På tredje årti holder Blizzard troligt liv i ét af de mest ikoniske RTS’er nogensinde: StarCraft. Det originale spil udkom helt tilbage i 1998, men Blizzard producerer ganske beundringsværdigt stadig patches til det. I 2017 udgav Blizzard så StarCraft: Remastered, som er en opdateret version af StarCraft og udvidelsen Brood War med moderniseret grafik og online support.

Seneste skud på stammen er nu udkommet i form af det noget mere skæve StarCraft: Cartooned. Som navnet antyder, er StarCraft: Cartooned en version af StarCraft, hvor de originale menuer, enheder, maps osv. er blevet erstattet af tegneseriegrafik. Jo, du læste rigtigt. Du kan se traileren til spillet herover.

Grafikken i StarCraft: Cartooned er lavet af Carbot Animations, hvis YouTube-kanal er kendt for tegnefilm baseret på Blizzards spil.

Spillet er tilgængeligt nu, og vil koste dig 9,99 Euro at få i hænderne. Bemærk dog, at StarCraft: Cartooned kræver, at du allerede har StarCraft: Remastered.

8 KOMMENTARER

  1. Blizzard må simpelthen være løbet tør for gode ideer, deres fokus virker 100% til at være på at finde så mange mærkelige måder de kan sælge deres gamle spil igen på.