klingest

 • klingest kommenterede indlægget 100 pushups 2020! i forummet Off-topic 1 måned, 3 uger siden

  I gør det godt gutter… Bliv ved!! 💪

 • klingest kommenterede indlægget 151.8% ÅOP i forummet Off-topic 3 måneder, 1 uge siden

  #118 Jeg er enig med #113. Det er måske ikke økonomisk fornuftige beslutninger, men en god beslutning kan jo også bunde i andet end hvad der er mest fornuftigt rent økonomisk. Fx. Kan det forbedre ens livskvalitet og give mere overskud, at komme på ferie, og det kan i sig selv være en god beslutning. Hvis man tænker sig om, og er i stand til at…[Læs mere]

 • Mht. At få et netværk, så behøver det ikke være folk du kender særligt godt, eller lige er venner med. Du behøver i princippet kun at have mødt dem en gang. Hvis du synes de er relevante, arbejder med noget spændende, eller har gode kontakter så tilføj dem. Jeg har fx. En headhunter i mit netværk, som jeg mødte til en jobsamtale, hvor han sad på d…[Læs mere]

 • Nu har jeg snakket med nogen fra det firma som jeg åbenbart skylder penge.
  Han virkede forstående, men kunne ikke rigtig gøre noget. Sagen var låst i hans system, så jeg skulle snakke med inkasso firmaet istedet. Det har jeg så gjort en gang og de var som sagt svære at tale med. Men nu prøver jeg igen.

 • #1 Personen sad og svinede en bekendt til, som havde en anden mening, og jeg er åbenbart enig med denne person.

 • Hvis en kollega pludselig begynder at tale til dig om sin politiske mening, og du med det samme kan se, at du er rygende uenig. Faktisk så meget, at du kan se en højlydt diskution udvikle sig hvis du begynder at sige din mening. Hvad vil du så gøre? Tager du diskutionen eller hvad gør du? Kollegaen sidder lige over for dig.

  Jeg fandt mig selv…[Læs mere]

 • Nå, de har heller ikke de bedste anmeldelser på Trustpilot.dk. Tænker det måske er en let måde for dem at hive lidt ekstra penge hjem på.

  Der fik de mig, åbenbart.

 • I weekenden da jeg åbner min postkasse opdager jeg, at der ligger et inkassobrev til mig på ca. 800 kr. som de beder mig om at betale inden 12 dage. Brevet er helt uventet da jeg ikke mener, at kunne huske, at jeg har glemt at betale noget.

  Da jeg får undersøgt det lidt, viser det sig at det åbenbart er pga. en billet som jeg har købt på Ticket…[Læs mere]

 • klingest kommenterede indlægget Forslag til ferie i forummet Off-topic 1 år siden

  Der er kommet mange gode bud, som jeg seriøst overvejer. Interrail er en dem, da det umiddelbart lyder som en nem og billig måde at komme til at opleve en masse, men der er også en del af jeres bud uden for europa der lyder interessante, og som jeg vil undersøge nærmere.

  Tak for det allesammen.

 • klingest kommenterede indlægget Forslag til ferie i forummet Off-topic 1 år siden

  Ja, okay. Jeg ved godt mulighederne er uendelige.

  I kunne også bare nøjes med at nævne et sted i har været, og som i godt kunne lide og hvad det ca. kostede. Så skal jeg nok selv finde ud af resten. Det er nok mest inspiration jeg er ude efter. Bare skyd løs.

  Det kunne i princippet være alt lige fra afslapnings ferie med party on the beach,…[Læs mere]

 • klingest startede indlægget Forslag til ferie i forummet Off-topic 1 år siden

  Jeg har ikke været ude at rejse på ferie i efterhånden en del år, og vil meget gerne ud og opleve verdenen til sommer. Som det er nu, ser det ud til at jeg kommer til at rejse alene, men jeg vil gerne et eller andet spændende sted hen, og gerne med mulighed for at jeg kan komme til at møde andre på vejen.

  Med et budget på 10.000 for selve r…[Læs mere]

 • Man føler sig sgu lidt gammel når der bliver lavet en nostalgi trip video med ting, som føltes som om de kom ud i går, og samtidig tænker på hvor gamle man syntes ens forældre var når de nævnte ting fra 80’erne og 70’erne, som man slet ikke havde noget forhold til, og at de syntes man kravlede for lidt i træer og den slags. Nu har jeg ingen bør…[Læs mere]

 • Yes! 2300 tilbage

  Puha, jeg var godt nok lidt nervøs da både har skiftet job, solgt bil, købt bolig og alt muligt i 2018.

 • #26 Hvad er det for en gøren og laden i erhvervslivet som gør at stadig mener han pilrådden? Er han anklaget for noget?

  Spørger kun fordi jeg synes det er interessant. Hvis han er under anklage for et eller andet, så vil jeg da godt genoverveje mit syn på ham, men jeg har personligt ikke hørt noget.

 • #22 Hvad er det du mener han ikke har lært?

  Er det et tegn på at han ikke har lært noget at han stiller op i politik?
  Eller er det bare fordi du er uenig med ham, og bruger hans fortid til at skyde ham ned?

 • #21 Jeg kan ikke se at det du skriver har noget med noget som helst at gøre.

  Hvis du ikke magter at sætte dig ind i noget, så bliver du jo desværre aldrig klogere.

 • #19 Er det ikke ligegyldigt?

  Det har jo intet med politik at gøre. Det bare et navn.

 • #15 Hvor i hans partiprogram læser du at han ønsker mere indvandring?

  Det eneste jeg kan læse er at han ikke vil stramme mere, hvilket jeg synes er fint, da vi er ved at nå grænsen for hvad vi kan være bekendt. Samtidig er det så stramt nu at vi ikke lukker hvem som helst ind, hvilket også er fint.

  Virksomheder med den slags moral er alligev…[Læs mere]

 • #13 Jeg mener nu ikke det er på sin plads at sammenligne Klaus Riskær og Jønke.

  At være morder er ikke det bedste førstehåndsindtryk at give, men når det er sagt, så ville jeg gå med til det, hvis ellers han havde en god politik, og kunne overbevise mig om, at han havde ændret sin moral.

  Han står dog for mig som en, der går ind for øje for øje…[Læs mere]

 • #10 Altså en ny klart defineret karrierevej som politiker? Hvor man følger nogle bestemte fag i statskundskab, og lærer at spille det politiske spil?

  Det vil åbne op for en hær af studenter, der drømmer om at blive noget inden for politik, og som så får at vide; ” At hvis i en dag vil have mulighed for at få magten, så skal i bare gøre dett…[Læs mere]

 • Hent mere