fredag, oktober 18, 2019

Trailer viser nye funktioner i Civilization VI: Gathering Storm

Det bliver en yderst fyldig omgang, når Gathering Storm-udvidelsen til Civilization VI udkommer den 14. februar.Vi har modtaget en trailer, som viser nogle af de nye udfordringer og funktioner,...

Farming Simulator får sin egen esports-liga

Når man taler om esport, falder tankerne måske hurtigst på CS:GO, StarCraft eller FIFA. Der er dog en ny spiller på vej med sin egen liga, og ivrige traktorførere...

Harry Potter, Batman og Diablo er måske på vej i tre nye spil

Blizzard gør plads til Diablo-afsløringer, et spændende Harry Potter spil blev afsløret, og så er Rocksteady måske på vej med endnu et Arkham-eventyr. Den seneste uge har budt på mange store overraskelser.

Blodig info og smukke screenshots af Red Dead Redemptions dyreliv

Omkring 200 dyrearter og 19 forskellige hesteracer lever deres liv i Red Dead Redemption 2's forunderlige verden. Rockstar er klar med masser af smukke billeder fra det vilde west.

Pro Evolution Soccer 2019 anmeldelse (PS4 Pro)

Sidste år kastede vi et solidt 8-tal efter PES 2018, som var et glimrende udspil, med lækker bold på banen og et par nye, gode idéer uden for banen. Blandt andet blev vi introduceret for nye co-op tiltag, der gjorde det mere meningsfyldt og interessant at invitere vennerne på besøg, online eller hjemme i stuen, så man sammen kunne drage i kamp mod andre digitale fodboldekvilibrister.

EVE Online-udviklerne opkøbes af skaberne af Black Desert Online

Det koreanske udviklerstudio Pearl Abyss, der blandt andet står bag Black Desert Online, har netop annonceret, at de opkøber islandske CCP Games, der som bekendt er folkene bag den evigt voksende succes, der er EVE Online.

2K opfordrer fans til at kontakte Belgiens regering for lovliggøre loot boxe

2K vil gerne have fans af NBA 2K til at tage fat i Belgiens regering, så den nylige ulovliggørelse af loot boxe i Belgien kan blive ændret igen. Ja, det er ikke engang gas!

HITMAN 2 byder Nr. 47 velkommen til den grønne jungle med flot teaser-trailer

IO Interactive annoncerer nu den anden lokation til HITMAN 2 i en flot trailer. Vi skal en tur til Colombias jungle, hvor agent 47 har massevis af grønne gemmesteder.

No Man’s Sky har nu fået ugentlige events med unikke belønninger

Den store No Man's Sky NEXT-opdatering lovede os ugentlige community events med specifikke belønninger. De er nu ankommet.

Two Point Hospital udkommer til PC’en med meget flotte anmeldelser

Den spirituelle efterfølger til Bullfrogs klassiske Theme Hospital er endelig udkommer til PC'en. Kritikere såvel som gamere roser spillet i stor stil.

POPULÆRE