tirsdag, december 11, 2018

ROCCAT SOVA lapboard anmeldelse

Vil du hellere flyde i sofaen frem for at sidde soldaterparat ved et computerbord? Så skal du endelig læse videre, for her kommer vores første hardware-anmeldelse i umindelige tider!

Sony bekræfter næste generation af PlayStation

Tilbage i maj måned skrev vi om, at PlayStation's CEO John Kodera havde udtalt, at PlayStation 4 var gået ind i den sidste fase af dens “livscyklus”, men at en...

Microsoft præsenterer Project xCloud – spilstreaming via skyen

Microsoft præsenterede Project xCloud i går, der er Microsoft kommende cloud-baserede streaming-service. Spil hvor du vil, på hvad du vil.

Nvidia RTX 2080 & 2080ti anmeldelserne er nu offentliggjort

Efter en lang ventetid siden afsløringen af 20xx-generationen af grafikkort fra Nvidia, er anmeldelserne og tredjeparts-benchmarks endelig begyndt at rulle ud efter endt embargo.

Nvidia forsinker 2080ti-serien en uge – 2080-udgaverne lanceres som forventet

Nvidia har annonceret, at udgivelsen af 2080ti-kortene forsinkes en uge. og de udkommer nu den 27. september. Forsinkelsen gælder ikke 2080-serien.

Lækket Gamescom-præsentation viser Ray Tracing i Battlefield 5 og MechWarrior 5

Chokket efter prisannonceringen på de nye Nvidia-kort er efterhånden ved at have lagt sig. Og nu begynder der også så småt at dukke flere interessante informationer op.

Nvidia lancerer ny generation af grafikkort til vanvidspriser

Rygterne har nærmest sprøjtet ud over hele det hardware-elskende internet de sidste uger, ikke mindst i vores egen hardware-sektion. Og det ser ud til at de fleste rygter fra...

Sonys næste PlayStation konsol ankommer tidligst i 2021

PlayStation CEO John Kodera har i dag fortalt, at Sonys næste PlayStation konsol (PlayStation 5) tidligst ankommer om tre år. De sidste dage havde ellers givet forhåbninger om en ankomst lidt før.

Salget af gaming headsets er eksploderet med PUBG & Fortnite

Det er ikke længe siden at Turle Beach var ved at lukke. Fortnite & PUBG succes har medvirket en indtægtsstigning på 185 % og det er gaming headsets som alvor sælger mere.

Microsoft vil stadig ikke offentliggøre Xbox One salgstallene

Det er over tre år siden Microsoft sidst offentliggjorde salgstal for Xbox One. Overfor Variety gentager Microsoft, at de vægter spillertal og engagement højere end hardware-salget.

POPULÆRE