Bragse

 • Tillykke med de første 20 år. Det er godt nok lang tid siden jeg sad i mine underbukser på datamatiker kollegiet og første gang spillede Q3 beta. Det kostede alt for meget søvn. Men det var kammeraterne på kollegiet der fik mig peget i retning af sitet her, så helt galt gik det da ikke.

  DR er et dejligt sted, hvor man kan få svar på spørgsmå…[Læs mere]

 • Hoppede også på den da jeg trods alt brugte nogle hundrede timer i Division 1. Der er godt nok mange ting at lave og som level 7 synes jeg næsten jeg har alt for mange ting jeg lige skal have styr på og NPC’er der skal løbes rundt til hver gang man har gennemført en mission. Får jo nærmest 5 nye popups med ting jeg skal gøre eller har fået adg…[Læs mere]

 • Bragse kommenterede indlægget 100 pushups 2020! i forummet Off-topic 10 måneder, 3 uger siden

  Jeg springer også på. Lidt motivation er altid godt til at få det gjort.

 • Toyota C-HR har ikke meget plads til bagage.
  Derudover har den meget små vinduer ved bagsæderne, så der bliver typisk ret mørkt deromme. Kombiner det med børn der har let ved køresyge og du kommer til at skulle have en del brækposer med. Hvis du skal have andet end børn på bagsædet på noget tidspunkt skal de helst ikke være over 1.70 i højden, da…[Læs mere]

 • Bragse kommenterede indlægget Apex Legends (Titanfall?) i forummet Spil 1 år, 8 måneder siden

  Er hoppet på den også. Har vundet 2 ud af små 10 kampe, så ikke helt galt. Hjælper lidt når der kommer en spiller med der har styr på det. Tror jeg når at gøre 600 skade i en kamp for deres 1800, men pyt med det. Bare de sørger for at bære mig igennem lortet.
  Tilføj mig på Origin. Navnet er Bragse.

 • Bragse kommenterede indlægget Valg af soundbar i forummet Hardware 1 år, 10 måneder siden

  #13 Burde du ikke også have lavet sammenligningen med en soundbar vs et ekstern højtalersæt? Du gav ham ikke noget information udover din egen holdning som han sådan set ikke kan bruge til noget som helst. Min holdning er at en soundbar lyder meget bedre end TV lyd. Da han ikke bad om en sammenligning mellem de 2 ting mente jeg vitterlig ikke der…[Læs mere]

 • Bragse kommenterede indlægget Valg af soundbar i forummet Hardware 1 år, 10 måneder siden

  #7 sjovt som du vinkler den for at argumentere for noget han overhovedet ikke spurgte om, og som du så fortsætter med efter du har brokket dig over mig. Hvis du kigger på alle andre svar, så er du faktisk den eneste der er total nyttesløs.

 • Bragse kommenterede indlægget Valg af soundbar i forummet Hardware 1 år, 10 måneder siden

  #1 men soundbars lyder stadig voldsomt meget bedre end de små speakere på fjernsynet.

  Med det sagt, så har vi en Panasonic HTB520 som er ved at have nogle år på bagen, men som vi egentlig har været godt tilfredse med. Subwooferen er god og fornuftig lyd fra selve soundbaren. Den har kostet 2500 kr. Før den havde vi en billigere udgave til omkrin…[Læs mere]

 • #10 jeg kom med noget konstruktivt i #1 hvorimod du ikke er kommet med noget som helst. Har du overhovedet noget grundlag for at udtale dig? Ved du af personlig erfaring at det kører bedre på en PC/pie? Umiddelbart virker det til mit røvhul er noget mere stramt end dit taget i betragtning af den tynde bæ du spreder.

 • Jeg tænder jævnligt for min mini-NES for lige at blive pryglet godt og grundigt af Ghost’n’Goblins, eller bare for at nyde musikken i Bubble Bobble. De første 3 Mario spil ligger også på den, men det er nu for det meste bare 1’eren jeg springer på. For prisen har jeg fået meget glæde ud af den.

 • Skal desværre ikke ind og se dem. Vidste slet ikke de kom til landet. Skamhørte dem for 14 års tid siden. Var altid stor fan af Blue, The Noose og Passive.

 • #6 “alle” jer hellige riddere? Der var én der mente det forurenede mere. Én af jer sure stoddere der mente det ikke gjorde og så mig der fortalte at det gjorde det, men ellers ikke havde en holdning om det. Det var bare fakta.
  Du blæser da noget af en stemning op sure forurenende stodder, der bare burde pakke sammen og gå over i ryge…[Læs mere]

 • #4 Ja, du får en bedre forbrænding og udleder måske lidt mindre CO2, men til gengæld udleder du meget mere NOx. Så du kommer til at forurene mere ved at chiptune bilen. Især hvis den chiptuning går ind og slår det famøse EGR-system fra som VW jo havde en mindre sag med.

 • Bragse kommenterede indlægget BF V… indtryk. i forummet FPS 2 år siden

  Jeg kan da spille den og fik da også en besked om jeg var blevet inviteret af TormDK, så et eller andet må da have virket for mig. Jeg må dog have en skodcomputer for FPS får jeg ikke mange af.

 • Bragse kommenterede indlægget BF V… indtryk. i forummet FPS 2 år siden

  #52 Jeg er sprunget på én af dem. Tror jeg nok. Det er sent og der var julefrokost i går, så jeg læste ikke alt det med småt på siden.

 • Bragse‘s profil blev opdateret 2 år, 1 måned siden

 • Bragse kommenterede indlægget Initiative Q i forummet Off-topic 2 år, 1 måned siden

  #1 han skriver han har en håndfuld invites. Det kan betyde mange ting. Jeg har også en håndfuld invites til en beta på et spil, men dem får jeg jo ikke noget personligt ud af at dele ud. Udover glæden i lille Timmys øjne, når han får en invite.

 • Bragse kommenterede indlægget Initiative Q i forummet Off-topic 2 år, 1 måned siden

  Altså pænt lige at advare folk om, at det er en referral og du selv personligt får noget ud af det, så man ikke selv skal læse det ud af linket.

 • Der er lige så stor sandsynlighed for, at den lander på rød 6 gange, som den skiftevis lander på rød, sort, rød, sort, rød, sort eller bare rød, rød, rød, sort, sort, sort. Det er bare et tilfældigt mønster (hvis man ser bort fra den grønne). Du har lige så stor sandsynlighed for at gætte den rigtige “kombination” af de næste 6 spil uanset hvo…[Læs mere]

 • Hent mere