DanielBoe

 • DanielBoe kommenterede indlægget CS:GO Battle Royale i forummet FPS 1 år, 2 måneder siden

  #2 Hvis prime så koster det samme som det fulde spil gjorde før det blev gratis kommer det ikke til at gøre forskel.

  Men hvis det at købe prime til sin account er mindre end 10ish euro, ja så tror jeg desværre det kommer til at gøre en forskel.

 • DanielBoe kommenterede indlægget Social Club DR i forummet Spil 1 år, 2 måneder siden

  Fugle er også noget jeg går efter en del, fjerene giver en del, mere end et fugle carcass.

 • DanielBoe kommenterede indlægget Social Club DR i forummet Spil 1 år, 2 måneder siden

  #9 Der er så heldigvis ikke spillere med tanks osv her!

  Krydser fingre for at high levels ikke ender med at kunne unlocke en wagon med en gatling bag på eller noget vanvittigt i den stil.

  Men ja det virker lidt som om at RDR spillenes lidt sløvere tilgang til… alt, og det er det at det er det vilde vest så der ikke er pansrede vogne og tan…[Læs mere]

 • DanielBoe kommenterede indlægget Social Club DR i forummet Spil 1 år, 2 måneder siden

  Min aller første time var fyldt med flinke mennesker, lige da jeg så begynder at tænke “det er da ikke nær så slemt som folk siger” falder jeg pludseligt af min hest, fordi en tilfældig dude skyder mig i nakken.

  De fleste virker dog til at være rimelig nice, nogle få er spader.

  EDIT: Glemte helt info, xb1 er: maddocwithabox
  Og som jeg husker…[Læs mere]

 • DanielBoe kommenterede indlægget Social Club DR i forummet Spil 1 år, 2 måneder siden

  Er folk stadig igang? Jeg er først lige kommet igang med online, har været heeeeeeeeelt opslugt af single player og er knap nok inde i chapter 3.

  Kunne være nice at spille RDR2 med nogle rushere, det var i hvert fald skide sjovt i GTA V at spille med folk her inde fra!

 • DanielBoe kommenterede indlægget RDR 2 – Indtryk i forummet Spil 1 år, 2 måneder siden

  #359 Jeg tænker han enten er lige så trætte af diverse “langsomme” animationer, eller hvad man lige skal kalde dem, som andre her inde er.

  Eller også sidder han nu på sofaen med et halvt meter langt skæg, en cowboy hat fra Fætter BR, og en trøje der er så plettet af baked beans den kan stå af sig selv imens han råber “good boah” og “good gurh…[Læs mere]

 • Kan man slukke sin PC? Det vidste jeg slet ikke! Måske derfor jeg ikke forstår jeres problem så

 • #17 Sådan af ren nysgerrighed, hvad er “et ordentligt setup” i din mening, og hvorfor synes du ikke videostream er det?

  Har brugt videostream i årevis og det kan afspille alle filer jeg har smidt efter det, og man kan nemt tilføje undertekster til det man ser, har personligt aldrig behøvet mere end det. ¯\_(ツ)_/¯

 • +1 til Videostream som #8 nævner.

  Jeg har brugt det til at se film fra min PC via min chromecast i evigheder nu, har aldrig haft problemer med det før.

  Det er super simpelt at bruge, du vælger bare filen (og eventuelle undertekster) og så kører det ellers bare.

 • #13 Kunne forestille mig han mener ting som at crafte ammo osv, hvor du skal se den samme “lange” animation igen og igen og igen.

  Personligt har jeg ikke noget imod dem i RDR2 da jeg har masser af tid til at spille, men jeg kan sagtens se hvordan de kunne være irriterende, især hvis man var en af dem som måske ikke har vildt meget tid til at sp…[Læs mere]

 • DanielBoe kommenterede indlægget Black Friday i forummet Køb og salg 1 år, 3 måneder siden

  Endte sgu lige med et nyt TV. Ikke noget vildt som sådan, og slet ikke top-of-the-line, bare et 55″ 4K LG der var sat ned til 2800.

