Bragse

 • Bragse kommenterede indlægget 100 pushups 2020! i forummet Off-topic 1 måned, 1 uge siden

  Jeg springer også på. Lidt motivation er altid godt til at få det gjort.

 • Toyota C-HR har ikke meget plads til bagage.
  Derudover har den meget små vinduer ved bagsæderne, så der bliver typisk ret mørkt deromme. Kombiner det med børn der har let ved køresyge og du kommer til at skulle have en del brækposer med. Hvis du skal have andet end børn på bagsædet på noget tidspunkt skal de helst ikke være over 1.70 i højden, da…[Læs mere]

 • Er hoppet på den også. Har vundet 2 ud af små 10 kampe, så ikke helt galt. Hjælper lidt når der kommer en spiller med der har styr på det. Tror jeg når at gøre 600 skade i en kamp for deres 1800, men pyt med det. Bare de sørger for at bære mig igennem lortet.
  Tilføj mig på Origin. Navnet er Bragse.

 • Bragse kommenterede indlægget Valg af soundbar i forummet Hardware 1 år siden

  #13 Burde du ikke også have lavet sammenligningen med en soundbar vs et ekstern højtalersæt? Du gav ham ikke noget information udover din egen holdning som han sådan set ikke kan bruge til noget som helst. Min holdning er at en soundbar lyder meget bedre end TV lyd. Da han ikke bad om en sammenligning mellem de 2 ting mente jeg vitterlig ikke der…[Læs mere]

 • Bragse kommenterede indlægget Valg af soundbar i forummet Hardware 1 år siden

  #7 sjovt som du vinkler den for at argumentere for noget han overhovedet ikke spurgte om, og som du så fortsætter med efter du har brokket dig over mig. Hvis du kigger på alle andre svar, så er du faktisk den eneste der er total nyttesløs.

 • Bragse kommenterede indlægget Valg af soundbar i forummet Hardware 1 år siden

  #1 men soundbars lyder stadig voldsomt meget bedre end de små speakere på fjernsynet.

  Med det sagt, så har vi en Panasonic HTB520 som er ved at have nogle år på bagen, men som vi egentlig har været godt tilfredse med. Subwooferen er god og fornuftig lyd fra selve soundbaren. Den har kostet 2500 kr. Før den havde vi en billigere udgave til omkrin…[Læs mere]

 • #10 jeg kom med noget konstruktivt i #1 hvorimod du ikke er kommet med noget som helst. Har du overhovedet noget grundlag for at udtale dig? Ved du af personlig erfaring at det kører bedre på en PC/pie? Umiddelbart virker det til mit røvhul er noget mere stramt end dit taget i betragtning af den tynde bæ du spreder.

 • Jeg tænder jævnligt for min mini-NES for lige at blive pryglet godt og grundigt af Ghost’n’Goblins, eller bare for at nyde musikken i Bubble Bobble. De første 3 Mario spil ligger også på den, men det er nu for det meste bare 1’eren jeg springer på. For prisen har jeg fået meget glæde ud af den.

 • Skal desværre ikke ind og se dem. Vidste slet ikke de kom til landet. Skamhørte dem for 14 års tid siden. Var altid stor fan af Blue, The Noose og Passive.

 • #6 “alle” jer hellige riddere? Der var én der mente det forurenede mere. Én af jer sure stoddere der mente det ikke gjorde og så mig der fortalte at det gjorde det, men ellers ikke havde en holdning om det. Det var bare fakta.
  Du blæser da noget af en stemning op sure forurenende stodder, der bare burde pakke sammen og gå over i ryge…[Læs mere]

 • #4 Ja, du får en bedre forbrænding og udleder måske lidt mindre CO2, men til gengæld udleder du meget mere NOx. Så du kommer til at forurene mere ved at chiptune bilen. Især hvis den chiptuning går ind og slår det famøse EGR-system fra som VW jo havde en mindre sag med.

 • Bragse kommenterede indlægget BF V… indtryk. i forummet FPS 1 år, 2 måneder siden

  Jeg kan da spille den og fik da også en besked om jeg var blevet inviteret af TormDK, så et eller andet må da have virket for mig. Jeg må dog have en skodcomputer for FPS får jeg ikke mange af.

 • Bragse kommenterede indlægget BF V… indtryk. i forummet FPS 1 år, 2 måneder siden

  #52 Jeg er sprunget på én af dem. Tror jeg nok. Det er sent og der var julefrokost i går, så jeg læste ikke alt det med småt på siden.

 • Bragse‘s profil blev opdateret 1 år, 3 måneder siden

 • Bragse kommenterede indlægget Initiative Q i forummet Off-topic 1 år, 3 måneder siden

  #1 han skriver han har en håndfuld invites. Det kan betyde mange ting. Jeg har også en håndfuld invites til en beta på et spil, men dem får jeg jo ikke noget personligt ud af at dele ud. Udover glæden i lille Timmys øjne, når han får en invite.

 • Bragse kommenterede indlægget Initiative Q i forummet Off-topic 1 år, 3 måneder siden

  Altså pænt lige at advare folk om, at det er en referral og du selv personligt får noget ud af det, så man ikke selv skal læse det ud af linket.

 • Der er lige så stor sandsynlighed for, at den lander på rød 6 gange, som den skiftevis lander på rød, sort, rød, sort, rød, sort eller bare rød, rød, rød, sort, sort, sort. Det er bare et tilfældigt mønster (hvis man ser bort fra den grønne). Du har lige så stor sandsynlighed for at gætte den rigtige “kombination” af de næste 6 spil uanset hvo…[Læs mere]

 • Sørgelig nyhed. Han vil blive savnet. Jeg har ligesom mange andre herinde været glad for at bruge sitet i snart 20 år og selvom jeg stadig ikke har nået 1000 posts, så har det aldrig stoppet mig i at kigge forbi stedet mindst 5 gange om dagen. Bare lige for at følge med i forums og de altid livlige diskussioner, der aldrig ville have været der ud…[Læs mere]

 • Bragse kommenterede indlægget Sjette sans for 1337 i forummet Off-topic 1 år, 5 måneder siden

  Hvis du skriver klokkeslættet ned hver gang du kigger på uret vil du nok kunne se et mønster. Mange af tiderne vil du se ofte. Det og så en underbevidst handling, når klokken rammer omkring det tidspunkt. Vi har trods alt et ganske glimrende indre ur, der er mere præcis end man lige regner med.

 • Hent mere