Tilbage i april anmeldte jeg Turtle Beach Stealth 600, hvor jeg kvitterede med en karakter på 7 ud af 10 mulige. Det var et ganske fremragende headset, hvor lyden særligt imponerede mig, men hvor plastikmaterialet dog efterlod en følelse af et budget-produkt.

Turtle Beach er nu klar med næste generation af deres Stealth-serie, hvor der endnu engang findes versioner til både PlayStation og Xbox. Både 600 og 700-produkterne fungerer til PlayStation 4 og Xbox One, men det forsikres at begge versioner er optimeret til at være klar til novembers udgivelse af nye konsoller.

På de nye headsets hæfter jeg mig særligt ved knappernes placering og udformning på undersiden af koppen. De ser væsentligt mere tilgængelige og lettrykkelige ud, end hvad der var tilfældet ved første generation.

Knapperne på undersiden af kopperne virker nemmere at finde, end hvad der var tilfældet på de tilsvarende headsets fra forrige generation.

Turtle Beach Stealth 600 og 700 Gen 2 udkommer i Danmark til oktober, og det er til vejledende priser der matcher de nuværende modeller på henholdsvis DKK 799 og DKK 1.199.