  MEN!.. Når man kommer fra et 37″ no-name tv fra ~2005 der kun tænder hver tredje gang, og hvis fineste features er den superhøje “hd-ready” opløsning på 1366×768 og hele ét HDMI stik! Ja så er sådan et 55″ 4K tv al…[Læs mere]

 • DanielBoe kommenterede indlægget Black Friday i forummet Køb og salg 1 år, 3 måneder siden

  Så går man i et par uger og kigger på Xbox og RDR2 og tænker endelig den skal købes, men på grund af black friday har alle de butikker hvor jeg har kigget på den sat den op i pris..

  Glæder mig til at kunne “spare” X antal kroner på fredag fordi de nu har sat den ned til hvad den sikkert stod til for en uge siden.

  Jeg hader virkelig det her konc…[Læs mere]

 • Dem er jer der skal bruge mange kliks, hvilken browser bruger i af ren nysgerrighed?

  Med nyeste version af Chrome her skulle jeg bare klikke “advanced” og “proceed to unsafe site” én gang og nu kan jeg fint klikke på alt her inde uden problemer.

 • DanielBoe kommenterede indlægget RDR 2 – Indtryk i forummet Spil 1 år, 3 måneder siden

  #211 Hvis det sker igen så prøv at lade revolveren blive i hylsteret og fløjt efter din hest i stedet

 • DanielBoe kommenterede indlægget RDR 2 – Indtryk i forummet Spil 1 år, 4 måneder siden

  #121 Som jeg husker det var der flere niveauer af Dead Eye I RDR1, måske fungerer det på samme måde i RDR2 så du først får mulighed for at tagge senere, ligesom i RDR1.

 • DanielBoe kommenterede indlægget RDR 2 – Indtryk i forummet Spil 1 år, 4 måneder siden

  Spillede lidt hos en ven idag, der er godt nok nogle fede små detaljer i spillet!

  På et tidspunkt fandt vi ud af at man kan tage andre folks hatte efter de er døde eller slået ud, vi brugte nok et kvarter på at ride rundt og finde den person med den pæneste hat, slog ham af hans hest og bandt ham med lassoen og tog hans hat og skred!

  R…[Læs mere]

 • #62 Ja det er også min erfaring, til gengæld er spillet så også virkelig godt optimeret til en controller, tit i bilspil er det som om styringen ikke er særlig hurtig eller “lagger” når man drejer osv men det fungerer upåklageligt her.

  Det irriterer mig en liiiiiiille smule at mit G25 ikke fungerer så godt som en controller men som jeg også sk…[Læs mere]

 • Må indrømme jeg er skiftet fra mit rat til min controller, uanset hvilke settings jeg prøvede fungerede rattet bare aldrig helt så godt som en controller med standard settings.

  I øvrigt, hvis andre som jeg og #46 køber biler baseret på lyden, så få fat på den der XJ220, hold da fest den lyder godt!

  Og så ser den jo også bare drøngodt ud.

 • Det er generelt også nemmere hvis man kan undgå at støde ind i andre, det virker til at alle AI styrede biler har en eller anden funktion der siger “hvis spilleren støder ind i mig, så skal jeg køre ind i ham som gengæld”.

  Online er min erfaring lige nu desværre lidt at man ikke engang behøver at støde ind i folk først, de skal nok selv gøre…[Læs mere]

 • #46 Perfekt IMHO, og har det lidt på samme måde.

  Nogle biler har jeg intet problem med at opgradere motoren ved, andre som Stradale skal dog have originalmotoren. Heldigvis både lyder og opfører den sig som en Stradale skal, den SÅ glad for at blive smidt ind i et mudret sving med høj fart!

  #47 Efter min erfaring kommer det en del an på hvor m…[Læs mere]

 • Hent mere