I den første artikel i serien om det nye Microsoft Flight Simulator kunne du læse om de indledende oplevelser og indtryk af spillet. Til artikel nummer to har jeg samlet en række spændende lokationer, som jeg varmt vil anbefale at slå et slag forbi. Til hver lokation har jeg foreslået en lufthavn at starte fra samt angivet en afstand og ca. retning til seværdighederne.

Jeg vil her også give et tip: Som en særlig smart ting i spillet kan man taste længde- og breddegrad ind for et hvilket som helst sted, man er interesseret i. Så hvis stedet ikke er markeret på kortet som seværdighed, så hop f.eks. ind i Bing Maps på nettet og søg efter det sted, du vil besøge.

Højreklik på punktet og du får mulighed for at kopiere koordinaterne som længde- og breddegrad. Dem paster du så direkte ind i spillets søgefunktion, der hvor du planlægger din rute på jordklodemenuen. På den måde kan du oprette et Custom Waypoint, der kan bruges som start- eller ankomstpunkt.

Til nogle af lokationerne på listen har jeg angivet koordinater, idet stederne ikke er at finde markeret på spillets kort. De foreslåede startlufthavne er angivet med deres forkortelser. Forkortelserne kan du søge med direkte i spillets ruteplanlægger også.

God flyvetur!

New York

En klassiker at besøge som også fremstår flot i spillet – godt hjulpet af fotogrammetri af byen. Slå et slag rundt om Frihedsgudinden og så ellers nordpå hen over Manhattan.

Foreslået afgang fra KJFK, retning vest-nord-vest, 13 NM (sømil).

Bora Bora

Der er flere spektakulære steder at besøge i spillet omkring Fransk Polynesien. Jeg vil anbefale en tur til Bora Bora, der er noget helt særligt.

Foreslået afgang fra NTTB. Du letter direkte fra øen og har udsigt fra luften over herlighederne.

Moskva

Byen byder på flere flotte seværdigheder fra luften. Dog brillerer Den Røde Plads og den tilhørende St. Basils Katedral ufatteligt nok med deres fravær. Vi håber på en tilføjelse til spillet inden længe.

Foreslået afgang fra UUWW, retning nord-øst, 11 NM.

Pyramiderne og sfinksen på Giza-sletten

Endnu en sand klassiker som man selvfølgelig ikke bør snyde sig selv for. Den foreslåede tur bringer dig hen over Kairo by inden du rammer Giza-sletten.

Foreslået afgang fra HECA, retning vest-syd-vest, 17 NM.

Beijing og Den Forbudte By

Beijing by byder på adskillige spændende seværdigheder i spillet, og den Forbudte By er naturligvis et must at se, når man alligevel er her.

Foreslået afgang fra ZBBB, retning øst-syd-øst, 7 NM.

(Artiklen fortsætter på næste side.)

10 KOMMENTARER

 1. Det ser virkelig godt ud. Det ligner en grafisk perle af et spil. Jeg glæder mig til at komme i gang med spillet selv – men venter til jeg har købt en ny spand her i Q3

 2. #1: Det er et rigtig fedt spil! Det har stadig en del bugs og finurligheder. Men spillets omfang og ambitioner taget i betragtning så er det allerede et meget helstøbt produkt alligevel, og udvikleren patcher løbende spillet.

 3. Meget flot og fint. Og Danmark kommer – med DLC(Pfffth)

  Eller er #Dødkød nu en digital udenlandsdansker?

  Alt i alt: Kan du SÅ KOMME HJEM! Og så I disse tider
  HOV! Mangler du DK koordinater?

 4. #3: hehe ja DK er endnu ikke helt perfekt i spillet og det koster 150 kr i DLC at få håndtegnet Kastrup Lufthavn. Jeg tænkte at alle FS interesserede her på DR flyver alligevel Danmark tyndt at egen drifr, så det virrkede lidt overflødigt at dække

 5. #8: @Fox det er lidt ligesom at bevæge sig ud til kanten i Subnautica. Når du kommer i nærheden af Area 51 så kommer der 2 F-22 Raptors efter dig og skyder dig ned uden varsel!