IAmHestbech

 • @fox jeg vil umildbart klassificere mig selv som “fysisk hunkøn” (Dog tror jeg nu aldrig jeg har beskrevet mig selv præcis med de ord ) Men, har altid passet bedre ind hos gutterne. Så du er helt tilgivet for at behandle mig som en af fyrene

 • @sturmw-ghost Dem må vi håbe jeg hurtig får lært

 • @paxdk mange tak – det er jeg glad for at høre

 • @jacques Haha, lad os håbe mine smalle kvinde skuldre kan holde til opgaven
  (sarkasme kan forekomme)

 • @nightbreaker Mange tak, det er jeg glad for at høre

 • @deadmeat Mange tak. Fedt at blive taget godt imod.

 • @nickell Det lyder som noget jeg kan komme galt afsted med at svare på?
  Altså, da jeg arbejde med træ blev neglene ordnet med en Bosch PSM Primo Multisliber? Men tvivler lidt på det var det svar du var ude efter ..

 • @nofaith Jeg er skam heller ikke i tvivl om at det er det de prøver på med Claptrap. Men, syntes bare nogengange det blev lidt for “nemt” og forudsigelig. Ved ikke om det giver mening?

 • @zcoox Jeg syntes bestemt ikke det er et dårlig spil. Men jeg syntes det er så meget sjovere sammen med vennerne. Jeg syntes også historien er tynd – ISÆR hvis man ikke har nogen erfaring med serien. Syntes tvillingerne er meget blah. Jeg ville ønske de havde lagt lidt mere i den historie. Syntes det er virklig synd at mange af dem man møder (ud o…[Læs mere]

 • @fox Ja, jeg har det på samme måde som dig når det kommer til level caps. Syntes det dræber en del af det sjove ved at spille. Når du spiller i TVHM og level 50 vil sværhedsgraden af hvem/hvad du møder selvfølgelig tilpasses.

  Når det er sagt har jeg hørt lidt hvisken i kroge om at den level cap kun er midlertidig men, har ikke hørt noget fra…[Læs mere]

 • @nofaith Jeg syntes ikke historien var så god som den kunne have været. Jeg syntes oprigtigtalt der er ærgerligt. Jeg var godt underhold og der var hele tiden action. Hvis man sammenpressede alle Borderlands spil sammen til ét spil så er historie og karakterene noget nemmere at relatere til. Men tager man kun Borderlands 3 – syntes jeg hist…[Læs mere]

 • Gamle jokes på gamle flasker
  Borderlands 3 tager dig til planeten Pandora, der æstetisk ikke har ændret sig meget siden sidst du besøgte den. Rekrutteret af Lilith, en siren og leder af en gruppe rebeller Cri […]

  • Nu er jeg godt klar over jeg er lidt af en Borderlands fanboy, men synes godt nok du er lidt hård ved den.

   Hvornår har store maps været en dårlig ting?, især når du hurtigt kan komme rundt med diverse køretøjer.

   Jeg er enig i at det er ensformigt, men synes det er lidt på samme måde som Diablo er ensformigt, så længe det er sjovt så synes jeg ikke det gør noget, og man må sige der er mere variation i våben og fjender i Borderlands 3 end nogensinde før.

   Synes der mangler lidt en sektion omkring skill træet som også har fået en enorm overhaling i den positive retning, mere variation og kombinationsmuligheder end før.

   Jamen kan jeg slet ikke finde på noget negativt? jo det kan j

  • #0 – Go’ anmeldelse…..dog er seriens force (for mig) at der er så meget loot…..”jeg skal lige spille 30 min. længere -kan være der lige droppes en gøb der er bedre end den jeg har pt”……det drive kan fange mig i latterligt lang tid. Har gennemført BL2 3x ! Det har jeg ALDRIG gjort noget andet action spil.

   Jeg har hørt at der er levelcap 50 på den ? – men at man a la GR W kan oplåse “tiers” efter lvl 50….eller er det helt galt i byen ? HADER levelcaps ! Jeg gider ikke gennemføre noget jeg ikke kan level’ op i….og jo – jeg købte DLC til BL2 og hævede cappet til 82 – eller hvad det nu var

  • @nofaith Jeg syntes ikke historien var så god som den kunne have været. Jeg syntes oprigtigtalt der er ærgerligt. Jeg var godt underhold og der var hele tiden action. Hvis man sammenpressede alle Borderlands spil sammen til ét spil så er historie og karakterene noget nemmere at relatere til. Men tager man kun Borderlands 3 – syntes jeg historien var tynd. Som sagt syntes jeg det er ærgerligt. Med hensyn til jokes – der er bestemt nogen gode imellem – og især for en “fanboy”. Men syntes også der er nogen der falder fladt – men dette er jo en smagssag.

   Kunne også godt lide skill-træet. Det er rart man på den måde selv kan forme sin karakter. Men syntes der er lidt for lidt information inden man vælger. Syntes man skyder lidt i blinde når man vælger h

  • @fox Ja, jeg har det på samme måde som dig når det kommer til level caps. Syntes det dræber en del af det sjove ved at spille. Når du spiller i TVHM og level 50 vil sværhedsgraden af hvem/hvad du møder selvfølgelig tilpasses.

