At engelske Henry Cavill – som vi kender som især Superman og Geralt of Rivia – er ret nørdet, er ikke noget nyt. Han gamer, maler figurer og læser fantasy og nu kan han føje endnu en ting til listen: PC-bygning.

Det kan enhver celebrity selvfølgelig påstå, at de gør, men Henry har dokumentation: Han har nemlig optaget hele projektet og lagt videoen op på sin Instagram-konto. OBS: Afhængigt af hvor dine præferencer ligger, kan det være en god idé at f.eks. åbne et vindue, inden du klikker; det kan blive ret varmt, mens du kigger med.

Med Henry Cavills video har vi samtidig fået besvaret det ældgamle spørgsmål: Hvis Superman byggede en PC, hvilken processor ville han så vælge? Den opmærksomme seer spotter med det samme, at svaret er Ryzen.

Respekt til Henry Cavill herfra. Vi troede ikke, han kunne blive mere cool, men vi tog fejl.

5 KOMMENTARER

  1. At skrue et pcb i en metal kasse og klaske et par pcb sammen og sætte få ledninger til er en ting (casual), en anden er at forstå hvad der sker både hardware mæssigt og meget sjældnere forstå elektronikken og deres elektriske virkning

  2. Cool! Selvfølgelig kan man ikke forvente, at han udover at være mangemillionær, ung, hot, super succesfuld, sandsynligvis også sød og klog, tilmed er top tier hardware ekspert. Der bliver i forvejen swoonet nok over ham herhjemme.