GuitarLars

 • @Deadmeat Superfedt du kommer med dit input og dine erfaringer fra 120’eren! Jeg var også lidt misundelig på din håndledsstøtte, men jeg har selv for vane at have hænderne let flyvende over keyboardet når jeg skriver =)
  Når jeg til gengæld gamer, så ligger venstre hånd nok så fint, hvor jeg faktisk synes at højden passer mig udmærket.…[Læs mere]

 • “No school like the old school”. Sådan kan jeg meget ofte være og det gælder mange ting. Denne gang går det ud over ROCCAT Vulcan 100 mekanisk tastatur. Hvorfor mekanisk? Netop fordi det er old school. Okay, lys […]

  • Fin anmeldelse @guitarlars og er enig i mange ting

   Jeg var den lykkelige vinder af Roccat Vulcan 120 keyboardet (eneste forskel til model 100 er en fin håndledsstøtte) til DR’s julekoncurrence og har derfor haft lejlighed til at bruge det 1.5 måned nu til både gaming, arbejde og alm. fritidsbrug.

   Godt:
   – Lækre og ret taktile taster
   – ‘Hurtigt’ keyboard at skrive på
   – Rimeligt fornuftig software til at styre det med og masser af programmering mulig.
   – Lækkert design og god kvalitetsfølelse

   Skidt:
   – Tasterne sidder meget højt fra bundpladen. Har været svært at vende sig til fordi jeg normalt hviler hænderne af på mellemrummene imellem tast zonerne.

   fortsættes…

  • fortsat:

   – De fleste taster buer opad på kanten. Gør at man let støder fingrene ind i tasterne, hvis man skriver hurtigt. forstyrrer flowet og gør at jeg laver væsentligt flere tastefejl end på mit gamle 200 kr MS hakkebræt.
   – Håndstilling og komfort er ikke så godt uden håndledsstøtten, så vil anbefale at gå efter model 120, hvis prisen er OK.

   Alt i alt er jeg glad for det nye keyboard og til gaming især er det udmærket. De mekaniske kontakter er især lækre.

  • @Deadmeat Superfedt du kommer med dit input og dine erfaringer fra 120’eren! Jeg var også lidt misundelig på din håndledsstøtte, men jeg har selv for vane at have hænderne let flyvende over keyboardet når jeg skriver =)
   Når jeg til gengæld gamer, så ligger venstre hånd nok så fint, hvor jeg faktisk synes at højden passer mig udmærket.

   Dine erfaringer illustrerer også hvor forskelligt to mennesker opfatter det samme udstyr, det er så fint! Derfor skal man da også tage min karakter med dét gran salt, som husker på at det er MIN vurdering af keyboardet, hvor du nok ville give en lavere karakter.
   Hvis folk er nysgerrige, håber jeg de vil spørge ind til vores erfaringer, så de selv kan vurdere ud fra et bredere grundlag.

   Meget fine argumenter, du smække

  • #3: Ja der er ikke helt så ligetil med vurderingen, når noget så individuelt som ergonomi og skrive teknik er ind over Mine negative punkter fylder dog nok mere i mine kommentarer end de faktisk vægter i min samlede vurdering af keyboardet. Synes overordnet det er et lækkert produkt og er rigtig glad for det.

  • tjaaaee kvalitet koster jo, jeg har selv lige købt en 12-1300 kroners keyboard som jeg er sindsygt glad for, det er bare overhoved ikke i nærheden af noget der kan sammenlignes med 500 kroners keyboards, så det gør egentlig ikke noget prisen er høj hvis de leverer oplevelsen og kvaliteten sådan en pris forlanger af folks forventning.

   Så det er jo farligt at prissætte sit produkt på den måde hvis ikke leveringen sidder lige i skabet, men det lyder jo til det godt kan forsvare sin pris umiddelbart.

 • JEG SKAL SÅ MEGET SPILLE DET SPIL! AAAAAAAARGH!

  Og så bliver det sjovt at se om de har inkorporeret de “nye” ting på en god måde.

