mandag, oktober 22, 2018

Lækket Gamescom-præsentation viser Ray Tracing i Battlefield 5 og MechWarrior 5

Chokket efter prisannonceringen på de nye Nvidia-kort er efterhånden ved at have lagt sig. Og nu begynder der også så småt at dukke flere interessante informationer op.

Nvidia lancerer ny generation af grafikkort til vanvidspriser

Rygterne har nærmest sprøjtet ud over hele det hardware-elskende internet de sidste uger, ikke mindst i vores egen hardware-sektion. Og det ser ud til at de fleste rygter fra...

Sonys næste PlayStation konsol ankommer tidligst i 2021

PlayStation CEO John Kodera har i dag fortalt, at Sonys næste PlayStation konsol (PlayStation 5) tidligst ankommer om tre år. De sidste dage havde ellers givet forhåbninger om en ankomst lidt før.

Salget af gaming headsets er eksploderet med PUBG & Fortnite

Det er ikke længe siden at Turle Beach var ved at lukke. Fortnite & PUBG succes har medvirket en indtægtsstigning på 185 % og det er gaming headsets som alvor sælger mere.

Microsoft vil stadig ikke offentliggøre Xbox One salgstallene

Det er over tre år siden Microsoft sidst offentliggjorde salgstal for Xbox One. Overfor Variety gentager Microsoft, at de vægter spillertal og engagement højere end hardware-salget.

Microsofts Xbox One april opdatering er nu tilgængelig

Microsoft har nu rullet april måneds "Dashboard" opdatering ud til Xbox One S og Xbox One X. Blandt tilføjelserne er AMD Radeon FreeSync og 1440p understøttelse.

Xbox One vil understøtte 120Hz TV & displays i maj måned

Microsoft er for alvor begyndt at tilføje features til Xbox One. I maj måned kommer der bl.a. 120Hz understøttelse til tv og monitorer.

Red Dead Redemption kan nu spilles i 4K opløsning på Xbox One X

17 Xbox 360 titler tilføjes til Xbox One Backward Compatibility kataloget i april måned. Seks titler, inklusive Read Dead Redemption kan nu spilles i flot 4K opløsning på Xbox One X.

Atari Box’en officielt præsenteret som Atari VCS

Ataris kommende retro-konsol, er nu blevet endeligt navngivet. Atari VCS er navnet som giver associationer til video-maskiner fra fortiden (VCR). Forudbestillingerne starter i næste måned.Indtil i forgårs var konsollen...

Nintendo Switch slår den amerikanske et-års salgsrekord for konsoller

Ifølge nye data fra NPD, har Nintendo Switch nu slået et-års salgsrekorden for konsoller i Nordamerika. De amerikanske forbrugere brugte over $1 mia. på gaming-produkter i sidste måned.

POPULÆRE