Deadmeat

 • Har altid heddet Deadmeat Så vidt jeg husker med én undtagelse for 15 år siden, hvor jeg lavede en profil fordi jeg desparat måtte dele en ikke helt stueren vittighed 😂 Siden har jeg vidst holdt min sti ren.

 • #0: skulle mene at det til hver en tid ville være den bedre løsning at lade masken ligge. Som du selv er inde på er der jo en (lille) risiko for at få Corona. Det kunne jo også være at maskens oprindelige bruger havde herbes i udbrud omkring munden eller andet godt.

  #7: Som jeg ser det skal masken først og fremmest fange dine nys og hoste evt. l…[Læs mere]

 • Av og helt sindssygt trist 😟 men al respekt for din indsats @pbt og tak for at give os et par gode år mere med DR.

  Kommer til at efterlade et stort dagligt tomrum for mig i hvert fald. støver forbi siden flere gange dagligt for at se hvad der rør sig på forum og nyheder.

  Hvis der står nogen klar i kulissen med en DR redaktør i maven så er…[Læs mere]

 • Deadmeat kommenterede indlægget Cyberpunk 2077 i forummet RPG 2 dage, 13 timer siden

  #667: Jeg tror heller ikke du skal sætte næsen for højt op efter mirakler. Det eneste der kommer til at redde det spil på ps4/X1 er at sætte ting som f.eks. draw distance og mængde NPC og biler meget mere ned. Det kommer ikke til at blive kønt. og spørgsmålet er om det nogen sinde får brugbare fps.

  Jeg ved faktisk ikke hvordan spillet pt. kører…[Læs mere]

 • #4: @octo du kan fint klare dig med joysticket alene. Selvom throttle funktionen på joysticket er lidt fesen som nævnt i artiklen. Den separate throttle skal du tage med, hvis du vil have en mere realistisk følelse. For mig gør den separate throttle helt klart oplevelsen i Flight Simulator og DCS mere realistisk. Det er primært når man taxie…[Læs mere]

 • #1: Man behøves egentlig ikke engang være den store Airbus / Flysimulator fan. All round er joysticket ret udmærket til mange forskellige spil. Men man skal da overveje om det billigere 16000.T er et bedre alternativ. TCA Throttlen er lidt mere flysimulator orienteret, men bestemt fuldt ud anvendelig også til Space sim eller arcade fly titler ogs…[Læs mere]

 • Thrustmaster har gennem årene udgivet et væld af joysticks i varierende kvalitet og med sigte på vidt forskelligt publikum. Til simulatorgenren har de udgivet flere forskellige HOTAS (Hands On Throttle And St […]

  • Alså hvis man er fan og det bare skal virke lige til. Så tror jeg da nok det vil være en god ting til en masse sim spil. Også set iht. prisen.

  • #1: Man behøves egentlig ikke engang være den store Airbus / Flysimulator fan. All round er joysticket ret udmærket til mange forskellige spil. Men man skal da overveje om det billigere 16000.T er et bedre alternativ. TCA Throttlen er lidt mere flysimulator orienteret, men bestemt fuldt ud anvendelig også til Space sim eller arcade fly titler også hvis det er.

  • Har haft begge dele mellem haenderne, og jeg vil stadig anbefale 16000 t frem for denne, eller bedrer . . . Men til prisen, er det et faenomenalt joystick . . .

  • Jeg går ud fra at et joystick er mere et ‘must have’ end throttle stick’et – den er mere ‘nice to have’ eller? Er alternativet blot at man holder en tast nede, når man skal give gas?

   Kan se at elgiganten har haft 16000 t til 399 nogle gange. Med throttle er det ca. 899 som det billigste. Altså dobbelt op eller mere.

   Jeg er totalt noob, men har virkelig lyst til at prøve Microsoft Flight Simulator 2020.
   Skal jeg gå efter kun joystick eller kan jeg ligeså godt gå efter joystick og throttle fra starten af?

   Alternativt Thrustmaster T-Flight Hotas X pakken med begge ting til 499?

  • #4: @octo du kan fint klare dig med joysticket alene. Selvom throttle funktionen på joysticket er lidt fesen som nævnt i artiklen. Den separate throttle skal du tage med, hvis du vil have en mere realistisk følelse. For mig gør den separate throttle helt klart oplevelsen i Flight Simulator og DCS mere realistisk. Det er primært når man taxier på jorden (Specielt tomotors fly) og ved landing at en separat throttle kommer til sin ret.

