Udvalget af VR-headsets udvides støt og roligt, men hvis du endnu ikke har investeret i dit eget, kan der være grund til at vente lidt endnu. I hvert fald hvis man skal tro på udmelding fra HP, som netop har teaset deres kommende Reverb 2G headset.

Developed in collaboration with Valve and Microsoft, the next gen HP VR headset delivers a more immersive, comfortable and compatible experience than the previous generation. It’s the new standard in VR.

Headsettet har fået sin egen Steam-side, og med tanke på at der er en ny konsol på vej fra Microsoft i form af Xbox Series X, kan det tænkes at Microsoft endelig tager tilløb til at gøre deres spillekonsol klar til Virtual Reality; det er dog blot spekulation fra min side.

Der er endnu ingen specifikationer på headsettet, men på HP’s hjemmeside står der ganske tydeligt “coming soon”, hvilket må indikere at der er mere information på vej inden længe.

At kalde et VR-headset for “den nye standard” lyder storladent, men med Valve og Microsoft som samarbejdspartnere, kan der altså være virkelig gode ting i vente.

4 KOMMENTARER