knekker

 • knekker kommenterede indlægget Mortal Shell i forummet RPG 9 timer, 41 minutter siden

  Ser rigtig spaendende ud. Her er lidt mere info omkring spillset:

  About

  Awakening as an empty vessel, you will enter into a shattered and twisted world where the remains of humanity wither and rot. Implored to do the bidding of the mysterious “Dark Father,” you must traverse this tattered landscape and track down hidden sanctums of dev…[Læs mere]

 • knekker kommenterede indlægget AMD Ryzen 3xxx i forummet Hardware 1 dag, 4 timer siden

  Hvis det er udelukkende gaming som du koeber CPU’en for, og du kan vente lidt, saa ville jeg vaelge en Zen 3, da Zen 2 smadre intel i alt multi tasking, men Zen 3 skulle ogsaa have indhentet intel mhs til single core clockings, som goer en forskel i gaming.
  Til den tid er naeste generation af GPU’er fra Nvidia og AMD ogsaa udkommet, som vil…[Læs mere]

 • knekker kommenterede indlægget Vurdering af bærbar i forummet Hardware 2 dage, 4 timer siden

  2.500 for en laptop med saadan en gammel 860m gpu? Det synes jeg lyder af meget.

 • knekker kommenterede indlægget grossister ? i forummet Off-topic 1 uge, 3 dage siden

  #9 Saadan!
  Min far er ret skarp naar det kommer til at finde produkter og forhandle sig til en god pris, det du gjorde der, var lige efter hans bog.

 • knekker kommenterede indlægget grossister ? i forummet Off-topic 1 uge, 3 dage siden

  #7 I saa fald, giver det ikke saerlig meget mening at OP har lykkedes at finde frem til det rigtige produkt og pris med producenten. Umiddelbart har kommunikatonsdelen ikke vaeret noget problem op og indtil varen blot skal leveres.

 • knekker kommenterede indlægget Coronavirus-tråden i forummet Off-topic 2 uger, 3 dage siden

  double post

 • knekker kommenterede indlægget Coronavirus-tråden i forummet Off-topic 2 uger, 3 dage siden

  #575 sådan!

  😄

 • knekker kommenterede indlægget Årsopgørelsen 2019 i forummet Off-topic 3 uger, 3 dage siden

  #89 takker

 • knekker kommenterede indlægget Årsopgørelsen 2019 i forummet Off-topic 3 uger, 3 dage siden

  #83 jeg har heller ikke kunne tilgaa skat fra udlandet, har du et link til den reddit traad? Mon det har noget at goere med at de forsoeger at holde scammers fra at kunne tilgaa skat.dk saa de kan replikere siden med formaal at scamme folk som os der gerne vil logge ind og se vores aarsopgoerelse.

 • #20 Jeg synes nu stadig at folk som står med en smøg i kæften, ser enorm utjekket ud, og udviser lavere intelligens. Min pointe kom blot op fordi du promovere for sundhed med denne tråd, selv om du vælger en avatar som promovere akurat det modsatte. Kan du ikke se ironien i det?
  Generelt har jeg bare ikke meget til overs for folk som ryger, hvis…[Læs mere]

 • 1). At promovere info om helbred giver ingen mening, når ens avatar pic er en rygende dame

  hehe, ja der er en god portion ironi i at se en person med saadan en avatar, promovere for sund livsstil. Jeg taenker at OP valgte billedet som avatar fordi han synes hun ser sexet ud med en canser smoeg i kaeften.

 • knekker kommenterede indlægget Herreture til Tjekkiet i forummet Off-topic 1 måned siden

  Har boet og arbejdet i Prague i et aar nu, fuck deres servicerings mentalitet paa bar og restauranter er ikke eksisterende. ubehoevlet og ofte provokerende. Har vaeret ved at komme i slogsekamp 2 gange med disse bonderoeve. Og det har aldrig nogen sinde sket for mig andre steder i mit liv.
  Naar det er sagt saa er alt 3 gange billigere end i dk, en…[Læs mere]

 • #19
  Det er fint nok input at taenke over, men realiteten er dog statistisk set ofte en anden. Skilsmisse raten i Danmark er paa over 50%, ikke et godt udgangspunkt, derudover er det 2 ud af 3 gange, kvinden som indgiver skilsmisse erklaeringen. Jeg elsker min kaereste, men det er ikke ens betydende med at jeg er naiv. Jeg har ikke lyst til at faa…[Læs mere]

 • knekker kommenterede indlægget Hvilken bank 2020? i forummet Off-topic 1 måned, 1 uge siden

  #6 tak for din input Gumshot, jeg vil lige læse mere op på coop bl.a omkring online banking gebyr også.
  Har de en fornuftig online banking app til mobilen?

 • knekker kommenterede indlægget Hvilken bank 2020? i forummet Off-topic 1 måned, 1 uge siden

  #2

  Til sidst så synes jeg faktisk det Jyske Bank gør er fornuftigt,

  Hvis Jyske Bank virkelig ville deres kunder det bedste, ville de lade produktet blive i deres katelog og i stedet tilbyde et Visa eller Mastercard seperat, så dækker ogsaa du den mindre kunde gruppe som selv gerne vil vælge hvad de vil betale med. At nægte kunder mulighed for selv…[Læs mere]

 • Jyske bank tog for nyligt føringen ved at sætte negative renter for folk som har penge stående på alt over 750.000 kr. Jyske Bank tog tidligere også banner føringen sidste år, ved at nægte deres kunder at have et samlet visa/dankort, det vi ser er at Jyske Bank er ved at lægge fundamentet for senere at afvikle Dankortet. I første omgang er det bl…[Læs mere]

 • #55
  Med de ret lave antagelser uden at vide noget om os, kan man godt høre at du ikke er den skarpeste kniv i skuffen. Beklager bemærkningen.
  Realiteten er at jeg aldrig nogen sinde har lånt penge fra banken jeg har aldrig brugt mere end hvad jeg har tilrådighed, alt hvad jeg har investeret i aktier er fra min opsparing, så hvis jeg mister det,…[Læs mere]

 • #20 som #22 er inde på, statistisk set så stiger værdigen af aktier i gennemsnittet over årene. Selv når der kommer en finanskrise der får aktierne til midlertidig at falde, så ender aktierne alligevel med tiden med at overgå værdien af dem fra før finanskrisen.
  Jeg ærger mig lidt over at jeg kom så sendt igang med at investere i aktier.

 • #6 Var det ikke ogsaa dig som byttede din Xbox vaek som du vandt paa DR i sin tid?

 • knekker kommenterede indlægget Wifi hjælp i forummet Hardware 1 måned, 2 uger siden

  For bedste ping tider, download hastighed samt stabilitet, vil du altid vaere interesseret i at bruge kabel saa vidt muligt. Saa hvis du har en stationaer pc og PS4 i vaerelset, ville jeg klart forbinde dem til routeren via kabel.

  Hvad angaar mobil telefon, kommer du alligevel hoejst sansynligt aldrig til at downloade noget der har betydning for…[Læs mere]

 • Hent mere