Ataribox

Atari overraskede alt og alle på E3, da de fortalte at de var på vej med en “ny” konsol. Du kan her se de fire første billeder af Ataribox.

Nej, navnet er ikke en joke. Atari synes ikke at have været specielt opfindsomme, når det gælder navnet på konsollen. Der er tale om en retro-konsol a la Nintendos NES Classic, som vil byde på en række klassiske Atari-spil.

Under E3 diskede Atari op med en lille video, som kun viste konsollen i glimt. Kan du huske Atari 2600, vil du med det samme kunne genkende den mørkebrune farve / træ. Atari har heller ikke spyttet meget ud om hvilke spil vi kan vente os til den. Ataribox byder på et SD kort slot, en HDMI port samt fire USB porte. Vi har netop indfanget de fire første billeder som du kan se her.

Atari har heller ikke fortalt, hvornår vi kan vente os at se konsollen i handlen. Én ting synes dog sikkert. Atari har også fanget at retro er i høj kurs i disse år. Så må vi bare håbe at folk ikke er mættet helt inden de kommer på banen med Ataribox.

Retro-konsoller der dog bestemt ikke noget nyt for Atari. Det har stort set ikke lavet andet de seneste år. Deres Atari Flashback-konsoller så dagens lys mellem 2004 og 2011 og de nåede at lave otte forskellige af dem.

9 KOMMENTARER

  1. Jeg forstår ikke den her nye trend. Man kan jo downloade emulatorer af alle mulige gamle konsoller og deres spil gratis. Hvorfor sku man dog investere i gammel teknologi..??

  2. #2 Det er ikke os alle der gider og har tid til at bøvle med at skulle hente div. emulatorer osv. Og så er det da nemt bare at kunne koble den til TV’et uden nogen slags bøvl (forhåbentlig).

  3. #2: Enig. Synes retro er ved at tage overhånd. Alle forsøger at malke nu. Og så lige Atari, som intet nyt har bidraget med så længe. List for billigt synes jeg.

  4. #3, hey, hvis det er gamle konsoller, der gør det for dig, så er det jo bare fint men jeg vil komme med det argument, at det er nemmere at hente et simpelt, lille, gratis program (der skal ikke “rodes” med noget) på 1 minut, og derefter få adgang til samtlige spil, end det er at bestille konsollen hjem / hente den i en butik og blive 1000 kr (eller hvor meget den nu koster) fattigere.