Gonutz

 • #437 skal det forstås som at du gerne havde set mig død?

  Jeg har betalt mig selv hjem adskillige gange med den løn jeg har, og er velsignet med stort set aldrig at skulle bruge hospital og lignende, så har aldrig været en nasser på samfundet.

  Men hvis man er blå med en rød asocial holdning skal man åbenbart slås ihjel så i ikke skal dele med a…[Læs mere]

 • #436 hvor var du sidste gang vi havde HTS som statsminister? Arbejdsløsheden var højere end nogensinde i moderne tid, og pga man fik ligeså meget på offentlig forsørgelse som arbejde var der intet incitament for at tage et arbejde.

  Rigtigt mange mennesker gider ikke at arbejde. Dovne Robert er ikke en ener. Hvad er det for en fantasi verden i le…[Læs mere]

 • #430 hvorfor skal jeg skride ifølge dig? I var efter paludan fordi han ville have bekvemmelighedsflygtninge ud, og nu hvor masserne har vundet så skal der udrenses af etniske danskere?

  Dobbeltmoral er dobbelt så godt.

 • #428 hvorfor sku jeg flytte bare fordi jeg ikke gider at blive røvrendt ved at arbejde.

  #429 det er også helt forståeligt. Jeg er oprigtigt ked af at være blevet røvrendt af min tidligere chef (det skete for to uger siden), og ville som sådan ikke offentligt sættes i bås som arbejdsløs. Var allerede så småt på vej ind et nyt sted, så det ikke for…[Læs mere]

 • #426 kender du til løntilskud? Var ansat i et firma der desværre spekulerede I at udnytte systemet. Dog bliver dagpengeretten ikke længere forlænget med løntilskud.

  Og nu gider jeg sguda ikke at søge arbejde for at brødføde over halvdelen af Danmarks befolkning.

 • Man er nødt til at se positivt på det, og noget godt kommer der da ud af det.

  Mette Frederiksen slagtede dagpengesystemet, og er ved at ryge ud af det nu. Heldigvis kommer jeg til at få en masse i kontanthjælp og får enhedslisten trumfet deres krav om at der ingen krav skal stilles til folk på kontanthjælp, så kan bare være parkeret der og have…[Læs mere]

 • Gonutz ændrede deres profilbillede 3 uger siden

 • #413 V for velfærdsslagteren

 • Gonutz kommenterede indlægget Valg 2019! i forummet Politik 3 uger siden

  #189 der er jeg stærkt uenig. Penge tiltrækker dem, og det var derfor vi fik så mange under den røde regering. Men vi bliver ikke enige.

  #190 problemet med personlige stemmer er, at hvis du stemmer personligt på fx en i venstre, og han hopper over til konservativ, så har du pludseligt stemt på et forkert parti.

 • Gonutz kommenterede indlægget Valg 2019! i forummet Politik 3 uger siden

  Kender ikke Zetland, men vi får da færre asylansøgere end vi plejer.

  http://uim.dk/nyheder/2018/2018-01/danmark-fik-i-2017-det-laveste-antal-asylansogere-i-ni-ar

 • Gonutz kommenterede indlægget Valg 2019! i forummet Politik 3 uger siden

  #181 kan godt forstå der er visse ting du er uenig med, det er jeg sådan set også. Men det betyder langt fra at det bliver bedre på modsat fløj. Bare se da vi havde en rød regering sidst, totalt lammet pga bred uenighed (og som blev styret af radikale Venstre)

  1. Hellere skattelettelser I toppen (og lidt i bunden) end skattestigninger over det h…[Læs mere]

 • Ja ja, når folk herinde ved at det er en indvandre familie så ska man passe sig selv. Skide være med at det offentlige spilder penge ved at betale for en tom lejlighed.

  Men havde det været en sag om Hr Jensen der driver sin egen virksomhed krævede de fleste af jer at han blev hængt på offentlig tv

 • Gonutz kommenterede indlægget Valg 2019! i forummet Politik 3 uger, 1 dag siden

  #178 der findes mange som ham her der ikke gider at arbejde.

  Hvis du får 30.000 for at få på arbejde, og 30.000 for at gå hjemme, så er der utroligt mange der vælger sidstnævnte. Det så vi sidste gang der var en rød regering.

  Der ska være retfærdighed og et incitament i at tage et arbejde. Det er simpelthen uretfærdigt, at den arbejdende…[Læs mere]

 • Gonutz kommenterede indlægget Valg 2019! i forummet Politik 3 uger, 1 dag siden

  #176 det lyder som DF, Venstre eller Liberal Alliance du er ude efter.

  De borgerlige partier værdsætter folk der arbejder, mens venstrefløjen beskatter den arbejdende dansker for at få råd til alle deres projekter (forhøjelse af kontanrhjælpsloftet m.m.)

  De ældre bliver heller ikke set som de svage længere af de røde. Men derimod folk der ikke…[Læs mere]

 • Gonutz kommenterede indlægget Rasmus Paludan i forummet Politik 3 uger, 3 dage siden

  #81 det er nok ikke meget dyrere end at staten betaler evig offentlig forsørgelse til samtlige indvandrere der kommer herop, betaler deres husleje osv.

 • #377 jeg tror (og håber inderligt) at det ikke sker. Os på arbejde kommer til at blive flænset i skat, hvis ikke vores arbejdsplads bliver rykket ud af landet. Samt jeg er et husejer-svin så Morten østergåård og Uffe elbæk ser det fornuftige i at jeg skal bo på gaden eller bedste fald dø så resten af mine penge kan gå til bekvemmelig…[Læs mere]

 • Gonutz kommenterede indlægget FUCK DF i forummet Politik 3 uger, 6 dage siden

  #50 tænker at der nok er en grund til de har så hårde straffe i de lande i forhold til vores (for skåret hænder af hvis man stjæler).

  At de er overrepræsenteret i fængsler og lignende herhjemme på trods af de er en minoritet kunne også sætte alarmklokker til at ringe, selvom det er racistisk at bruge fakta.

 • Gonutz kommenterede indlægget FUCK DF i forummet Politik 1 måned siden

  Af ren nysgerrighed, kan nogle fortælle mig hvordan radikale Venstre kan have flere mandater end fx df, nu hvor df har flere procenter?

 • Gonutz kommenterede indlægget FUCK DF i forummet Off-topic 1 måned siden

  Det er nu ikke pga klima propagandaen, men nærmere fordi deres vælgere har straffet dem pga den måde de har kørt tingene på de sidste fire år

 • Gonutz kommenterede indlægget Om internetdiskussioner i forummet Off-topic 1 måned siden

  Det jeg har lært ved internetdiskussioner er, at for bare 8 år siden så kunne ens argumenter ugyldiggøres hvis man ikke havde links til at underbygge det, mens man i dag er direkte ynkelig hvis man kan bakke sit indlæg op med fakta.

 • Hent mere