I går kunne Partisans 1941 se sin PC-udgivelse på Steam, og i den forbindelse er en ny trailer gjort klar, til at præsentere hvad spillet byder på. Som vi nævnte tilbage i september, så læner spillet sig meget op af de klassiske Commandos-spil. Du skal styre en gruppe af soldater gennem nazistisk territorie, hvor du med et strategisk overblik, listende adfærd og sporadisk ildkamp, skal overkomme adskillige krigsrelaterede udfordringer.

Du bygger selv din gruppe af kampklædte mænd og kvinder, med opgraderinger, specialiseringer og valg af våben til de enkelte missioner. Spillets grafiske design er mørkt og dystert, hvilket lader til at passe glimrende til de utrygge rammer, som dine undersåtter befinder sig.

Pressemeddelelsen vi har modtaget beskriver blandt andet disse højdepunkter:

  • Et nyt perspektiv på Stealth Tactics-genren: En blanding af kamp, ​​stealth, baghold og en række specielle objekter skaber kaos i fjendens rækker. Vælg din egen måde at gennemføre hver mission på og nyd over 20 timers spilletid.

  • Styr en gruppe partisaner: Find, rekrutter og opgrader nye medlemmer til modstandsbevægelsen for at skabe din egen, unikke gruppe. Brug dine karakterers styrker til at finde den bedste løsning i forskellige situationer.

  • Oplev livet som medlem af modstandsbevægelsen: Oplev en partisaners “hverdag” mellem missioner – udvikl din base, forbered dig på den næste mission, sørg for at du har ressourcerne til partisanens overlevelse. Hold dine tropper motiverede. Udforsk nærliggende regioner, kollider for at få kontrol over fjendens svagheder og skabe muligheder for at slå til fjenden.

  • Et andet perspektiv på 2. verdenskrig: Oplev historien om den voldelige modstand mod den tyske besættelse på østfronten. Følg historierne og historierne om forskellige mennesker, der slutter sig til partisan styrkerne – alt fra soldater til almindelige mennesker.

Spillet er som sagt at finde på Steam nu.