 • GuitarLars kommenterede indlægget Leder efter Co-op spil i forummet Spil 1 måned, 2 uger siden

  Vil gentage #13 og sige Deep Rock Galactic!
  Det ER nemlig temmelig lige at gå til =)

 • #5 Spoiler: Jeg sidder faktisk med GSP 670 på hovedet lige nu.
  Jeg forstår godt hvad du mener med de varme ører og jeg lider da også selv lidt under det. Især om sommeren. Jeg tror det er tæt på umuligt at komme udenom, hvis man også vil have lyden lukket fornuftigt inde.

  Man kan også tilkøbe ekstra ørepuder, men jeg ved ikke hvor nødvendigt…[Læs mere]

 • #2 Ganske sandt, hvis man ikke tog nogle kreative shortcuts. De generationelle mikro-mutationer ville sgu ikke være værd at vente på. Jeg kunne ikke være mere enig!

  Men makro-evolution på højere hastighed ville klart være inden for det muliges grænser! Jeg vil dog ærligt indrømme at det ville blive noget af en programmeringsmarathon, for at få…[Læs mere]

 • Øv sgu. Det kunne ellers have været et spændende take på survival-games.

  Dertil kommer at jeg personligt ville savne ægte evolution. Som du selv nævner styring, så ville jeg sige at hvis det virkelig fungerede godt at bruge kroppen på den måde, så burde der også være mulighed for at skabe en fysiologisk evolution, der gjorde din art endnu mere…[Læs mere]

 • #32 Decideret ferie fra fredag? Skulle du tilfældigvis også være inden for undervisningsbranchen?

 • #0 Det er sgu en fed mus! Men kan også godt forstå din beslutning. Vægten af musen kan betyde mere end man skulle tro!

  Jeg håber nogen slår til =)

 • #3 Velbekomme! Jeg er selv temmelig imponeret over 100 timers trådfri-tid. Det er sgu vildt!
  Jeg vakler selv mellem mulighederne fra både GSP 370 og GSP 670. 100 timers gaming er vildt meget, det er 20 timer egentlig også. Altså kunne jeg godt overveje at smide en tusse mere og så få den vildere lyd. Jeg ville dog nok skulle basere det på mere e…[Læs mere]

 • #1 GSP 670 arbejder med både BlueTooth og en endnu stærkere low-latency forbindelse på den trådløse. Ydermere har de gjort mere ud af membranerne, så lyden er endnu bedre. Vi snakker ægte Sennheiser-kræs!
  Trade-off er at batteriet “kun” kan køre 20 timers BlueTooth eller 16 timers trådløs low-latency på en fuld opladning. For at balancere b…[Læs mere]

 • Jeg håber ikke at din familie allerede har købt julegaver til dig, for her er noget, der måske burde være på listen. De forgange to uger har været brugt på Jedi: Fallen Order (læs anmeldelsen her) og dette headset […]

  • Nice nok. Der er en storebror noget om hvordan forskellen er iht den ? Synes nu ikke prisen er SÅ voldsom igen.

  • #1 GSP 670 arbejder med både BlueTooth og en endnu stærkere low-latency forbindelse på den trådløse. Ydermere har de gjort mere ud af membranerne, så lyden er endnu bedre. Vi snakker ægte Sennheiser-kræs!
   Trade-off er at batteriet “kun” kan køre 20 timers BlueTooth eller 16 timers trådløs low-latency på en fuld opladning. For at balancere batteriets kapacitet med din gaming, har de opstillet teknikken sådan at man kan lade det i 7 minutter og opnå 2 timers gaming.
   Det koster en tussebasse mere end GSP 370, men kan så også bruges til telefonen (forudsat man gider rende rundt med en mikrofon stikkende op, mens man nyder sin groove på gaden).
   GSP 370 kan gengive 20-20.000 Hz, mens GSP 670 kan gengive 10-23.000 Hz. Altså bedre rækkevidde i både diskant og bas.

   Om prisen er voldsom, afhænger af om man er vant til ba

  • Lyder cool. Tak for grundig anmeldelse. Kommer på to-buy-listen.

