Guru35

 • Min mors ven, som er læge, skulle ud og købe ind, og havde glemt sin maske.

  No problem! Han fandt en der lå jorden, som han genbrugte. Siger lidt om hans holdning til maskerne, og så er han endda læge og kirurg, så han ved godt hvad det handler om, og har nok noget insider viden af en eller anden art. Han har bl.a. arbejdet for læger uden grænse…[Læs mere]

 • Guru35 kommenterede på indlægget, Daily Rush takker af 1 dag, 8 timer siden

  Damn!

  Kommer sku til at savne. Har været med siden 2004, med forskellige brugernavne, og har tjekket flere gange om ugen. Nogen gange dagligt. Forummet har for mig været det der trak. Altid en god eller underlig historie, og altid mulighed for at fortælle sine egne underlige historier eller dilemmaer, med ærlig og sjov feedback eft…[Læs mere]

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 1 uge, 3 dage siden

  Den er ikke overophedet! Det er kun begyndelsen! Når den når 250k-350k kan vi begynde at tale om overophedning. Så kan det være den falder med 60%-80%. dvs. til omkring 150k.

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 1 uge, 5 dage siden

  #586 #587 netop

  Jeg har ikke forstand på options trading, så det vil jeg holde mig fra. Man skal aldrig investere i noget man ikke forstår.

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 1 uge, 6 dage siden

  #579 Jeg har ikke bare gættet én coin rigtig. Tilsyneladende har jeg gættet hele min portefølje rigtigt, og jeg har 6 forskellige altcoins + bitcoin. Så spørgsmålet er hvor svært det er at gætte? Hvis man følger lidt med, er det ikke så svært.

  Jeg har skam også tænkt mig at holde i lang tid. Men hvis en af dem viser en nedadgående tendens, sælge…[Læs mere]

 • #30 synes du forsimpler det lidt. Han blev anklaget for noget, og han kunne ikke genkende historien som den blev ham forlagt. Han benægter dog ikke, at han måske kunne være gået over stregen uden at vide det. Det er dog 20 år siden, og det burde være meget alvorlige anklager hvis fyringen skal retfærdigøres.

  Ved at offentligøre sin side af sagen…[Læs mere]

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 2 uger siden

  #581 personligt handler jeg på http://www.binance.com . Den har vidst et af de største udvalg, lave gebyrer, og mange forskellige muligheder for at handle, men kan være lidt svær at finde rundt i til at starte med.

  Coinbase har jeg hørt skulle være nem for begyndere, men udvalget er også noget mindre, og gebyrene er vidst lidt i den høje ende.

 • Guru35 kommenterede indlægget Coronavirus-tråden i forummet Off-topic 2 uger siden

  #2179 Er ikke sikker på hvad loven siger, men loven kan jo laves om ret hurtigt. Det er de sidder og bruger der tid på inde i folketinget.

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 2 uger siden

  #578 Kan da fortælle at jeg købte ZIL da den var på 0.03$. så steg den til næsten 0.1$ og nu er den faldet lidt igen til 0.068$. Det skete på omkring to uger. På to uger har jeg altså tjent næsten det samme, som hvis jeg havde investeret i bitcoin og ventet et år på at den stiger til 100.000$

  XRP er ikke decentral!! Dvs. Nogen kan blive sags…[Læs mere]

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 2 uger siden

  #576 Det er muligt at lave kvalificerede gæt. Man kan jo kigge lidt på hvilke altcoins der allerede er populære samt deres markedscap og potentiale. Så svært er det heller ikke, man skal bare bruge lidt tid på at undersøge markedet.

  Men du har ret. Der er masser af altcoins som nok aldrig bliver til noget.
  Et godt udgangspunkt er at kigge…[Læs mere]

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 2 uger siden

  #574 Nej, glemmer det ikke, men da bitcoin højst sandsynlig vil være stigene generelt, i hvert fald det næste års tid, så forventer jeg også at altcoins vil være det, men selvfølgelig skal man holde øje.

 • Guru35 kommenterede indlægget Coronavirus-tråden i forummet Off-topic 2 uger siden

  #2177 hvis ingen eller kun meget få bliver alvorligt syge, kan vi trygt åbne igen.

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 2 uger siden

  #570 Tænker mere på hvor mange gange du potentielt kan få dine penge igen. Hvis Bitcoin stiger til 100.000 i løbet af 2021 får du dine penge ca. 3x igen. Hvis en altcoin til 2C stiger til 1 dollar så får du dem 50x igen. Bitcoin er måske mere sikker, men hvis du skal have noget ud af dine bitcoin skal du investere for relativ mange penge. Det ikk…[Læs mere]

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 2 uger, 1 dag siden

  ETH stiger vanvittigt. Faktisk stiger de fleste altcoins, ligesom bitcoin. Hvis man ikke har råd til at hoppe med på bitcoin vognen, så kan man måske blive millionær på de små altcoins som ZIL, VET, ADA, DOT, eller LINK, som stiger procentmæssig mere end bitcoin i øjeblikket.

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 3 uger, 3 dage siden

  #551 At han er manden der står bag XRP og har indflydelse. At man kan sagsøge ham og Ripple, og at det har indflydelse på prisen.

 • Har ikke noget problem med, at du collecter kontanthjælp, så længe du ikke kan leve af dine freelance artikler.
  Jeg synes bare du skal gå i gang. Du ved jo ikke om det bliver en succes uden at prøve, og du behøver jo ikke at fortælle din chef at det er dig der står bag den nye konkurrent. Hvis det bliver succes, så siger du dit job op, og lever…[Læs mere]

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 3 uger, 4 dage siden

  #544 På den korte bane er det nok ikke så godt at SEC har sagsøgt Ripple/XRP, på den lange bane er det nok kun godt at få bugt med Ripple’s CEO, da han udgør et centralt element for Ripple. Så hvis Ripple skal overleve så må han nok væk. Teknologien fejler ikke noget.

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 1 måned siden

  #524

  Det er da heller ikke lang tid.

 • Guru35 kommenterede indlægget Cryptocurrency i forummet Off-topic 1 måned siden

  De fleste altcoin er også steget. Bitcoin er deres driver.

  Get ready to get rich!

 • Guru35 kommenterede indlægget Forskellen på dem og os i forummet Off-topic 1 måned siden

  #37 Haha #metoo

  Han er måske allerede banned fra de fleste steder, men jeg ville da som minimum ha prøvet Eurolotto et par gange

 • Hent mere