tirsdag, december 11, 2018

2K opfordrer fans til at kontakte Belgiens regering for lovliggøre loot boxe

2K vil gerne have fans af NBA 2K til at tage fat i Belgiens regering, så den nylige ulovliggørelse af loot boxe i Belgien kan blive ændret igen. Ja, det er ikke engang gas!

HITMAN 2 byder Nr. 47 velkommen til den grønne jungle med flot teaser-trailer

IO Interactive annoncerer nu den anden lokation til HITMAN 2 i en flot trailer. Vi skal en tur til Colombias jungle, hvor agent 47 har massevis af grønne gemmesteder.

No Man’s Sky har nu fået ugentlige events med unikke belønninger

Den store No Man's Sky NEXT-opdatering lovede os ugentlige community events med specifikke belønninger. De er nu ankommet.

Two Point Hospital udkommer til PC’en med meget flotte anmeldelser

Den spirituelle efterfølger til Bullfrogs klassiske Theme Hospital er endelig udkommer til PC'en. Kritikere såvel som gamere roser spillet i stor stil.

Blizzard vil ikke længere sælge loot boxe i Holland og Belgien

Betalte loot boxe i Overwatch og Heroes of the Storm vil snart blive fjernet fra de to spil i Holland og Belgien, da Blizzard ikke vil trodse ny lovgivning.

Survival-spillet SCUM er klar til Steam Early Access

SCUM er fra Gamepires og Croteam er nu nået så langt, at de har smækket "Early Acces" på spillet og udgivet det via Steam.

Lækket Gamescom-præsentation viser Ray Tracing i Battlefield 5 og MechWarrior 5

Chokket efter prisannonceringen på de nye Nvidia-kort er efterhånden ved at have lagt sig. Og nu begynder der også så småt at dukke flere interessante informationer op.

Alt indhold fra Hitman 1 udgives som DLC i Hitman 2

Hitman 1 fra 2016 var et hamrende godt spil. Det ved IO Interactive åbenbart godt. For de smider hele "det gamle" spil ind i det kommende Hitman 2 som DLC. 

Bandai Namco annoncerer Ace Combat 7: Skies Unknown med flot trailer

Er du til lynhurtig action i skyerne? Så er du måske allerede godt verseret i Ace Combat-serien. Og nu har Bandai Namco så mere til dig i form af Ace Combat 7: Skies Unknown.

Eksplosiv World War 3 Gamescom trailer ser lovende ud

Ved første øjekast kunne Farm 51's kommende World War 3 sagtens ligne en tidlig udgave af Battlefield 4. Storladent multiplayer med moderne våben, kampvogne og fly tilsat lidt ødelæggelse...

POPULÆRE