DanielBoe

Forum-kommentarer oprettet

Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 8.272 i alt)
 • Forfatter
  Kommentarer
 • #11

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  Har altid haft den her bruger, lurkede et par år uden bruger før jeg endelig lavede en, og så har jeg været her lige siden. Vil tro jeg fandt DR omkring år 2004-2005’ish.

  #33

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  #22 Ved ikke med de andre, men for mig er det jo vel egentlig som sådan ikke selve siden og forummet her jeg kommer til at savne/vil erstatte. Det jeg kommer til at savne er de folk jeg har snakket med og “kendt” i næsten 2 årtier af de 3 jeg har været i live.

  Det ville ingen af de sider der kunne give mig, med mindre alle herinde flyttede med og det kommer ikke til at ske. Allerede nu er der i diverse tråde de 2 sider der, 1 FB side, 1 discord, og 1 subreddit som folk foreslår som nyt mødested. Chancen for at alle flytter og at alle foretrækker den samme side er ikke stor som jeg ser det desværre

  #3

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  #2 Ah ja det giver mening.

  Jeg endte da også med at betale efter et kort opkald til den danske fedex afdeling, som også bekræftede de brugte svea.

  Det er dog ikke ligefrem det bedste førstehåndsindtryk man får når man googler dem må jeg sige

  #494

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  Det har været sjovt at lege med indtil videre i hvert fald! Der er bare et eller andet vildt lækkert ved at man kan række hånden ud og skrue på en rigtig knap og se det ændre sig i spillet, jeg ved godt det jo bare det et keyboard gør men det giver nu alligevel en helt anden følelse når man rører ved en rund knap der ligner den i flyet, og som klikker når man drejer den ligesom i flyet.

  Der er i princippet ikke noget den her kan som min gamle T.16000m trottle ikke kan gøre, (og som jeg stadig stærkt anbefaler til alle der mangler en throttle) den her gør bare det hele nemmere, bedre, og giver en meget større indlevelse i spillet. Hvilket også er hvorfor klokken pludseligt er blevet 3 om natten selvom jeg bare liiiige skulle have en hurtig flyvetur efter maden..

  EDIT: Nu mangler jeg bare et større bord så jeg kan få den monteret throttle på højre side, men så er det efterhånden også et dejligt “lille” setup jeg har https://i.imgur.com/IL5PRsG.jpg

  • Denne kommentar blev ændret for 3 uger siden af  DanielBoe.
  #492

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  Så kom min Bravo Throttle endelig!

  Det satme lækkert at flyve med, selvom jeg var ret glad for den throttle der fulgte med mit T.16000m så var det også en meget specifik type throttle der ikke rigtige passede til den type GA fly jeg foretrækker at flyve i.

  Trimhjulet gør det også helt absurd nemt og intuitivt at trimme flyet, og alle knapperne til AP, flaps, osv føles også super lækre.

  Og så er der selvfølgelig selve throttle, prop, og mix også som føles perfekt.

  #476

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  Det sjove er at de virker hvis man slår damage fra, man kan fint lande og flyde på vand ligesom Sully.

  #474

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  Jeg har set andre med præcis det problem, at TAA ødelægger landskabet. Det virker dog ligesom med mange andre settings i MSFS at de er meget tilfældige, for nogle gør TAA intet, for andre gør det landskabet “sløret” og jorden ujævn og fuld af terrænfejl.

  Ærgerligt det andet ikke virkede, men hvis andre har problemet så tjek lige MFAA

  #472

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  #467 Tjek nvidia control panel og find msfs.exe i dine settings der inde, tjek at MFAA er slået FRA, af en eller anden grund er det blevet slået til for mange (muligvis ved en update) og det bugger totalt med msfs. Jeg mistede halvdelen af af min fps til det, så snart jeg slog det fra fik jeg det tilbage

  #454

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  Tjo lidt ens er det vel, og jo mange er tingene er ligesom på google maps eller bing, men det giver altså meget mere indlevelse at se tingene fra lige den vinkel man vil, og i hvilket som helst slags vejr.

  Og ja jeg ved godt flight sims er lidt af en niché men som man nok kan se fra tråden her er jeg ret tosset med dem, især det nye her

  Forskellen her er f.eks. at jeg i stedet for bare at gå ind på google maps og sige “se der er area 51”, hvilket jo ikke er super spændende, så oplevede jeg area 51 i spillet på en heeeeelt anden måde.

  (nu bliver det langt )

  Jeg startede med at flyve fra Valle Airport nær Grand Canyon lige før solen gik ned, jeg så hvordan solen lige så stille forsvandt fra bunden af kløfterne indtil det hele var blevet mørt og koldt i bunden.

  Derefter fløj jeg igennem en af Grand Canyons større kløfter mod vest indtil jeg nåede Toroweap Outlook og begyndte at klatre ud af kløften og satte kurs mod Lake Mead der stod som et fyrtårn i solnedgangen, så fulgte jeg Lake Mead i en nordvest restning mod Hayford Peak, da jeg kommer til Hayford Peak er det ved at være ret mørkt, stjernerne er fremme, byer langt ude begynder at lyse op, solens sidste stråler og lyset fra Las Vegas kæmper mod hinanden men lige så stille forsvinder solen helt ned bag horisonten og lyset fra Las Vegas vinder.

  Jeg begynder at klatre lidt da jeg er tæt på Hayford Peak og pludseligt da jeg kommer over den kan jeg se lysene fra Area 51 et stykke ude, landingsbanen badet i måne og stjernelys, så var det ellers bare en let flyvetur der hen for at lande og tanke op inden turen gik videre.

  Som jeg har skrevet før i tråden ved jeg godt det ikke er for alle, men hvis man har lidt fantasi og/eller kan live idéen om at flyve så et flight sims fantastiske, især msfs.

