe spillene fra UK og så bruge deres 2 spil + 1 kr tilbud, eller hvordan de nu var.

  Og så lavede…[Læs mere]

 • Jeg modtog min Founders igår og fik heldigvis min kode natten før.

  Jeg er fuldstændigt mindblown. Jeg havde hørt alt det negative i anmeldelserne og var tæt på at afbestille. Men jeg fatter stadigt ikke hvor godt det er. Det ser meget bedre ud end når jeg spiller på min Xbox One S og det kører helt flawless, jeg har slet ikke oplevet lag. Det…[Læs mere]

 • #4: Os Founders får Destiny 2 og Samurai Shodown og et gratis spil om måneden så længe vi er pro subs.

  Btw mener stadigt du kan købe Stadia Premiere edition. Det er samme som Founders minus den eksklusive midnats blå controller.

 • #562: Det tager ikke 150 timer at gennemføre BoTW.

  Det fede ved BoTW er jo at det er fuldstændigt åbent, det er et af de bedste open world spil som nogensinde er lavet.

  Det er det første Zelda spil siden 1’eren (correct me if i’m wrong), hvor man kan spille spillet i den rækkefølge man har lyst til.

  Tidligere skulle man klare dungeons i en be…[Læs mere]

 • Hent mere