  • #5 Kunne ikke vaere mere enig, men ikke kun ved taxi og landing . . .

 • De skulle have ventet med PS4 og X1 udgaverne. Det er virkeligt ærgeligt at lanceringen har fået så meget negativ fokus (til dels med rette). I bund og grund er der tale om et helt igennem fantastisk spil, men der er bestemt en hel del bugs og historie/gameplay er da langt fra perfekt.

  Men der er bare også så mange ting som er gjort virk…[Læs mere]

 • Jeg drømmer om et Cyberpunk 2077 open World spil i en galakse langt langt borte, men frygter en super grindy looter shooter fyldt med micro transactions….

  De her nye SW spil må da for øvrigt betyde at EA har opgivet deres eneret på SW spil licensen?

 • #821 enig jeg spekulerer på om NVIDIA egentlig selv har helt styr på, hvad de har gang i.

 • #2: jeg skal nok skåne dig for mere flueknepperi nu

 • Potentielt rigtigt spændende spil, men er ikke så rolig ved at Todd Howard har taget roret. Vi må se hvad det bringer.

  @chrism en mindre rettelse fra en gammel Lucasfilm/Lucas Arts fan(atiker): Lucasfilm Games er et gammelt navn de har genoplivet. De blev dannet under det navn i 1982 og ses bl.a. i åbningssekvensen fra Monkey Island 1: htt…[Læs mere]

 • Deadmeat kommenterede indlægget Cyberpunk 2077 i forummet RPG 6 dage, 15 timer siden

  #662 @kassen nej nej det var bare en glitch in the matrix

  EDIT: #663 arh sry repeat – jeg var ikke skarp der.

 • #22 @NightBreaker der er åbenbart forskel på 5800x CPU’erne for min banker rask glad til 90 grader så snart belastningen går på 50+ % eller så. Bruger en Kraken x63 som køler. I lavere load lander den på ca 70 grader.

 • Deadmeat kommenterede indlægget Cyberpunk 2077 i forummet RPG 6 dage, 18 timer siden

  #658: Ja der er i hvert fald problemer med skalerinc på de fleste sidemissioner (eller et bevidst design valg). Jeg nåede level lvl 47. Jeg sprang hovedparten af slåskamp missionerne over. De skalerer til gengæld og har forskellig sværhedsgrad vist uanset ens level åbenbart.

 • Deadmeat kommenterede indlægget Cyberpunk 2077 i forummet RPG 1 uge siden

  Blev færdig i går med første gennemspilning (90 timer) og hold nu kæft for en tur! Det er sjældent at fanden ta’r helt ved mig med et spil, men her blev jeg virkeligt revet med!

  Det hjalp nok at jeg fik modereret forventningerne fra start og ikke mindst også indstillede mig på bugs. Synes nu ikke bugs endte med at fylde for meget.

  På nettet…[Læs mere]

 • Deadmeat kommenterede indlægget Hjælp til valg af bundkort i forummet Hardware 1 uge siden

  #20: det kommer an på hvilken bios version der ligger på bundkortet ved køb – du har vist været heldig og få en lidt nyere produceret model – lækkert og tillykke med at du fik den i gang Det er nogen virkeligt hurtige CPU’er! Tænker du bliver rigtig glad for den 5600x. Hvis jeg kunne gøre mit køb om, havde jeg også nappet sådan en. Min 5800x…[Læs mere]

 • De seneste år er det kun gået én vej med priserne på grafikkort – og desværre for os gamere har retningen været op. Stigningerne har haft forskellige årsager, men på det seneste har bl.a. fornyet vækst i crypto m […]

 • Deadmeat kommenterede indlægget Problemer? med mine 2 skræme? i forummet Hardware 1 uge siden

  Jeg har ingen særlig viden på området, men der findes jo forskellige Color Spaces sådan nogen skærme kan køre med. Kunne der mon være en indstilling af dette i Windows eller på selve skærmen der står forskelligt på de to skærme?

 • Tror sidst jeg for alvor spillede noget i competitive mode var FIFA 2003 på PC Der nåede jeg da så også på den Globale top 100 rangliste i en periode. Men det blev et grind og håbløst at stige de sidste niveauer. Nu til dags er det altid casual mode når jeg spiller noget online. Det er desværre også ligesom om at talent og reflekser daler med…[Læs mere]

 • Hent mere