fredag, juli 20, 2018

Xbox One vil understøtte 120Hz TV & displays i maj måned

Microsoft er for alvor begyndt at tilføje features til Xbox One. I maj måned kommer der bl.a. 120Hz understøttelse til tv og monitorer.

Red Dead Redemption kan nu spilles i 4K opløsning på Xbox One X

17 Xbox 360 titler tilføjes til Xbox One Backward Compatibility kataloget i april måned. Seks titler, inklusive Read Dead Redemption kan nu spilles i flot 4K opløsning på Xbox One X.

Atari Box’en officielt præsenteret som Atari VCS

Ataris kommende retro-konsol, er nu blevet endeligt navngivet. Atari VCS er navnet som giver associationer til video-maskiner fra fortiden (VCR). Forudbestillingerne starter i næste måned.Indtil i forgårs var konsollen...

Nintendo Switch slår den amerikanske et-års salgsrekord for konsoller

Ifølge nye data fra NPD, har Nintendo Switch nu slået et-års salgsrekorden for konsoller i Nordamerika. De amerikanske forbrugere brugte over $1 mia. på gaming-produkter i sidste måned.

Trådløst VIVE Focus VR headset ankommer senere i år

HTC har på GDC messen præsenteret det trådløse VIVE Focus VR headset. Senere på året vil du kunne frigøre dig fra ledninger og PC'en.

Real-time ray-tracing annonceret af både Microsoft og NVIDIA

Real time ray-tracing er det næste vi kommer til at se i spilgrafik. Microsoft har annonceret det til Direct X 12. Nvidia og Epic Games har leveret en imponerende demo på GDC.

HTC Vive PRO HMD lanceres den 5. april til en pris på €879

HTC VIVE & Valve har i dag annonceret at deres Vive PRO HMD VR-headset lanceres den 5. april til en pris på €879. Prisen på det nuværende VIVE headset sættes ned med €100.

Xbox One vil få 1440p understøttelse inden længe

Microsofts Kevin Gammill har bekræftet at Xbox One S og Xbox One X vil få tilføjet 1440p understøttelse inden længe via en opdatering.

Commodore 64 relanceres i en mini-udgave den 29. marts

Har du som undertegnede været så fjollet at smide din elskede Commodore 64 (C64) ud i mange år siden, kan du den 29. marts anskaffe dig The C64 Mini....

NVIDIA vil have forhandlerne til at prioritere gamere og ikke bitcoin-mining

Priserne på grafikkort er de seneste år røget godt i vejret. Årsagen er ikke spilmangel, men bitcoin og andre cryptocurrencies himmelkurs det seneste år.Det er efterhånden svært at finde...

POPULÆRE