Tidligere på ugen skrev vi om de tre versioner af Microsoft Flight Simulator, som udkommer den 18. august. Alle tre versioner er digitale, men hvis man foretrækker at have en fysisk kopi af spillet stående på hylden, er der også en løsning.

Microsoft har nemlig allieret sig med de tyske simulatorspecialister Aerosoft, som laver fysiske udgaver af standard og premium deluxe PC-versionerne. Den sidste inkluderer også en trykt manual, som du kan se herover.

Omfanget af Microsoft Flight Simulator er ekstremt ambitiøst og derfor kan det heller ikke overraske, at spillets data fylder en hel del. Hvis man vil installere den fysiske version af spillet, bekræfter Aerosoft at der skal 10 DVD’er gennem maskinen.

Standard-versionen koster €69,99 og premium deluxe-versionen koster €129,99. Der er med andre ord ikke stor prisforskel på de digitale og fysiske udgaver af Microsoft Flight Simulator.

3 KOMMENTARER

  1. Bruger man stadig Dvd-skiver? Kan man stadig få drev, som ikke kan læse en BD-skive?

    Det er dedikeret af Microsoft, men jeg blev lidt overrasket over de ti skiver. Først troede jeg, at spillet fyldte meget, så man havde ti BD-skiver, men nu er jeg overrasket over hvis spillet kun kræver 47GB plads (4.7 GB pr. skive).

  2. #1 Det er dual layer, så det er vel omkring 85 GB i alt. Hvilket i 2020 ikke er overdrevet meget, men hvis man sidder på en meget dårlig forbindelse, er det nok rart med skiver.