Brufnus

 • #112 Jeg kender ikke de præcise billetpriser, men jeg ved da, at da jeg sidst besøgte min søster i Albertslund, hvor jeg tog bus 123 fra Høje Taastrup, gav jeg 24,- kr. i hver retning. Det synes jeg ikke er specielt dyrt.
  Paradoksalt nok er der ingen, der nævner de vanvittige taxapriser. Hvor langt ville jeg være kommet med en taxa for de 24,-…[Læs mere]

 • #111 Hvordan overrasket over lønnen? Well, ja… DB Cargo er der jo også, oprindeligt Raillion, der overtog godskørslen fra DSB omkring årtusindskiftet (desværre).

  Kørsel til/fra garage vil jeg nu også betragte som arbejdstid… vi har jo noget tilsvarende, dvs. transport af tomt materiel, enten fordi det skal på værksted, eller fordi det skal…[Læs mere]

 • #95 Ja, en 37 timers arbejdsuge… hvad ellers?

 • #108 Jeg vil bare gerne have sandheden ud… og ikke noget, der minder om propaganda a la Nazi-Tyskland eller Sovjet under Stalin. Det har intet med politik at gøre – jeg bryder mig bare ikke om, at befolkningen drager deres konklusioner på et usandfærdigt grundlag….derfor!

 • #105 Du har sikkert ret. Men det skal nu ikke afholde mig fra at forsøge. c”,)

 • #102 Det kunne være interessant at høre, hvem det er, der brokker sig. Er det folk, der sjældent tager toget?
  Vores rettidighed (eller regularitet, som vi kalder det), ligger generelt på 93-94%.
  For mit eget vedkommende kan jeg nævne, at jeg uhyre sjældent er nævneværdigt forsinket (med nævneværdigt menes mere end et minut eller to).

  Og…[Læs mere]

 • #99 Hvem er det, der er partisoldat? Næh, 30k om måneden er da okay… men så heller ikke mere. Det er da langt fra de 1.350,- i timen, vi angiveligt fik.

  Mht. det politiske, så handler det for mig først og fremmest om at få sandheden frem, højre eller venstre er ligegyldigt i den sammenhæng… ikke sandt?

 • #97 og #98

  Ja, det er jo en noget bedaget post, indrømmet… men jeg føler nu alligevel, at jeg er nødt til at kommentere det.

  Uha ja… det er seriøst op ad bakke, som det er nu. Forhandlinger og samarbejde er åbenbart gået af mode, og man forventer, at man blot kan diktere sin egen agenda, som man har lyst.
  Vi har netop fået at vide, at der…[Læs mere]

 • #88 veldokumenteret?

  Hvis du vil se dokumentation på, at der er tale om ukorrekte påstande, så skal du bare sige til… så får du et antal kopier af mine arbejdssedler og lønsedler.

  Tallene passer sandsynligvis, men det skyldes udelukkende, at de beregner det, så det passer i deres egen politiske agenda. Den nyeste artikel fra i år kølhale…[Læs mere]

 • Om piloter gider sidde i et tog, skal jeg ikke kunne sige… nogle gør muligvis; jeg kender da f.eks. en, der har en højere uddannelse (kan ikke lige huske, hvad det er), men han valgte at blive postbud i stedet og har været det i årevis… han er dog pensioneret nu.
  Men du må have spurgt nogle, der ikke vidste, hvad de snakkede om. Det er ikke…[Læs mere]

 • Indrømmet, dette er en meget gammel tråd… men jeg vil alligevel lige kommentere på det.

  Jeg og mine kolleger kan glimrende huske historien fra dengang; denne er jo i øvrigt lige blevet “fornyet” med en påstand om, at vi kun kører tog i 2 timer 15 minutter om dagen.
  En forbedring i ordlyden siden dengang, hvor vi angiveligt kun ARBEJDEDE i 1 t…[Læs mere]