Bom

 • Bom kommenterede indlægget at rejse væk i forummet Off-topic 13 år, 3 måneder siden

  Det er du da velkommen til at gøre, jeg syns her er herligt i dk.. livet er sq hvad man gør det til.. og hvis du vil hygge dig derude i thailand, så værsgo..

 • Bom kommenterede indlægget VR og Fremtidsgaming! i forummet Off-topic 13 år, 3 måneder siden

  5-10 år? nej.. det tror jeg sq ikke.. godt nok en grafikken blevet en del bedre siden starcraft for 9 år siden, men egentligt er der jo ikke sket det store.
  Det er sq samme måde vi spiller spillene på, og jeg tror der vil gå meget længere før der kommer noget der virkeligt er revolutionerende.

 • altså.. først og fremmest.. .

  de er ved at slæbe papkasser ned fra loftet eller sådan et sted.. så mens pigen og fyren slæber på tunge kasser tager ham faren en tom kasse, men lader som om den er rigtigt tung, så han slipper for at bære noget..

  da pigen så har spist brødet og opdager at faren har snydt ved næsten ikke at bære noget, siger…[Læs mere]

 • Bom kommenterede indlægget Meaning of Life i forummet Off-topic 13 år, 6 måneder siden

  Meningen med livet kan i sig selv ikke besvares, det kommer an på hvis synspunkt man ser det fra, tag fx en fisk, en fisk har jo ikke nogen mening med sit liv i sig selv, men meningen med den liv for fx en haj er jo at hajen så har noget at spise, for et menneske er meningen med fisken at man har noget at fange, så hvis meningen skal forstås på…[Læs mere]

 • #23

  Det er da flot at du kan komme igennem systemet så hurtigt, men mht. skole lyder det som om du har været født med en guldske i røven, det lyder ihvertfald ikke som om du har siddet og kæmpet med lektierne.. ikke ment på den måde at du aldrig har brugt lang tid på dem.. det har du helt sikkert.. men jeg tror sjældent de har været så svære for…[Læs mere]

 • Bom kommenterede indlægget Chance on hit i forummet World of Warcraft 14 år, 10 måneder siden

  når det er tidsbaseret, betyder det så at hvis man har sin char. til at stå og idle i et par timer, så næste gang man kæmper, så proc’re den næsten hele tiden? og efter en lang kamp proc’er den kun de der 5%?