   Når det er sagt har jeg hørt lidt hvisken i kroge om at den level cap kun er midlertidig men, har ikke hørt noget fra hestens egen mund så tør ikke sige om det holder vand

  • #3 Ja er enig i historie delen især fordi Handsome Jack var sådan en super cool villian, altså han var en fantastisk karakter, utrolig humor præget men bag facaden var han virkelig en ondksabsfuld og modbydelig persn der tog pis på at dræbe og ødelægge.

   For mig så er historien også ret meh, de der twins der er bare så sindsyg random, altså det er virkelig bare create-a-villian maskinen på 5 min. der har været i gang her, og uden at spoile noget så synes jeg også man så plot-twisted med deres oprindelse komme fra 10 km. afstand.

   Synes heller ikke der er introduceret nogen NYE karaktere som er værd at samle på, men alt kan ske når dlc’erne begynder at rulle ind.

  • Ps. Hvor fuck er mr. torgue??? synes han extremt underrepræsenteret i det spil, og så er der et eller andet ved en “voksen tina” jeg finder hetl vildt creepy haha.

   #2 Kan bekræfte at der er end game sværhedsgrader man får sådan en “sten” ting man sætter i maskinen på sanctuary rumskibet og så er der ligesom 3 tiers der øger loot chancer og en masse andre ting, men level er cappet på 50 så det er grind grind grind, men som er nævnt allerede så er det 100% sikkert at den level cap den bliver hævet med de næste dlc’er det har de gjort hvert eneste gang før og det gør de helt sikkert igen.

  • Nu er jeg bestemt ikke en fanboi af serien, men jeg blev, i en brandert, overtalt til at købe spillet i fredags. Jeg gennemførte campaign med et par venner på to dage, med ca 20 timer spillet, på de to sessions – stort set kun mainstory, med undtagelse af et par enkelte side missions hovedsageligt tidligt i spillet. Det er MANGE år siden jeg har haft det så sjovt i et spil og jeg er igang med at gennemføre igen – det er også mange mange år siden, at jeg har gidet spille det samme content mere end én gang.
   Jeg er ikke enig i kritikken af antagonisterne. Jeg synes derimod, at der er en ret interessant udvikling imellem dem som historien skrider frem og kan godt lide deres satiriske tilgang til hele SOME kulturen – generelt synes jeg det er

  • @zcoox Jeg syntes bestemt ikke det er et dårlig spil. Men jeg syntes det er så meget sjovere sammen med vennerne. Jeg syntes også historien er tynd – ISÆR hvis man ikke har nogen erfaring med serien. Syntes tvillingerne er meget blah. Jeg ville ønske de havde lagt lidt mere i den historie. Syntes det er virklig synd at mange af dem man møder (ud over at være meget stereotypiske) mangler en eller anden dybde der gør at man rent faktisk interessere sig for dem.
   Men selve Loot-shoot delen er sjovt. Især med vennerne. Syntes godt det kan blive ensformigt.

   By the way – er ret vild med den måde du beskriver ClapTrap.
   Han er lidt sjov de første par gange man møder ham syntes jeg. Men, hans “charme” forsvinder ret så hurtig

  • Nu er clap trap jo også designet til at trolle og irritere dig som spiller, og det må man sige de er lykkedes ret godt med, jeg vil faktisk sige han var laaaaangt værre i de gamle spil end han er i det nye, men vær ikke i tvivl om at det er helt overlagt.

   Stemmen, det han siger, hans idiotiske tilgang til alting og ikke mindst hans totale angel på situationsfornemmelse, jeg elsker at hade ham/den.

  • #9
   Det må man sige… Som sagt var det en meget stor årsag til at jeg droppede 1’eren … Jeg tror rationalet var, at hvis craptrap (pun intended) var toneangivende for spillets humor og stemning så gad jeg ikke… Men det var slet ikke lige så slemt her i 3’eren

  • #10 Til trods for de første 30 min. er Claptrap beeing Claptrap, det er da imponerende hvis du skred fra etteren pga. ham at du giver 3’eren en chance og det første du oplever er Claptrap i 30 min.

   Det er da lidt sjovt, men nice nok du holdte det ud og kom ud på den anden side, en anden havde nok refunded instantly hvis det var af samme årsag man forlod etteren.

  • @nofaith Jeg er skam heller ikke i tvivl om at det er det de prøver på med Claptrap. Men, syntes bare nogengange det blev lidt for “nemt” og forudsigelig. Ved ikke om det giver mening?

  • #12 Tænker det er lidt ligesom når en karakter får et catchphrase, man har hørt det 1000 gange men hvis ikke han sagde det så ville man blive skuffet?

   Claptrap har spillet den samme rolle i alle spillene, det ville ikke være Borderlands hvis ikke spillet startede med Claptrap, eller at han ikke var der til at opfylde hans rolle, men tænker du kan tilføje forudsigelighed til endnu en af hans mange irreterende traits, er dog glad for han ikke fylder mere end han gør i hele spillet fra A-Å, han er forholdsvis en kort bemærkning sammenlignet med førhen.

 • Sikkerhedsselen bliver nødvendig, når man skal navigere de hurtige biler rundt på små veje. Hvis det man leder efter, er et spil hvor man kan parkere (pun intended) hjernen på bordet, gribe controlleren og tryk […]

 • IAmHestbech‘s profil blev opdateret 10 måneder, 1 uge siden

 • IAmHestbech ændrede deres profilbillede 10 måneder, 1 uge siden