Aben

 • Aben kommenterede indlægget GPU defekt? i forummet Hardware 1 måned siden

  Det er ikke altid nok bare at installere en ny driver. Evt. prøv også at hente DDU(Display Driver Uninstaller). Derefter installer din grafikkort driver. Husk at køre DDU i Windows safe mode.

 • #45
  Nu skærer jeg det ud i pap, for jeg tror ikke, at du forstår, hvad jeg skriver. Jeg spiller ikke klogeåge, jeg spørger ind til dit problem, fordi du skriver, at du henter med “30-50 mb”. For det første, så forkortes megabit “Mbit”, ikke mb, se: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Megabit
  Megabyte forkortes med MB, se: https…[Læs mere]

 • #33
  Hvis jeg fik en krone for hver person, jeg har set på nettet, som tror de kan hente med 300 MB/s, når de har en 300 Mbit forbindelse, så var jeg nok ikke millionær, men jeg kunne nok godt købe mig et nyt grafikkort.

  Du kunne jo også bruge ordentlige termer, når du beskriver dit problem. Så ville du ikke blive fornærmet, når nogen ønsker at…[Læs mere]

 • #30
  Bare lige så vi alle er enige. Når du skriver, at du henter med 30-50 mb, mener du så MB(megabyte) eller Mbit(megabit). Hvis det er førnævnte, så får du fint udnyttet det maksimale af din forbindelse. Hvis det er sidstnævnte, så er der noget i vejen.

 • For flere år tilbage bankede et par unge(18-20 ca.) kvinder på min dør. De var JV’er, og man kunne tydeligt se, hvor ukomfortable de var med at skulle prøve at konvertere mig. De nævnte ikke engang Jehovas Vidner, Gud eller noget andet. De sagde, at de havde et blad, som de delte rundt. De sagde at bladet blandt andet havde en artikel omkring depr…[Læs mere]

 • Pepsi Max Lime. Hvis man er til light sodavand kan den varmt anbefales.

 • Aben kommenterede indlægget Venner og Penge i forummet Off-topic 4 måneder, 1 uge siden

  Det lyder da som om, at du har en ganske god grund til at få ham ud. Lad hans lejekontrakt løbe ud, og hvis han klager over det, så er det jo meget nemt at forklare, at du ikke får dækket dine udgifter ifm. udlejen af lejligheden. En ven ville ikke have et problem med den forklaring. Er han ikke ok med den forklaring, så er han ikke din ven, og så…[Læs mere]

 • Aben kommenterede indlægget Hvad spiller I derude? i forummet Spil 4 måneder, 2 uger siden

  Jeg spiller Crusader Kings 3. Jeg er kæmpe fan af Paradox’ grand strategy spil, men de plejer altid at sutte ved release. CK3 er det første Paradox spil, som jeg er helt vild med ved fra start af. Jeg tror nemt jeg får 1000+ timer til at gå med det over de næste mange år.

 • Aben kommenterede indlægget Utroskab – hvad nu? i forummet Off-topic 4 måneder, 3 uger siden

  Det lyder som om, at du gerne vil blive sammen. Det er flot, at du føler, at du kan tilgive hende. Jeg vil bare lige bede dig tænke på, om du fremadrettet vil kunne klare, at din kone snakker med andre mænd, hvilket man selvfølgelig ikke kan undgå, når man er på arbejdsmarkedet.

  Mange bliver mærket af jalousi og manglende tillid, forståel…[Læs mere]

 • Der er vel en grund til at hver ny generation i gennemsnit er klogere end den foregående; at man gør op med nogle af de tåbelige opdragelsesmetoder og mindre eksponering overfor farlige stoffer, fx blymaling som du selv nævner. Læs evt: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Flynn_effect

  Jeg er da personligt kun glad for, at vi som mennesker går den r…[Læs mere]

 • Aben kommenterede indlægget Brandon Sandersons Rhythm of War i forummet Bøger 5 måneder siden

  Konge! Oathbringer er tæt på den bedste fantasybog, jeg nogensinde har læst.

  #1: Serien bliver kun bedre med de to efterfølgende bøger imo. Kan godt huske at jeg også havde svært ved især den første halvdel af den første bog.

 • #9
  Samme grund at nogle synes, at det er interessant at se reality TV. Hver sin smag, og fair nok at du ikke kan lide at se Twitch streamers. Så er denne tråd dog nok ikke det rette sted for dig.

  OT: Så Dr.D en gang i mellem, men gider simpelthen ikke at skulle gå ind på hver enkel platform for at scanne efter de streamers, jeg er inte…[Læs mere]

 • Hvis du bor i Auras fiberområde, kan du få 1000/1000 Mbit til 249,- om måneden ved Kazoom. Jeg har haft dem siden marts, og jeg er godt tilfreds I det omfang, at jeg ikke har haft nogle udfald, og hastigheden er det, som den skal være.

 • Aben kommenterede indlægget Tysk Miljøzoner Bil i forummet Off-topic 7 måneder siden

  Alternativt, tag noget helt almindeligt tape og brug det til at påsætte skiltet til ruden. Det er selvsagt super nemt at fjerne igen ift klister fra miljømærket.

 • Var pathfinding virkelig så dårlig dengang, som det er nu? Husker det i hvert fald ikke sådan. Er ved at få spat af, at pathing AI’en sender units ud på de mest åndssvage ruter.

 • #126 Troede jeg også, men ifølge Steam forums så er det kl. 19 dansk tid.

 • Aben kommenterede indlægget Hvilket western RPG? i forummet Nintendo 8 måneder, 3 uger siden

  Stor fan af alle spillene, men helt personligt ville jeg nok vælge Divinity, hvis du altså er til turbaseret RPG. Jeg synes Divinity som spil er noget nemmere at lægge fra sig end de to andre, og hvis tiden er knap, så er det jo et plus. Jeg ville selv være ret frustreret i at gå til og fra de to andre.

  Med det sagt så kan du jo nærmest ikke gå…[Læs mere]

 • Hvad keyboard kører din nevø med? Evt undersøg om du kan få en RGB mus i samme mærke, hvis hans nuværende keyboard har RGB. Man kan typisk synce lysshowet med producentens driver for maksimum RGB performance.

 • Aben kommenterede indlægget Årsopgørelsen 2019 i forummet Off-topic 10 måneder, 2 uger siden

  #63 resultatet er jo det samme. Hvis pengene stod på en konto skulle de jo bare betales oven i det nuværende beløb.

  Jeg skulle også af med penge i år. Jeg nøjedes dog med at skulle betale 3,- kr, så jeg er godt tilfreds.

 • Aben kommenterede indlægget Mount & Blade II: Bannerlord i forummet Spil 11 måneder siden

  Jeg var godt underholdt af 1’eren+expansions. Er dog ikke super vild med early access spil, så jeg afventer i hvert fald lige hvad anmeldelserne siger, før jeg køber.

 • Hent mere