  • #3 Velbekomme! Jeg er selv temmelig imponeret over 100 timers trådfri-tid. Det er sgu vildt!
   Jeg vakler selv mellem mulighederne fra både GSP 370 og GSP 670. 100 timers gaming er vildt meget, det er 20 timer egentlig også. Altså kunne jeg godt overveje at smide en tusse mere og så få den vildere lyd. Jeg ville dog nok skulle basere det på mere erfaring med begge headsets.
   Og så ville jeg nok også foretrække at kunne tage mikrofonen af GSP 670, hvis jeg vil bruge dem som civile hovedtelefoner til at høre musik i bussen.

  • God dammit, mine PC360 er efter mange års tro tjeneste og lidt kasten (læs: ikke altid lagt pænt og roligt) på bordet begyndt at miste lyden i venstre side, så jeg har været lidt på udkig, Pt. er jeg lidt lun på Corsair Virtuose og så fik jeg også set Sennheiser GSP 670’erne… Det jeg godt kan lide ved Sennheiserne er at de er lidt dybe i det så mit øre ikke rammer på hele tiden, dog plejer jeg at have ørekopper med velour beklædning eftersom mine ører plejer at blive varme… Ved sgu snart ikke hvad man skal gå efter længere…

  • #5 Spoiler: Jeg sidder faktisk med GSP 670 på hovedet lige nu.
   Jeg forstår godt hvad du mener med de varme ører og jeg lider da også selv lidt under det. Især om sommeren. Jeg tror det er tæt på umuligt at komme udenom, hvis man også vil have lyden lukket fornuftigt inde.

   Man kan også tilkøbe ekstra ørepuder, men jeg ved ikke hvor nødvendigt det er. De har ikke velour, men en form for blød og let kunstlæder, som stadig giver lavere temperatur om ørerne end de billigere gummipuder.

  • #6 Ja havde set man kunne tilkøbe puder til GSP 670, men havde ikke læst det var noget andet materiale, må kigge nærmere på det

 • En anden hovedregningsøvelse jeg godt kan lide at køre:

  Jeg anvender alle fire regnearter, altså plus, minus, gange og dividere. De kommer på banen i den rækkefølge jeg vil.

  Start med [tal] – [regneart] – [tal].
  Han skal udføre regnestykket og huske på resultatet.
  Næste trin er [forrige resultat] – [ny regneart] – [nyt tal]
  Igen skal han udfø…[Læs mere]

 • Jeg træder lige ud af min rolle som anmelder og ind i min rolle som lærer med forkærlighed for neurologi og udvikling.

  Han har åbenbart en stærkt forbindelse til de numeriske centre i hjernen, som kan ses lyse op fra toppen af kraniet og ned mod begge ører. Disse centre står for opfattelse af antal og hvis de, som i hans tilfælde, er bundet…[Læs mere]

 • #8 Samme her, men det er blandt andet fordi jeg sørger for at researche mine varer. Jeg har et par gange stillet nogle amatør-spørgsmål, bare for lige at prøve dem af. Og ja, så prøvede de straks at hive mig op i pris på andet gear. De bliver sjovt nok temmelig medgørlige og stille, når jeg så forklarer dem hvordan tingene egentlig hænger sam…[Læs mere]

 • #25 Jeg skal ærligt afsløre at de fejl og mangler, jeg synes er mest graverende ved spillet, er indbygget med vilje. De forskellige bugs og glitches er de mindste problemer.
  For at løse spillets mest grundliggende problemer, ville de være nødt til at omskrive næsten alt omkring gear og loot, for bare at nævne et enkelt hovedproblem.
  Lige nu er…[Læs mere]

 • #4 The Surge, fx. Igen et nærkampsspil, hvor fjenden godt kan være temmelig overlegen, men må lade livet over for den menneske spiller, som selvfølgelig (forhåbentlig?) er lidt mere kreativ.
  Der er også mangen en træls kamp jeg har undgået, blot ved at trække fjenden med rundt til jeg kunne lave Force Push og smide dem i afgrunden
  Enh…[Læs mere]

 • #2 Det er en type af spil, hvor man er nødt til at lære hver enkelt fjende at kende og sekventere sine moves derefter. Det samme gælder puzzle-sekvenser.
  Derudover får man masser af klø og kan respawne steder hvor man har været før, i dette tilfælde er det den seneste meditationscirkel man har benyttet. Alle fjender popper op igen og man skal he…[Læs mere]

 • Respawn og Lucasfilm har, via EA, udgivet det seneste skud på stammen i Star Wars-spil, nemlig Jedi: Fallen Order. Denne gang handler det om Cal Kestis, en tidligere Padawan-elev. Handlingen foregår mellem E […]

  • Lyder godt! Skal spilles når jeg får købt en ny PC.

