Razer er blandt de helt store kanoner, når det kommer til gaminggear i topklasse. Nu træder firmaet dog lidt udenfor sin vanlige gamingzone, for at præsentere hvad de selv kalder “The World’s Smartest Face Mask”: Project Hazel.

Project Hazel er en topmoderne ansigtsmaske, med den sikkerhed der forlanges under den igangværende pandemi, såvel som en overflod af farverigt lir til dem der ønsker at personliggøre brugen.

 

Masken er udstyret med et bakteriefilter og udskiftelige ventilationsmoduler, som kan filtrere op til 95% af luftpartiklerne. Den er både vandafvisende og sikret mod ridser, og rensning foregår via UV-teknologi i den medfølgende æske. Tanken er at man kan være iført masken en hel dag, og da sætte den til rensning når man går i seng.

Project Hazel har et gennemsigtigt dække over munden, så andre kan se dine mundbevægelser og øvrige ansigtsmimik. På indersiden er der små lys som aktiveres i mørke, så det også er muligt at se ansigtet på de sene nattetimer. Som om det ikke var nok, er der også en lille mikrofon i masken, som sender din tale højt og tydeligt ud gennem en lille højttaler, så du er sikker på din samtalepartner også kan høre dig.

Komforten er der også taget højde for, i form af næsestykket som er lavet af silikone, og dermed sørger for maksimal komfort omkring kinder og næse. Der er justerbare bøjler, som skal sørge for at masken passer til alle ansigter.

Som prikken over i’et, og hvad der virkelig markerer Project Hazel som et Razer-produkt, er naturligvis de justerbare lyseffekter man kan lave i masken. Dette er drevet af Razers egen Razer Chroma RGB-teknologi, som giver 16,8 millioner farver at vælge imellem.

Project Hazel er endnu blot på konceptstadiet, så der er ingen udgivelsesdato, pris eller mulighed for forudbestilling af masken. Nu sætter jeg personligt min lid til, at foråret vil byde på en permanent afsked med mundbind og ansigtsmasker. Skulle det dog vise sig, at mundbind er kommet for at blive i et par år mere, så kan det da godt være man bør opgradere til denne futuristiske fortolkning af værnemidler mod bakterier.

8 KOMMENTARER

  1. Fuck, man! Hvis ikke vi havde så fin udsigt til at blive vaccineret i hoved og r*v, så havde jeg sgu gjort det! Det er præcis så dumt, som jeg synes kunne være sjovt at være! =D

  2. Synes den på en eller anden måde er meget fed og jeg er normalt slet ikke til sån noget li’r…
    Gad vide om den fåes med software til at ændre ens stemme, så man kan lyde ligesom Bane eller Batman… eller endnu bedre ligesom Cartman 😁

  3. Haha præcis! De bør klart give mulighed for stemmeforandring Og så lige en LED mund på visiret der synkroniserer til det du siger 🤖

  4. Jeg så at LG også har præsenteret en smart maske, det er åbenbart det nye på CES i år. Razer slår dog LG hvad angår features og udseende, alle har brug for LED lys i / på ansigtet! Sgu meget smart at den kan rense sig selv.