Microsoft og Asobo Studio har lige fra lanceringen af Microsoft Flight Simulator lovet, at spillet vil blive udbygget og vedligeholdt i en længere periode fremover. Indtil videre har de heldigvis leveret på løftet – i første omgang med en stor opdatering til Japan for et par måneder siden. Denne gang er turen så kommet til Nordamerika, der ellers allerede på mange måder har imponeret.

Alligevel har der været en række bemærkelsesværdige fejl og mangler på kontinentet siden lanceringen. Niagara Falls har bl.a. haft store grafiske fejl på selve vandfaldet, Mount Rushmore har fuldstændig tabt ansigt og centrale seværdigheder som Det Hvide Hus har slet ikke lignet sig selv.

Utroligt mange af manglerne er heldigvis udbedret med World Update II, der lige er landet. Du kan få en forsmag på opgraderingerne i traileren nedenfor.

En komplet liste over de mange nye tilføjelser kan ses ovre på det officielle Flight Simulator forum. Ud over de mange visuelle tilføjelser og rettelser, så er en hel række forskellige fejl og mangler også blevet udbedret. Patch notes for dette kan ligeledes ses via linket.

Asobo har allerede tidligere luftet, at de gerne vil lave opdateringer til bl.a. Rusland og Nordeuropa også. Det sidste må siges at være en ganske spændende mulighed set med danske briller.

4 KOMMENTARER

  1. Headsup, hvis i lander og taxier til parking i Leipzig i tyskland, kommer i over en motorvejsbro, den er broken, i falder igennem og crasher . . . =P