Bams

 • Bams kommenterede indlægget Musik der gør dig ked i forummet Musik 1 måned, 3 uger siden

  Niels H kan godt gøre mig lidt…

 • PUBG og Twitch Sings naturligvis

 • Bams kommenterede indlægget rushernes iq? i forummet Off-topic 3 måneder, 3 uger siden

  #15 trip down memory lane😂

 • Bams kommenterede indlægget Søger Dota spillere. i forummet MOBA 4 måneder, 1 uge siden

  Jeg har nørdet Dota, HON, HOTS, DOTA2 på den helt store klinge.

  Men dengang jeg fik unger og DOTA2 stadig insisterede på, at man ikke kunne CC et spil – der var det simpelthen for meget at sidde de 2-3 timer ved computeren ved aftenen, hvis det var 3 lortespil i DOTA2, som jeg bare ventede på skulle overstås.

  Håber du finder et kuld!

 • Bams kommenterede indlægget S: GTX 1080 i forummet Køb og salg 6 måneder, 1 uge siden

  Handlen er klaret

 • Bams kommenterede indlægget S: GTX 1080 i forummet Køb og salg 6 måneder, 2 uger siden

  Så fik jeg åbnet svinet(der var sq en dør i mit kabinet(som jeg fandt efter jeg havde skruet den forkerte side af først, jøsses :)) Det er et ASUS Strix med 3 blæsere.

  Det ser fucking awesome ud – og wow det er stort sådan et kort, du skal være sikker på, at der er plads i din maskine

  @ice_boy skal vi handle?

 • Bams kommenterede indlægget S: GTX 1080 i forummet Køb og salg 6 måneder, 2 uger siden

  Hej med jer… Og tak for bud. Jeg slog mit grafikkort op på DBA og kan se, at markedsprisen ligger mellem 3-4000kr. Jeg er klar til at sælge det til under markedspris til en rusher, men 1900kr er måske lige lovlig meget rabat. Kan vi sige 2500kr på fragt?

 • Bams kommenterede indlægget S: GTX 1080 i forummet Køb og salg 6 måneder, 2 uger siden

  Det befinder sig i Aarhus. Jeg kan godt høre, at jeg ikke slipper for at grave en model frem. Det må jeg så prøve i aften😂👍🏻

 • Bams kommenterede indlægget S: GTX 1080 i forummet Køb og salg 6 måneder, 2 uger siden

  Det er en GTX 1080 fra min MM-vision computer, som jeg købte November 2017. Jeg kan ikke lige se, specifikationen på min email, da der bare står navnet på maskinen. Hvis det er afgørende kan jeg da godt pille siden af og kigge på kortet Jeg tror ikke, jeg har kassen mere:)

  Hvis I kan spare mig for at skulle tage billeder og oprette på dba og…[Læs mere]

 • Bams startede indlægget S: GTX 1080 i forummet Køb og salg 6 måneder, 2 uger siden

  Jeg vil gerne opgradere til 2080 TI, så jeg er klar til at afhænde mit ellers elskede 1080. Er der nogen aftagere?. Kortet er knapt halvandet år.

 • Jeg synes det er alt for vildt. Og helt sikkert en milepæl for Deepmind-projektet. Det er også sådan de selv ser det (og nej, det tror jeg ikke bare de siger, fordi de synes de er nødt til det)

  Det er slet ikke overraskende, at vi er nået hertil. Vi ved jo godt, at det sker. Men det er alligevel fascinererende at konstatere det ske – lige der…[Læs mere]

 • Min nevø på 12 vil gerne prøve kræfter med WoW. Jeg har købt spillet sammen med ham og tænker vi kan prøve at starte sammen i morgen.

  Mit spørgsmål er hvor han finder ligesindede, som han kan spille med? Findes der communities / guild med pre-teens? Er der måske discord kanaler eller andet, der egner sig til drenge i den alder? Hvilken realm ska…[Læs mere]

 • DR er røget ud af min daglige rutine, så jeg fik beskeden af en kammerat. Jeg kondolerer – og alt det bedste til familie og nære.

  Det rører mig – og jeg ikke kan forklare eller forstå. For jeg kender ikke “Phonetic” på anden måde end iværksætter, bagmand og boss over dailyrush.dk. Sådan har det bare altid været siden 2002, hvor jeg røg med om…[Læs mere]

 • Bams kommenterede indlægget Skel i nybyggeri i forummet Off-topic 1 år, 1 måned siden

  Jeg tror den aftale koster jer problemer, når I skal sælge ejendommen. En ny ejer vil påpege fejlen og kræve at sælger enten udbedrer fejlen eller får kompensation i prisen herfor.

  Mine forældre havde et skur i baghaven, som stod 30cm uden for skel op til begroet område. Købers advokat påpegede dette i handlen og krævede kompensation herfor ell…[Læs mere]

 • Bams kommenterede indlægget Vpn og Chromecast i udlandet. i forummet Off-topic 2 år siden

  Jeg har lige været på Mallorca, og dr.dk virkede (altså via browseren) sammen med min Private Internet Access(PIA) VPN – de har en glimrende IOS app. Jeg kunne dog ikke få mine Apps til at virke (hverken WAOO TV elller DR TV) til at virke med VPN.

  Men altså PIA + dr.dk virker!

  Jeg er ikke lige chromecaster, men så snart du har det på din tl…[Læs mere]

 • “Singleplayer-typen” har mindre og mindre kommerciel interesse, og derfor er fokus et andet sted. Singleplayeren bliver lidt en niche inden for gaming – der skal da nok være et udbud, men de store gaming-indsatser bliver lagt i dér, hvor der kan bygges enorme events, sociale netværk, store playerbases, esport, betting, osv.

  Generelt har sp…[Læs mere]

 • #10+11 Jeg har kigget på Discrete Choice / Placket Luce, men det er vanvittigt komplekst for mig at forstå og mappe til mit konkrete scenarie. Har du nogen idéer til, hvordan det kunne udforme sig i mit konkrete eksempel?

  En alternativ tilgang er at lave en prediction ranking ud fra løn (bare sortér en liste via løn). Hver person får så en scor…

  [Læs mere]

 • #7 Yes, allokering af ekstra lønkroner i fremtiden. Den færdige rangeringsliste skal bruges til at sammenholde eksisterende lønniveau, og så dernæst fastsætte en lønstigning. Den del har jeg styr på.

  Det, der er min udfordring, er det med at 80 personer laver egne lister – og lad os sige, at hver liste kun indeholder tilfældige 10 navne. Hvordan…[Læs mere]

 • Jeg håber vi kan holde sporet på rangeringsspørgsmålet. Jeg har lige kommenteret kort på de andre indspark.
  #1 Vi vil måle værdi.
  #2 Der er naturligvis nogle værdi-mæssige målepunkter, som folk skal rangeres ud fra, så det er vi ikke så bekymret for. Der vil altid være en grad af subjektivitet i sådan en rangering, hvilket i øvrigt ikke er anderl…[Læs mere]

 • Jeg er løbet ind i en udfordring, som jeg tænker, at der kan være nogle kvikke hoveder herinde, der godt kan hjælpe med. Vi arbejder på at finde en ny måde at fastsætte lønudviklingen dér hvor jeg arbejder. Vi er ca. 80 medarbejdere og vi ønsker at medarbejderne skal rangere hinanden.

  Step #1 er at alle medarbejdere nævner de personer som de har…[Læs mere]

 • Hent mere