JD-79

Forum-kommentarer oprettet

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 925 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #41

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #37: Det du ser som et sjovt øgenavn understreger bare, at den ene politiske fløj ikke er et hak bedre end den anden – selvom du har travlt med at tage parti. Naivt og snævertsynet, ja det er min opfattelse.

  #77

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #75: Fair nok. Jeg havde fået opfattelsen af, at der også var afmærket med cykelsti tidligere i forløbet – kombineret med den brudte kantlinje. Det ville være mildest talt uhensigtsmæssigt, hvis formålet var at tilgodese parkering.

  #75

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #74: Dvs. der tages udgangspunkt i, at cykelbanen starter hvor man ser det på #0‘s billede, men som jeg husker det, så beskrives det tidligere i tråden, at der også er afmærket med cykelsti tidligere i forløbet – jeg har en fornemmelse af, at der måske er afmærkning, som ikke er beskrevet af #0, f.eks. ophør af cykelsti/cyklist på kørebanen…

  #72

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #67: Jeg forstår sådan set godt, at du hellere stoler på dem – du kender heller ikke mine forudsætninger for at udtale mig.

  Min fortid er blandt andet som motorcyklist i færdselspolitiet, prøvesagkyndig (Kat. A, B, B/E , B/EP og TM) og fritidsunderviser af knallertkørerer. Jeg har ikke længere med politiarbejde at gøre, så når jeg udtaler mig er det som privatperson og med det forbehold, at jeg ikke har læst op på diverse love og bekendtgørelser de seneste år.

  I den givne situation og med de relativt sparsomme oplysninger du har givet (faktisk kun billedet der reelt kan bruges), så er det i min optik kommunen som har kvajet sig og lavet fejlagtig afmærkning. Udgangspunktet er at man ikke må standse/parkere på en cykelsti og såfremt der ingen anden afmærkning er end det du har dokumenteret, så blir området ikke mindre cykelsti af, at der over en kort strækning er en brudt kantlinje. Som jeg ser det, så må kommunen finde ud af, om de vil lave cykelsti eller parkeringsplads – ikke begge dele kombineret.

  #66

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #60: Med den afmærkning (forudsat den er godkendt og placeret korrekt), så må du brudt kantlinje eller ej, ikke parkere hvor du gør.

  Det ser ud som p-vagten har gjort sit job, som han skulle, hvorimod kommunen har lovet mere end de havde hjemmel til.

  #51

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #48: Så der var altså afmærket, at det var tale om en cykelsti? I så fald kunne du ha’ fået svaret meget tidligere her i tråden…

  Uanset hvad virker håndteringen fra kommunens side mildest talt uprofessionel.

  #33

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #32: Enig.

  Edit: Jeg prøver igen… #0: Hvordan er området du definerer som cykelsti afmærket? Afmærkning på vejen, tavler eller slet ikke?

  #25

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #19: Ja, det skulle man tro, men kommunen kan meget vel ha’ misforstået henvendelsen og færdselslovens §28, stk. 3 (parkering på cykelsti forbudt) kan kommunen ikke dispensere fra…

  #18

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #16: Så der er decideret afmærket med cykelsti? I så fald må man nemlig ikke parkere der – uanset brudt kantlinje.

  #29

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #28: Fuldstændig enig. Der er blevet givet mange gode råd her i tråden, men i sidste ende er det op til OP, om han ønsker problemet løst – det lader ikke til det.

  OP: Få nu opdateret den bios og kontrolleret, at der ikke opstår fejlspænding i dit bundkort – evt. i omvendt rækkefølge…

  #16

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #15: Uheldigt indlæg i en tråd, hvor du skyder på StultusX2 for sit (i min optik ganske opløftende) alternative sprogbrug…

  #9

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #0: Mediediskrimination er ellers oftest rettet imod de højreorienterede partier, så der kan jo være tale om en fejl…

  #9

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  Kan du ikke bare sende kvitteringen for SSD’en til ham, så kan han selv stå for resten…

  #28

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  #27: Den kan i hvert fald komme ind og ud af vores bruseniche, hvor kanten vel er 1,5-2 cm høj.

  Et lille heads-up (omend lidt sent for OP): Xiaomi kræver at deres App får adgang til alt muligt ligegyldigt, herunder fotogalleri, opkaldsliste, osv. og den er meget insisterende… vores er pt. grounded til jeg finder en eller anden gammel telefon/tablet, som jeg kan bruge til App’en.

  #4

  JD-79
  Bruger
  946 indlæg
  Offline

  Jeg har selv foretaget “springet” fra manuelt gear til automatisk for nylig og har ikke set mig tilbage siden… i sær ved kø-kørsel er det rart at slippe for kramper i koblingsfoden!

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 925 i alt)