Guru35

 • Guru35 kommenterede indlægget Venner og Penge i forummet Off-topic 2 uger, 4 dage siden

  Kommer an på din relation til ham. Hvis han rent faktisk er en ven, som du har kendt igennem mange år, og som også har hjulpet dig tidligere, så ville jeg give ham en chance. Måske er det rigtigt det han siger. Det er op til dig at vurdere, men hvis du tror det er rigtigt, så har han nok ikke råd til at betale dig det hele på en gang, og så vill…[Læs mere]

 • #8 Som med FSX er det sikkert et spil der skal leve de næste 15+ år. FSX var flot da det kom ud, men det havde mangler og fejl. Det var først efter et hav af opdateringer og addons at det blev godt.

  Jeg tror på MSFS2020. De har forbedret fysikken og grafikken og i høj grad også geografien. Det skal nok blive godt. X-plane 11’s dage er talte…[Læs mere]

 • Guru35 kommenterede indlægget Alle hader Feminister i forummet Off-topic 1 måned siden

  #69 #67 Spændende diskussion.

  Her har vi en som tydeligvis har set kvinder blive diskrimineret, og en som godt forstår hvorfor kvinder bliver diskrimineret. Baseret på erfaring fra eget arbejde.
  Det sjældent man hører folk tale om det på den måde.

  Gad vide hvor mange andre steder det også er sådan?

 • Guru35 kommenterede indlægget Alle hader Feminister i forummet Off-topic 1 måned, 1 uge siden

  Synes kun det er fair at manden har ret til lige så meget barsel som kvinden. Man kan evt. tildele et antal uger som hvert par har til rådighed, og så kan de så slås om indbyrdes hvem der skal holde barsel hvornår. Kan ikke se nogen grund til at kvinden altid har mere barsel til rådighed.

  Mht. Alt det andet omkring flere kvindelige ledere…[Læs mere]

 • #186 har tænkt på det, men har med vilje undladt de mest genkendelige detaljer, og været vildledende på visse punkter. Som det er nu, tror jeg ikke den kan genkendes da der jo findes tusindvis af arbejdspladser hvor noget lignende kunne finde sted. Derudover har jeg udelukkende skrevet det set fra mit synspunkt, og det tror jeg ikke der er man…[Læs mere]

 • #185 right. Tråden har Faktisk et formål lol

 • #181 ja det har jeg vel.

  skal lige vænne mig til tanken. Men det har jeg efterhånden gjort i et år, og er kommet frem til at det er ok. De ret søde, børnene, så hvorfor ik? Det jeg mente var at hvis det går helt galt, så har jeg i hvert fald fået noget mere erfaring.

 • Ja okay, måske bliver det lidt for sukkersødt med blomster. Det er måske bare mig der forestiller mig at hun allerede er vild med mig. Men inden for den sidste måneds tid, har hun pludselig været rigtig sød, hvilket jeg tager som et godt tegn.

  Jeg er ikke god til det med piger og har aldrig været det, men jeg føler mig dog trods alt meget m…[Læs mere]

 • #165

  I have no clue. Men jeg vil gerne finde ud af det. Selvom jeg er rebound, så vil det stadig kunne forbedre min selvtillid mht. kvinder, hvis det lykkedes mig at score hende.

  Tak for et seriøst svar.

 • Folkens… jeg havde et konkret spørgsmål.
  Ingen af jer har svaret på det. Istedet snakker i om dickpics og lavt selvværd, at jeg burde have handlet for lang tid siden osv.

  Det meget sjovt med dickpicks, men jeg sender hende ikke et dickpic, og
  jeg mener ikke jeg har lavt selvværd. Selvtilliden kan det dog godt halte lidt med, så derfor har j…[Læs mere]

 • #159 Hun er single. Prøv igen.

 • #155 De andre var useriøse. Det kan man kun grine ad. Du forsøgte at nedgøre mig, og spille arrogant. Det dårlig stil, og det skal du have at vide. Så kan det være du tænker dig bedre om en anden gang.

 • #150 Du antager at du ved mere om mig end du gør, og opbygger et billede af mig som du ikke har noget belæg for. Jeg har kun fortalt en brøkdel. Jeg har ikke lavt selvværd. Tværtimod. Du ved jo heller ikke hvad jeg har gjort for at fastholde hendes interesse.

  Derfor kan jeg godt blive lidt usikker alligevel, da jeg ikke har mødt en pige som h…[Læs mere]

 • Jaja, jeg kan godt genkende idioterne i den her tråd. Måske DR ikke er det bedste Forum til den her slags.

  På den anden side, så havde jeg nok regnet med det. Det et offentlig Forum, og og man må også nok forvente kommentarer fra folk på bunden af Samfundet. Så det går nok.

 • Hej igen

  Vil bare komme en lille Update, da der er gået et stykke tid.

  Bare for at få det på det rene så har jeg ikke scoret hende endnu, men jeg er stadig vild med hende.

  Efter min sidste besked her droppede jeg stort set alle tanker om at score hende. Vi lærte dog hinanden relativ godt at kende og knyttede en form for bånd til hinan…[Læs mere]

 • Det kan godt være det muligt at spille på ældre hardware, men hvis det minder om FSX, så bliver man nød til at skrue ret meget ned for alle de lækre detaljer, hvis det skal køre nogenlunde flydende. Håber dog ikke at det minder om FSX (Som jeg har spillet utrolig meget)

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 1 måned, 3 uger siden

  #486 Ja, det jo præcis lige det de skal bevise at de kan. Bitcoin har allerede fundet anvendelse i den virkelige verden mange millioner gange. Det er der også nogle alcoins der har, men de er bagefter.

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 1 måned, 3 uger siden

  #483 Det tror jeg ikke du skal regne med sker lige forløbig. De har stadig en helt del de skal bevise i forhold til bitcoin. Dermed ikke sagt at nogle altcoins, ikke er bedre teknologier. Bitcoin har bare mere dominans fordi den var først.

  Men der kan være gode penge at hente på altcoins. Især hvis nogle af de billige bryder igennem.

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 1 måned, 3 uger siden

  #483 Det tror jeg ikke du skal regne med ske lige forløbig. De har stadig en helt del de skal bevise i forhold til bitcoin. Dermed ikke sagt at nogle altcoins, ikke er bedre teknologier. Bitcoin har bare mere dominans fordi den var først.

  Men der kan være gode penge at hente på altcoins. Især hvis nogle af de billige bryder igennem.

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 1 måned, 3 uger siden

  Ahh okay, så har du også set at diverse altcoins også er steget voldsomt

 • Hent mere