ChiCk_oN-sPeeD

 • Har man noget overblik over hvilke announcements de laver hvornår ? Jeg har set deres schedule, men synes det er noget kaotisk at vide hvad man skal holde øje med.

 • ChiCk_oN-sPeeD kommenterede indlægget Dating i forummet Off-topic 3 måneder, 3 uger siden

  Synes det lyder som en super første date. Der handler det jo netop om at lære hinanden at kende lidt overfladisk. Kan du overtale hende til en homecooked dinner at your place til anden date, er den hjemme ! Ellers tag ud og lav noget aktivt, se nogle ting osv. Så har I noget at snakke om.

  Jeg har en kammerat der sværger til at man SKAL kysse på…[Læs mere]

 • Du kommer næppe til at ændre holdning inden lørdag. At vænne sig til tanken og lære at leve med sådanne ting tar’ længere end 3 dages tid. Du kan ikke rationalisere dig ud af situationen.

  Jeg tror du kommer til at fortryde hvis du stopper det. Om 2-3 måneder når du har fået det på afstand vil du tænke, hvorfor fanden de små bagateller betød så meget.

 • Små-Spoilers hist og her

  Jeg er lidt splittet omkring filmen. Der var rigtig mange fede elementer og jeg synes faktisk at filmen havde potentiale til at blive virkelig fed, men den er simpelthen alt for fremskyndet og det hele går alt for stærkt. Der er nærmest ingen karakterintroduktion og på trods af at jeg udmærket kender Warcraft Lore’…[Læs mere]