  Og det var på ingen måde sløret, som man kan se hvis man kigger på området i bing maps så er det altså ret detaljeret, bygningerne, landingsbanerne, og området omkring ligner fuldstændig de billeder jeg har set af området og satellitbillederne.

  At det ikke er for alle kan jeg sagtens forstå, men jeg elsker det i hvert fald!

  #452

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  #446 Der er en del der bruger ting som OnAir eller FSEconomy til at lave missioner. Dog er FSE lige nu lukket for nye brugere hvis jeg husker korrekt fordi så mange er begyndt at bruge det.

  Personligt er “roleplay” egentlig bare noget jeg ender med at gøre naturligt i spil, så jeg flyver selv “missioner”, finder en rute hvor der skal hentes eller læsses et eller andet. Er tosset med Papua New Guinea, vejret skifter altid og den samme lille landingsbane af græs eller grus kan have helt forskellige egenskaber afhængig af vind, vejr, vægt, osv.

  Derudover har jeg også i mange år haft en liste på google maps med steder rundt om i verden jeg godt kunne tænke mig at se, velvidende at jeg aldrig nogensinde kommer til at se størstedelen af dem i virkeligheden. Men i MSFS kan jeg se dem!

  Jeg prøver også tit at finde steder jeg har set i film, serier, dokumentarer, eller lignende. F.eks. har jeg besøgt Mt. Doom fra LOTR, fløjet over nogle smukke steder nær Galapagos som jeg så i en naturdokumentar, landet på stranden som James Bond besøgte i Dr. No, fløjet over flere steder i USA som Ansel Adams har taget billeder af og alt muligt andet.

  Så tager jeg også en gang imellem en “udforskningstur”, op til 15-20k fod, så vælger jeg ellers bare en tilfældig heading og flyver den vej.
  Hvis jeg så ser noget spændende ud af vinduet skriver jeg nærmeste lufthavn ned og hvilken retning jeg skal flyve fra den lufthavn, det giver en masse spændende steder at undersøge med en cub eller cessna tættere på senere.

  Som du nok har gættet nu kræver sims af den her slags tit lidt fantasi, ellers kan det blive både kedeligt og/eller overvældende fordi man ikke aner hvor man vil hen. Men hvis man kan finde på noget at lave (eller bruger sådan noget som FSE eller OnAir) så kan det altså være virkelig spændende, synes jeg i hvert fald.

  EDIT: #446 Glemte lige noget, hvis du på world mappet når du har lavet en rute klikker load/save nede i bunden af skærmen kan du gemme ruten.

  Det gemmer 2 små filer, en der ender på .pln og en der ender på .flt

  .pln er selve ruten der er planlagt, hvis du på et andet tidspunkt vil flyve ruten igen eller med et andet fly loader du bare din .pln fil.

  .flt filen er det du er igang med og det du har fløjet, så hvis du f.eks. som jeg er igang med en jordomflyvning i en cessna så kan du bare lande et sted og save din .flt (ESC>load/save i bunden af skærmen) og så gemmer den hvor du var, dine settings i flyet, fuel, resten af ruten, om du valgte live vejr, osv.

  • Denne kommentar blev ændret for 3 måneder, 4 uger siden af  DanielBoe.
  #444

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  Hvis andre her inde har oplevet at avionics slukker imens man flyver eller bare slet ikke vil starte op, og spøgelsesknapper der skifter position uden man trykker på dem så er det en bug i den nyeste patch.

  Et fix der skulle virke er at gå in i Options>General>Traffic og sætte “Ground Aircraft Density” til 0. Hvorfor det skulle fikse det ved jeg ikke, men nu har jeg fløjet en tur på et par timer uden et eneste problem med avionics eller spøgelsesknapper.

  Derudover har Black Box Simulations udgivet lidt mere om deres Cessna L-19, som umiddelbart virker til at blive den første rigtige float plane (ja ICON kan lande på vandet men come on, vi vil jo alle gerne være Baloo ) https://fselite.net/news/black-box-simulation-shares-more-details-on-l-19-bird-dog-for-msfs/ spændende! Jeg glæder mig i hvert fald, og krydser fingre for at den er god, indtil nogen laver en Beaver.

  #442

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  https://www.flightsimulator.com/patch-version-1-8-3-0-is-now-available/

  Det sgu en lækker lang liste

  Det virker til de har prioriterne i orden, første update fixede game-breaking bugs så der ikke sad nogen der ikke engang kunne starte spillet.

  Og nu har de fikset en masse ting, stort set alle fra msfs/flightsim subreddit, det officielle msfs forum, osv. Hvilket viser ret godt at de faktisk lytter og følger med i hvad folk snakker om.

  #426

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  Det sjove er at prisen faktisk er rimelig god hvis man sammenligner med andre/tidligere flight sims.

  Både i Xplane og P3D koster EKCH (også lavet af FlyTampa) f.eks. lige over $30, cirka 10 euro mere end MSFS versionen.

  #422

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline

  #419 Jeg er med #420 her, det lyder som om du glemmer at trimme.

  Hvis du er helt ny kan jeg stærkt anbefale flight school (tutorial) inde i spillet.

  Derudover har Squirrel på youtube også nogle rigtig gode videoer, start f.eks. med denne hvor han forklarer trim osv: Tutorial #6 – Stable Flight

  Alle hans tutorial videoer kan anbefales, for dem som har fløjet før er det dog nok mest de msfs specifikke videoer der er interessante. (f.eks. hvordan kamera systemet fungerer osv)

  #417

  DanielBoe
  Bruger
  9.207 indlæg
  Offline
Viser 15 kommentarer - 1 til 15 (af 8.272 i alt)