søndag, april 21, 2019

Blodig info og smukke screenshots af Red Dead Redemptions dyreliv

Omkring 200 dyrearter og 19 forskellige hesteracer lever deres liv i Red Dead Redemption 2's forunderlige verden. Rockstar er klar med masser af smukke billeder fra det vilde west.

Pro Evolution Soccer 2019 anmeldelse (PS4 Pro)

Sidste år kastede vi et solidt 8-tal efter PES 2018, som var et glimrende udspil, med lækker bold på banen og et par nye, gode idéer uden for banen. Blandt andet blev vi introduceret for nye co-op tiltag, der gjorde det mere meningsfyldt og interessant at invitere vennerne på besøg, online eller hjemme i stuen, så man sammen kunne drage i kamp mod andre digitale fodboldekvilibrister.

EVE Online-udviklerne opkøbes af skaberne af Black Desert Online

Det koreanske udviklerstudio Pearl Abyss, der blandt andet står bag Black Desert Online, har netop annonceret, at de opkøber islandske CCP Games, der som bekendt er folkene bag den evigt voksende succes, der er EVE Online.

2K opfordrer fans til at kontakte Belgiens regering for lovliggøre loot boxe

2K vil gerne have fans af NBA 2K til at tage fat i Belgiens regering, så den nylige ulovliggørelse af loot boxe i Belgien kan blive ændret igen. Ja, det er ikke engang gas!

HITMAN 2 byder Nr. 47 velkommen til den grønne jungle med flot teaser-trailer

IO Interactive annoncerer nu den anden lokation til HITMAN 2 i en flot trailer. Vi skal en tur til Colombias jungle, hvor agent 47 har massevis af grønne gemmesteder.

No Man’s Sky har nu fået ugentlige events med unikke belønninger

Den store No Man's Sky NEXT-opdatering lovede os ugentlige community events med specifikke belønninger. De er nu ankommet.

Two Point Hospital udkommer til PC’en med meget flotte anmeldelser

Den spirituelle efterfølger til Bullfrogs klassiske Theme Hospital er endelig udkommer til PC'en. Kritikere såvel som gamere roser spillet i stor stil.

Blizzard vil ikke længere sælge loot boxe i Holland og Belgien

Betalte loot boxe i Overwatch og Heroes of the Storm vil snart blive fjernet fra de to spil i Holland og Belgien, da Blizzard ikke vil trodse ny lovgivning.

Survival-spillet SCUM er klar til Steam Early Access

SCUM er fra Gamepires og Croteam er nu nået så langt, at de har smækket "Early Acces" på spillet og udgivet det via Steam.

Lækket Gamescom-præsentation viser Ray Tracing i Battlefield 5 og MechWarrior 5

Chokket efter prisannonceringen på de nye Nvidia-kort er efterhånden ved at have lagt sig. Og nu begynder der også så småt at dukke flere interessante informationer op.

POPULÆRE