tirsdag, august 21, 2018

Monster Hunter: World flækker Steam-rekorder og høster smukke reviews

Hvis du for et par år siden havde fortalt mig, at et Monster Hunter-spil ville lande til store roser på PC'en, sætte adskillige Steam-rekorder og få en Metacritic score...

Assetto Corsa Competizione ankommer i Steam Early Access den 12. september

Er du til sim-racing og især på PC'en, har italienske Kunos Simulazioni nu afsløret at Assetto Corsa Competizione ankommer til PC i første omgang den 12. september via Steam Early Access.

Konami udsender PES 2019 demo på PC, PS4 og Xbox One den 8. august

Du kan få en forsmag på Konamis PES 2019 den 8. august. En demo, som byder på Exhibition match, quick match og offline CO-OP mode vil da være klar på PC, PS4 og Xbox One.

GOG-udgaven af No Man’s Sky NEXT har ikke multiplayer

Man's Sky NEXT udvidelsen har fået rigtig mange til at springe på (igen). GOG-udgaven af udvidelsen har dog ikke en af NEXT-udvidelsens store trækplastre - multiplayer.

Two Point Hospital ankommer til PC, Mac og Linux den 30. august

SEGA kunne i går fortælle, at deres og Two Point Studios' Two Point Hospital ankommer til PC, Mac og Linux den 30. august. Spar 10 % ved at forudbestille spillet allerede i dag.

Electronic Arts har set på cross-platform-play i FIFA 19

Der har på det seneste været fokus på cross-play funktionalitet mellem platforme. Electronic Arts fortæller, at de også har set på muligheden for at lade alle spille imod alle i det kommende FIFA 19.

Wolfenstein: Cyberpilot & Wolfenstein: Youngblood annonceret på E3 2018

Bethesda har hele to nye Wolfenstein-spil på vej i 2019. VR-spillet Wolfenstein: Cyberpilot og så Wolfenstein: Youngblood. Vi er klar med to trailers fra E3 2018.

Trials Rising annonceret og sparer ikke på de vanvittige crashes

Finske RedLynx, eller Ubisoft RedLynx som de nu hedder, har alle dage været lettere tossede. Trials Rising blev introduceret på dramatisk vis og der bliver ikke sparet på de vanvittige crashes. Se E3 traileren.

Dead or Alive 6 annonceret og ankommer i begyndelsen af 2019

Dead or Alive 6 blev annonceret i sidste uge, men KOEI TECMO og Team NINJA har i dag bidraget med flere detaljer, en E3 2018 trailer og kan også fortælle, at Dead or Alive 6 er klar i begyndelsen af 2019.

Skating-spillet Session fremvist under E3 med trailer

Der var ikke meget information at hente, da Session blev fremvist under Xbox's E3-præsentation. Det blev kun til en kort trailer, som du naturligvis ikke skal snydes for.

POPULÆRE