DanielBoe

 • #14 Samme her, 23. December 1999. Kan så tydeligt huske vi skulle hjem til nogle af mine forældres venner og jeg troede det ville blive såååååå kedeligt..

  Deres knægt var dog nogle år ældre end jeg og havde sin helt egen PC, på et tidspunkt hvor jeg stadig bare spillede Doom og GTA på mine forældres PC.

  Han havde lige fået det her nye spil jeg a…[Læs mere]

 • #10 Hmm, kan godt følge din logik, min logik er nok mere at ESC i 99% af spil er pausemenuen hvor man alligevel gemmer og ændrer på indstillinger osv når man faktisk er i gang med at spille.

  Personligt bruger jeg heller aldrig SPACEBAR til YT og lignende for det er som om hvis man ikke har fået “fokus” det rigtige sted så scroller SPACE…[Læs mere]

 • #5 Det simpelthen så træls når man skal sidde og gamble med et nyt spil både om man KAN pause en cutscene, eller skippe den, og hvilken knap det er.

  Nogle gange kan man ikke skippe, men godt pause, nogle gange er det ESC man pauser på, nogle gange SPACEBAR.

  Andre gange kan man godt skippe, men ikke pause!

  Og en gang imellem kan man endd…[Læs mere]

 • Samme som #16, var endelig ikke for at afskræmme, personligt synes jeg det var hyggeligt og nørde med. Som jeg sagde før så er det bare så du ved det ikke som sådan er super nemt.

  Men hvis man kan lide at rode med sådan noget så gør det endelig.

  Eventuelt køb et billigt objektiv hos en genbrugsforretning og skil det ad, bare sådan for at se hvor…[Læs mere]

 • #12 Det præcis sådan noget som det der jeg mener, så får man købt nogle specielle skruetrækkere osv på ebay og venter et par uger på dem, så finder man ud af at skidt og snavs er et problem og så går der en masse tid med at bygge sådan en der osv osv.

  Selvfølgelig kan det også gøres uden men så kan man risikerer at der kommer snavs ind, især…[Læs mere]

 • #10 Uha, forstand ville jeg ikke ligefrem sige.

  Det er nok mere at jeg fik forståelse på hvor svært og bøvlet det kan være efter at have haft samme tanke og prøvet noget lignende med et objektiv!

 • Du skal ud og have købt værktøjet til det, der er MANGE bitte bitte små skruer osv inde i dem, det kan fås billigt på ebay og lignende. Præcis hvad du skal have (med mindre du selvfølgelig har alt det her i forvejen) afhænger både af mærke og årgang af objektiver.

  Derudover er det viiiirkelig et pillearbejde af dimensioner, og skidt og snavs sk…[Læs mere]

 • #7 +1 til Logitech, jeg har dog G900, men som jeg husker det er det vist samme sensor, den er i hvert fald del af den nye serie af sensorer lavet specifikt til trådløse mus af Logitech.

  Jeg spiller selv en del CS hvor man meget hurtigt opdager lag og mangel på præcision osv og den har aldrig fejlet, den ER virkelig lige så god som selv den beds…[Læs mere]

 • et par sedler røg ned

  Var det en Østkyst Hustlers reference eller bare tilfældigt?

 • DanielBoe kommenterede indlægget CS:GO Battle Royale i forummet FPS 8 måneder, 2 uger siden

  #2 Hvis prime så koster det samme som det fulde spil gjorde før det blev gratis kommer det ikke til at gøre forskel.

  Men hvis det at købe prime til sin account er mindre end 10ish euro, ja så tror jeg desværre det kommer til at gøre en forskel.

 • DanielBoe kommenterede indlægget Social Club DR i forummet Spil 8 måneder, 2 uger siden

  Fugle er også noget jeg går efter en del, fjerene giver en del, mere end et fugle carcass.

 • DanielBoe kommenterede indlægget Social Club DR i forummet Spil 8 måneder, 2 uger siden

  #9 Der er så heldigvis ikke spillere med tanks osv her!

  Krydser fingre for at high levels ikke ender med at kunne unlocke en wagon med en gatling bag på eller noget vanvittigt i den stil.

  Men ja det virker lidt som om at RDR spillenes lidt sløvere tilgang til… alt, og det er det at det er det vilde vest så der ikke er pansrede vogne og tan…[Læs mere]

 • DanielBoe kommenterede indlægget Social Club DR i forummet Spil 8 måneder, 2 uger siden

  Min aller første time var fyldt med flinke mennesker, lige da jeg så begynder at tænke “det er da ikke nær så slemt som folk siger” falder jeg pludseligt af min hest, fordi en tilfældig dude skyder mig i nakken.

  De fleste virker dog til at være rimelig nice, nogle få er spader.

  EDIT: Glemte helt info, xb1 er: maddocwithabox
  Og som jeg husker…[Læs mere]

 • DanielBoe kommenterede indlægget Social Club DR i forummet Spil 8 måneder, 2 uger siden

  Er folk stadig igang? Jeg er først lige kommet igang med online, har været heeeeeeeeelt opslugt af single player og er knap nok inde i chapter 3.

  Kunne være nice at spille RDR2 med nogle rushere, det var i hvert fald skide sjovt i GTA V at spille med folk her inde fra!

 • DanielBoe kommenterede indlægget RDR 2 – Indtryk i forummet Spil 8 måneder, 3 uger siden

  #359 Jeg tænker han enten er lige så trætte af diverse “langsomme” animationer, eller hvad man lige skal kalde dem, som andre her inde er.

  Eller også sidder han nu på sofaen med et halvt meter langt skæg, en cowboy hat fra Fætter BR, og en trøje der er så plettet af baked beans den kan stå af sig selv imens han råber “good boah” og “good gurh…[Læs mere]

 • Kan man slukke sin PC? Det vidste jeg slet ikke! Måske derfor jeg ikke forstår jeres problem så

 • #17 Sådan af ren nysgerrighed, hvad er “et ordentligt setup” i din mening, og hvorfor synes du ikke videostream er det?

  Har brugt videostream i årevis og det kan afspille alle filer jeg har smidt efter det, og man kan nemt tilføje undertekster til det man ser, har personligt aldrig behøvet mere end det. ¯\_(ツ)_/¯

 • +1 til Videostream som #8 nævner.

  Jeg har brugt det til at se film fra min PC via min chromecast i evigheder nu, har aldrig haft problemer med det før.

  Det er super simpelt at bruge, du vælger bare filen (og eventuelle undertekster) og så kører det ellers bare.

 • #13 Kunne forestille mig han mener ting som at crafte ammo osv, hvor du skal se den samme “lange” animation igen og igen og igen.

  Personligt har jeg ikke noget imod dem i RDR2 da jeg har masser af tid til at spille, men jeg kan sagtens se hvordan de kunne være irriterende, især hvis man var en af dem som måske ikke har vildt meget tid til at sp…[Læs mere]

 • DanielBoe kommenterede indlægget Black Friday i forummet Køb og salg 9 måneder siden

  Endte sgu lige med et nyt TV. Ikke noget vildt som sådan, og slet ikke top-of-the-line, bare et 55″ 4K LG der var sat ned til 2800.

  MEN!.. Når man kommer fra et 37″ no-name tv fra ~2005 der kun tænder hver tredje gang, og hvis fineste features er den superhøje “hd-ready” opløsning på 1366×768 og hele ét HDMI stik! Ja så er sådan et 55″ 4K tv al…[Læs mere]

 • Hent mere