ChiCk_oN-sPeeD

 • ChiCk_oN-sPeeD kommenterede indlægget Aktier i forummet Off-topic 11 måneder, 1 uge siden

  Ja, absolut, jeg er dog lidt påpasselig for tiden. Synes ikke de sidste 3-4 måneder har været synderligt rare og alle er enige om en recession indenfor et års tid eller to, så jeg har hevet lidt ud i kontanter.

  Jeg kunne godt tænke mig at høre dine argumenter for de aktier du har handlet?

  Her er min portefølje d.d.
  Rockwool – stort markeds…[Læs mere]

 • ChiCk_oN-sPeeD kommenterede indlægget Mongolsk Rock! i forummet Musik 1 år, 2 måneder siden

  Fucking svedigt track #0. Har lige hørt den tre gange i streg.

  Jeg kan ikke toppe det visuelle fra Heilung, det er fandme fedt, men hvis man er til den genre (som mig), bør man også tjekke norske Wardruna ud.

 • Altså hele cryptobevægelsen er jo én stor bobbel og sprænger før eller siden. Når det så er sagt, så tror jeg der der går et godt stykke tid endnu. Nasdaq er jo netop ved at åbne deres børs op for handel, så den kommer tætter og tættere på mainstream adoption.

  For at svare på dit spørgsmål. så skifter det vitterligt fra uge til uge hvad folk mene…[Læs mere]

 • ChiCk_oN-sPeeD kommenterede indlægget Udenlandsk musik i forummet Musik 2 år, 9 måneder siden

  Jeg er stor fan af brasiliensk musik – ikke bossa nova genren (selvom den også kan virke). Her er nogle af mine favoritter.

  Tribalistas – Velha Infancia
  Tribalistas – Ja Sei Namorar
  Tribalistas – Carnavalia
  Vinicious de Moraes – Onde Anda Voce
  Ana Carolina & Seu Jorge – E Isso Ai

  Derudover er Angel Canales – Dos Gardenias også ret lækker.

 • Ret enig med #8. Alle elsker at snakke om sig selv, og piger kan godt lide en fyr der er opmærksom og finder noget interessant ved hendes tekst/billeder. Billeder er dog at foretrække, da de fleste profiltekster er røvsyge. Jeg havde engang noget stående om, at jeg rejste meget. 80 % af alle piger der skrev til mig først, spurgte hvor næste tur g…[Læs mere]

 • ChiCk_oN-sPeeD kommenterede indlægget Jakkesæt i KBH i forummet Off-topic 3 år siden

  Mange af forslagene her er ret dyre.

  Jeg smuttede i Zara og købte et super lækkert lyseblåt jakkesæt til 1.000 kroner, som sad overraskende godt. Derefter ofrede jeg 500 kroner hos en skrædder på at få lagt ærmerne og benene op, så det passede perfekt til min krop.

 • ChiCk_oN-sPeeD kommenterede indlægget Evigt liv? i forummet Off-topic 3 år siden

  #32 og pointen i din oprindelige kommentar er?

 • ChiCk_oN-sPeeD kommenterede indlægget Evigt liv? i forummet Off-topic 3 år siden

  #17 har en pointe. #15 tænker lineært (som de fleste mennesker), hvor virkeligheden faktisk er eksponentiel. Mennesket er simpelthen ikke skabt til at forestille sig ting, der før har været umulige.

  Forestil dig at forklare en person fra 50’erne om smartphones, internet og selvkørende biler. Forestil dig så, at fortælle en person fra 1700-t…[Læs mere]

 • #10 det er jo en super interessant diskussion du tager op og det er godt nok et felt der virkelig deler vandende i videnskabgrupper.

  Jeg tror personligt at Jorden kan hobe LANGT flere mennesker, da vi med ny teknologi, grøn energi og en større forståelse for miljø og ernæring kan bistå nærmest uanede mængder resourcer. Dog er det klart, at det…[Læs mere]

 • #40

  Deprimerende for hvem?

  Hvor ved du fra at de kommer til at fortryde dem?

  Dine fordomme minder mig om et citat: “The only difference between tattooed people and non tattooed people is that tattooed people don’t care if you’re not tattooed”.

 • Har man noget overblik over hvilke announcements de laver hvornår ? Jeg har set deres schedule, men synes det er noget kaotisk at vide hvad man skal holde øje med.

 • ChiCk_oN-sPeeD kommenterede indlægget Dating i forummet Off-topic 3 år, 11 måneder siden

  Synes det lyder som en super første date. Der handler det jo netop om at lære hinanden at kende lidt overfladisk. Kan du overtale hende til en homecooked dinner at your place til anden date, er den hjemme ! Ellers tag ud og lav noget aktivt, se nogle ting osv. Så har I noget at snakke om.

  Jeg har en kammerat der sværger til at man SKAL kysse på…[Læs mere]

 • Du kommer næppe til at ændre holdning inden lørdag. At vænne sig til tanken og lære at leve med sådanne ting tar’ længere end 3 dages tid. Du kan ikke rationalisere dig ud af situationen.

  Jeg tror du kommer til at fortryde hvis du stopper det. Om 2-3 måneder når du har fået det på afstand vil du tænke, hvorfor fanden de små bagateller betød så meget.

 • Små-Spoilers hist og her

  Jeg er lidt splittet omkring filmen. Der var rigtig mange fede elementer og jeg synes faktisk at filmen havde potentiale til at blive virkelig fed, men den er simpelthen alt for fremskyndet og det hele går alt for stærkt. Der er nærmest ingen karakterintroduktion og på trods af at jeg udmærket kender Warcraft Lore’…[Læs mere]

 • #45 læs topic, det drejer sig om fede filmtitler, ikke film

 • Goodfellas

  Braindead

  Requiem for a Dream

 • Gud hvor er folk dog barnlige, hold jer dog væk, hvis I ikke kan lide musikken.

 • :S….

  UNDERLIGT !!!

 • Jeg har også relativt langt hår.. Faktisk nogenlunde det samme som Beckham havde.

  Har været klippet korthåret et par gange.. Vil ikke sige, jeg direkte har fortrudt det, men har altid savnet at mit lange garn. Synes det er rart, men det er selvfølgelig også blevet en vane, men at have noget at rode i..

  En anden faktor personligt, er at det klær’…[Læs mere]

 • #29 debation er fint, det er det vi er her for.

  Men jeg synes mange af de replies, som har været i denne tråd overhovedet ikke lægger op til andet end at svine Tiësto og techno-genren til uden nogen form for debationsoplæg

 • Hent mere