FIRESTORM

 • Hvergang en ny konsol generation af er blevet annonceret har folk tabt kæben over deres performance. Intet unikt i det. De bygger jo noget der har en levetid på 5 år, dvs i starten får man meget hardware for pengene (de taber penge på konsollen, men regner med at tjene det ind over tid) det samme setup kan jo ikke laves på PC, eller andre åbne…[Læs mere]

 • Ser flot ud, men det eneste unikke ved PS5 er jo deres nye disk system.

 • FIRESTORM kommenterede indlægget GPU eller PSU defekt? i forummet Hardware 3 uger, 6 dage siden

  Kan også være bundkortet, det er jo ansvarlig for strøm reguleringen. Men det nemmeste er jo at prøve med et andet gfx

 • #47, præcis, nu har jeg ikke sat mig ind i hvad hun har brugt som argumentation overfor folketinget, men hvis hun har brugt samme argumentation som hun brugte på pressemøderne, så kan hun retsforfølges. (At hun nok ikke bliver det, fordi ingen har nosser til det er så noget andet).

 • FIRESTORM kommenterede indlægget Lynetteholmen i forummet Politik 1 måned siden

  Det jeg ikke forstår er hvorfor fuck skal byen udvides ud i vandet, det er dem dyreste og mest besværlige løsning. Det er jo ikke fordi man er løbet tør for land, hvor man kunne bygge langt billigere og hurtigere.

 • FIRESTORM kommenterede indlægget RTX 3xxx / Ampere giga-tråd i forummet Hardware 1 måned siden

  Nyt kort dobbelt så stort, og dobbelt performance, og sikkert også dobbelt op på strøm. Det var ikke meget innovation så. Bliver næsten nødt til at købe AMD denne generation, bare i trods. Ligner støvsugerkortet.

 • FIRESTORM kommenterede indlægget Alle hader Feminister i forummet Off-topic 1 måned siden

  Jeg har det meget stramt med kvoter, men ellers synes jeg det er okay feminister (eller hvad vi skal kalde dem) skaber debat om hvorvidt der er ligestilling. Hvis de ikke gjorde det rykkede vi os aldrig.

  Så f.eks. at det kun er 6% af alle bestyrelsesmedlemmer der er kvinder (som ikke har en familiær relation til andre i bestyrelsen). Jeg synes i…[Læs mere]

 • FIRESTORM kommenterede indlægget kollega flirt m. gift kvinde i forummet Off-topic 1 måned siden

  #0 du kender hende jo bedst. Hvis du mener blomster virker, så go for it. Vi ander jo ikke hvad hun er til. Du har gået og bagt på hende i flere år, forhåbentlig har du en eller anden idé om hvad trunten tænder på – og hvis ikke så brug det score trick du selv er mest komfortabel med, hvis det er blomsterne, so be it.

  Personligt ville jeg nok…[Læs mere]

 • Lyder rimeligt umuligt. Du bliver nødt til at få en firewall, eller en anden service der kan resolve dns til IP, som kan integreres med din firewall. Jeg har svært ved at tro at facebook, aldrig ændre IP’er så selvom du fik listen med alle deres IPer engang, så ville den ikke være konstant.

 • FIRESTORM kommenterede indlægget Feriepengene i forummet Off-topic 1 måned, 1 uge siden

  #38, well så længe folk ikke kan rejse – så kommer det til at betyde at mange af pengene bliver brugt i dk. At vi er en folk nørder herinde der bruger det på hardware er nok ikke så repræsentativt

  Men er enig i at de overvurderer hvilken betydning pengene kommer til at have. Plus de vil nok blive brugt i brancher der ikke ligefrem at haft d…[Læs mere]

 • FIRESTORM kommenterede indlægget Feriepengene i forummet Off-topic 1 måned, 1 uge siden

  #38, well så længe folk ikke kan rejse – så kommer det til at betyde at mange af pengene bliver brugt i dk. At vi er en folk nørder herinde der bruger det på hardware er nok ikke så repræsentativt

  Men er enig i at de overvurderer hvilken betydning pengene kommer til at have. Plus de vil nok blive brugt i brancher der ikke ligefrem at haft d…[Læs mere]

 • FIRESTORM kommenterede indlægget Feriepengene i forummet Off-topic 1 måned, 1 uge siden

  Tror de ryger i aktier. Selvom der ryger topskat på tænker jeg det er bedre at få dem ud og have adgang til dem, end at vente 30 år, tænk nu hvis staten har mistet dem inden den tid.

 • Så alle kortene der kommer i første omgang bliver 10000kr eller mere kort? Jeg tror liiiige jeg springer over.

 • Man er vel ikke tvunget til at købe en apple telefon? Eller misforstår jeg monopol her. Plus man ved hvad man går ind til når man køber en apple device. Det er et lukket økosystem. Hvis man ikke kan acceptere det, er der et alternativ der hedder google (der indtil videre er mere åbnet, dog ikke så åbent som man kunne ønske sig).

  Man kunne håb…[Læs mere]

 • Apples monopol kan overhovedet ikke sammenlignes med Microsofts. Hvor stor en procentdel af hjemmecomputere havde Windows installeret, 90% eller mere. Apple har 30-40% af mobilmarkedet der er en rimelig stor forskel.

  Når det er sagt så er det fint at firmaer begynder at gøre op med diverse walled-gardens

 • FIRESTORM kommenterede indlægget Sveder du ligenu? i forummet Off-topic 1 måned, 2 uger siden

  Lidt varmt at spille fortnite i dag, men det gik

 • Det skal nok blive en succes, så alle mobile haterne må kravle tilbage i hulen. Mobile gaming er et kæmpe marked hvorfor skulle Blizzard ignorere det

 • Du kan sagtens komme ind i dk, så længe du er dansk statsborger. Det er nok mere et spørgsmål om du kan komme tilbage ind i USA, men mon ikke det kan lade sig gøre.

 • Jeg synes det er den mest professionelle måde du kan håndtere det på du har valgt. Du giver din nuværende arbejdsgiver mulighed for at komme med et modbud det er god stil. Hvis de vælger at fyrer dig på den grund så må det være sådan.

  Det værste som chef er hvis folk ikke siger hvad der er galt, hvad end det er løn eller andre forhold, de…[Læs mere]

 • FIRESTORM kommenterede indlægget Klima fråds… i forummet Off-topic 1 måned, 2 uger siden

  Desværre har årsagen til hendes københavner besøg fuldstændig taget fokus fra en ellers okay relevante historie. Jeg vil dog ikke give trunten skylden, men journalisten skal vist tilbage på skolebænken, totalt ringe setup, på noget det burde være relevant at få diskuteret.

  Hvorfor f. et vi så inkonsistente i vores ageren i forhold til Corona, de…[Læs mere]

 • Hent mere