  • Hvad er Souls-like genren?

  • #2 Det er en type af spil, hvor man er nødt til at lære hver enkelt fjende at kende og sekventere sine moves derefter. Det samme gælder puzzle-sekvenser.
   Derudover får man masser af klø og kan respawne steder hvor man har været før, i dette tilfælde er det den seneste meditationscirkel man har benyttet. Alle fjender popper op igen og man skal hele vejen tilbage til hvor man fik prygl, for at samle xp og sådan noget op igen.
   Det er ikke helt så utilgivende som Dark Souls, men kan man godt lide at blive presset, skal man bare skrue op for sværhedsgraden.

  • #3 kan du nævne et par andre spil, som bruger samme model? Jeg er lidt i tvivl om det er noget jeg har prøvet eller ej. Synes jo det er en del spil, hvor man må ‘lure’ bossen for at finde ud af hvordan man får slag ind.

   #0 På OC3D var de i øvrigt ude med rive mht performance, at spillet er meget CPU tungt og at der er en del sekvenser som trækker FPS så langt ned, at det ødelægger oplevelsen selv på ret kraftige maskiner. Oplevede du slet ikke det?

  • God anmeldelse!
   Et rigtigt single player spil, hvor kan det ikke lyde bedre i mine øre. Men, har heller ikke været i tvivl om det var et spil jeg skulle have, og min interesse er ikke blevet mindre efter denne anmeldelse.
   Spil for mig er en fed verden, velskrevet singleplayer historie, gode puzzels og kan man så også lege jedi oveni, så er det vidst en sikker vinder!

  • #4 dark souls serien heh. Det lyder dog til at sværhedsgraden er skruet ned i forhold til dark souls som er bygget udfra det asiatiske marked og deres trang til selvtortur

  • Rigtig fin anmeldelse som altid, dejlig nem at læse og med masser af relevante og gode pointer.

   Personligt synes jeg ikke om hovedpersonen, han er alt for generisk og ligegyldig og jeg har svært ved at “give a shit” omkring ham, ud over det så er spillet for kort og det irreterer mig altid at man i sine rejser finder områder man ikke kan komme til fordi man ikke har fået den ting unlocked endnu man skal bruge og så skal man huske at man skal tilbage igen for at 100% planeterne, blot for at samle kister som indeholder gejl man godt ville have haft da man spillede det igennem første igang, især fordi der ikke findes en new game+ som du så fint pointere, så hvorfor i alverden skulle jeg gå tilbage og unlocke det når jeg

  • #4 The Surge, fx. Igen et nærkampsspil, hvor fjenden godt kan være temmelig overlegen, men må lade livet over for den menneske spiller, som selvfølgelig (forhåbentlig?) er lidt mere kreativ.
   Der er også mangen en træls kamp jeg har undgået, blot ved at trække fjenden med rundt til jeg kunne lave Force Push og smide dem i afgrunden
   Enhver sejr er en ægte sejr, uanset hvor lusket den opnås!

   #7 Det er netop også replayability der afholder mig fra at kaste en 10’er efter spillet. Hvis der var indhold som det var værd at vende tilbage efter, eller muligheden for at tage på eventyr med den nye bande, så ville replayability være helt i top!
   Jeg er både enig og uenig med dig omkring Cal Kestis. Jeg syntes også han i starten var temm

 • Eller hvis du vil prøve en kombo af FPS og Tower Defense, så tag et kig på Sanctum 1 & 2. Jeg hælder mest til Sanctum 2, men det er en smagssag =)

 • Hent mere