DanielBoe

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget Kobe Bryant død i forummet Off-topic 2 uger, 6 dage siden

  #27
  Nope. Læs.

  #29
  Helt enig og helt fair. Også det jeg nævner.

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget Kobe Bryant død i forummet Off-topic 3 uger, 1 dag siden

  RIP til Kobe og de andre ramte. Virkelig tragisk, især i så ung en alder.

  #15
  Blot fordi man har bidraget til samfundet med noget godt og positivt, så er man automatisk unskyldt alt forkasteligt man har også har gjort? Jamen i så fald synes jeg da lige at vi skal huske på, at Adolf Hitler malede nogle gaske flotte og fortræffelige maleri…[Læs mere]

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget 100 pushups 2020! i forummet Off-topic 3 uger, 6 dage siden

  #118 I know, brugte dem før i tiden. De giver en smule størrer range of motion, hvilket kan være godt, men primært fucker de med din stabilitet og balance, hvilket gør at du skal bruge flere kræfter og styremuskler på at holde balancen i din bevægelse. Hvilket kun er godt! Men ja, det bliver lige en tand mere hårdt.

  Jeg har altid været fan af gø…[Læs mere]

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget Er det ulovligt? i forummet Off-topic 4 uger siden

  Børn forstår jo ikke selv alvoren eller ondskaben i de ting de siger. Selvmord og død er et meget vagt koncept indtil de oplever det nok gange til rigtig at forstå, hvad det betyder at miste nogen man holder af. At vi i film og spil bliver bombarderet med simuleret død, der ingen konsekvens har og hvor man sjældent ser den emotionelle bagsi…[Læs mere]

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget 100 pushups 2020! i forummet Off-topic 4 uger, 1 dag siden

  Fy for satan jeg havde forventet bedre af mig selv på første dag Tror også jeg skal have kigget på nogle håndbøjler af en slags.

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget 100 pushups 2020! i forummet Off-topic 1 måned siden

  Som #98 siger.

  Selvfølgelig op til folk selv, men de snyder kun sig selv. Ergo at bringe opmærksomhed på det, fordi nogle måske laver dårlig form fordi de ikke ved bedre. Hellere få det rettet før end sent

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget 100 pushups 2020! i forummet Off-topic 1 måned siden

  Er total ude af form og har ikke været i gym i snart et år, samt lavet minimalt workout hjemme. Tror ærlig talt ikke jeg har været i så dårlig form før, på trods af at have smidt en del kilo i vægt.

  Så jeg hopper med på, selvom det allerede er startet.

  Tog 23 i test og var ved at dø. Jeg starter programmet på søndag.

  Vi tager pushups med g…[Læs mere]

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget 360Hz Skærm? i forummet Hardware 1 måned, 1 uge siden

  Jeg kunne ikke se nogen forskel på skiftet fra 120 Hz til 165 Hz, men jeg kunne godt mærke forskel i mouse response. Det er ikke nogen revolutionerede forskel, og jeg kan sagtens leve med 120 Hz.

  Skiftet fra 60 til 120 var dog den vildeste PC hardware oplevelse jeg nogensinde har haft, er du vanvittig en forskel.

 • Har det på præcis samme måde. Husker tydeligt første gang jeg så et nyt TV hos en kammerat, som kørte 60 FPS. Flot billedekvalitet, men hele oplevelsen så bare forkert og “billig” ud. Alting lignede en b-film. Kan heller ikke forklare helt præcist hvorfor, men det ser ikke godt ud. Og så alligevel gør det? Det føles forkert.

  Tænker lidt det må…[Læs mere]

 • #11
  Mark Hamill hadede alt hvad Rian gjorde ved Luke i The Last Jedi. Han ødelagde alt hvad Luke var, til et sådant punkt, at Mark var nød til at tænke på karakteren som Jake Skywalker da de filmede, for at kunne holde det ud.

  Snoke var en nobody. Abrams lagde op til at Rian kunne udvikle karakteren og gøre noget stort ud af ham – men han gjord…[Læs mere]

 • #5
  At være underholdt af en dårlig film er helt fint. Det er jeg da også selv, det er netop subjektivt. Smag og behag. Men det er stadig en beviselig dårlig film.

  Som sagt; slå den analytiske og kritiske del af hjernen fra og lad vær’ at tænke hvorfor, hvad og hvordan tingene sker, og bare nyd de flotte farver på skærmen. Betyder ikke du er dum.…[Læs mere]

 • Altså undskyld mig, men for at mene at de nye Star Wars film er gode skal man altså godt nok være i stand til enten at kunne slå hjernen fra og ikke tænke hverken kritisk eller analytisk, og bare lade sig blive forblænde af de flotte billeder. Eller være direkte dum.

  Last Jedi og Rise of Skywalker er så fyldt med dårlig, billig og intetsig…[Læs mere]

 • Vores hjerner elsker at lege og blive udfordret. Rent faktisk fungerer vi allerbedst, når en af de to bliver opfyldt, uanset hvad vi foretager os.

  Jeg lærte for et års tid siden en fantastisk huskeleg, som er baseret på at lade min hjerne lege, når jeg skal huske ting. Jeg behøver ikke længere skrive indkøbsseddel når jeg skal handle; jeg kan…[Læs mere]

 • Starcraft 2 Arcade har (eller havde?) mange gode TD maps, som mere moderne alternativ til Warcraft 3

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget Path of Exile 2 i forummet Spil 3 måneder siden

  Mit største gripe ved PoE er, og har altid været, dens engine.

  Combat føles alt for vægtløs og svævende. D3 spiller bare bedre; det føles mere “grounded”. Deres physics engine er også langt bedre, hvilket gør en kæmpe forskel i hvor meget mere tilfredsstillende det er, at høste mobs i D3, og se deres ragdoll kroppe slaske rundt i en orkan af s…[Læs mere]

 • sYnCHAoZ kommenterede indlægget Path of Exile 2 i forummet Spil 3 måneder siden

  Den varulv ser SÅ fucking lækker ud! Nu får jeg endelig motivation til at spille PoE

 • Bliver helt sikkert ikke 2020 når World of Warcraft: Shadowlands kommer. Det ville være at skyde sig selv i foden, at udgive Diablo 4 samtidig.

  Jeg tvivler dog kraftigt på at det først bliver 2022.

  Sommer eller efterår 2021 er mit bud.

 • #1 Yessum!

  #2 Fordi Werewolf: The Apocalypse er et eksisterende (og gammelt) tabletop RPG. Spillet hedder essentielt bare Earthblood, eller Werewolf: Earthblood, men den fulde titel indeholder naturligvis den originale tabletop titel fordi det er et etableret IP.

  Til de, som ikke kender til WtA, så giver det muligvis mere mening hvis jeg siger…[Læs mere]

 • https://www.destructoid.com/action-rpg-werewolf-the-apocalypse-earthblood-planning-a-big-pdxcon-debut-569349.phtml

  Langt om længe får vi (forhåbentligt) noget at se fra Earthblood, som uden tvivl ligger #1 på min liste af mest ventede spil (muligvis nogensinde?)

  Jeg mistænker lidt at der nok ikke er særlig mange herinde, som får armene op over d…[Læs mere]

 • Dreadmist kører fint. I peak hours (mellem 8-11 aften) ligger den på High eller Full, men der er sjældent kø – og når endelig der er, er det sjældent mere end 4-5 minutters ventetid.

 • Hent mere