Som de fleste Daily Rush’ere nok allerede er bevidste om, er Nvidias næste generation af grafikkort på vej. Det betyder flere frames per second i stadigt højere opløsninger og hvilket spil kan være bedre til at demonstrere det end Doom Eternal?

Nvidia har postet en ny video, som viser Doom Eternal kørende på det kommende GeForce RTX 3080 kort. Du kan se videoen lige over nyheden her. Settings er skruet op til max og opløsningen er 4K. Med fuld knald på Doom Eternals hektiske action trækker kortet omkring 120 fps, hvilket er en fryd for øjet.

Som altid bliver det en dyr fornøjelse at være med på de nyeste high-end kort, men videoen her viser i hvert fald, hvad man får for sine penge.

P.S. Videoen har allerede været linket i forummets tråd om de kommende grafikkort, men vi følte den hørte hjemme på forsiden også.

6 KOMMENTARER

  1. Så der det i hvert fald ud til at 4k 60 fps endelig bliver en bredt tilgængelig mulighed i denne nye generation. Forhåbentlig tager prisen på RTX 3070 og nedefter også et dyk nedad når AMD lander med Navi 2X. Lige nu ligner det sandsynligvis et kort der bliver ca 15 % hurtigere end RTX 3070, men med hele 16 GB VRAM.