mandag, august 20, 2018

XCOM 2 og Trials Fusion er junis “gratis” PS Plus-spil

PS Plus-abonnenter kan i juni måned se frem til strategisk alien-udryddelse og halsbrækkende motorcykelstyrt. XCOM 2 og Trials Fusion er de to spil, som kan downloades uden merbetaling, hvis man er medlem af PS Plus.

Warcraft 3 får widescreen-understøttelse 16 år efter udgivelsen

Blizzard har nu gjort 1.29 PTR patchen til Warcraft 3 fuldt ud tilgængelig. Derved får spillet bl.a. widescreen-understøttelse 16 år efter udgivelsen i 2002.

League of Legends EU LCS Spring Finals kommer til København

I januar havde vi BLAST Pro Series forbi og i begyndelsen af næste måned vil League of Legends EU LCS Spring finalerne blive afviklet i Royal Arena i København.

Næste Hearthstone udvidelse The Witchwood ankommer i næste måned

Blizzard har her til aften navngivet, præsenteret og leveret en dato på den næste Hearthstone udvidelse, The Witchwood. Den ankommer allerede i næste måned.

Blizzard fejrer StarCrafts 20 års fødselsdag med in-game gaver

Den 31. marts fylder StarCraft 20 år. Blizzard fejrer begivenheden med en række in-game tiltag i StarCraft II, Diablo 3, World of Warcraft, Hearthstone og Overwatch.

Warcraft Remastered-rygter genoplivet efter ny patch & turnering

Blizzard har udsendt en større 1.29 PTR patch til snart 16 år gamle Warcraft 3 og også annonceret en Warcraft 3 Invitational turnering. Mon så snart vi ser Warcraft Remastered?

Agents of Mayhem forsøges nu som Kickstarter brætspil

Volitions Agents of Mayhem var noget af en slem skuffelse sidste år. Det er stort set dødt som en digital oplevelse, men nu vækkes det til live som et...

Age of Empires: Definitive Edition ankommer den 20. februar

Det tog måske lidt længere tid end planlagt, men Age of Empires: Definitive Edition ankommer nu til din PC den 20. februar.

Firaxis demonstrerer nye features i Civilization VI: Rise and Fall

Det er i efteråret at Civilization VI får sin første store udvidelse i form af Rise and Fall. Firaxis har bidraget med en lille trailer, som sætter fokus på...

SEGA & Creative Assembly annoncerer Total War: Three Kingdoms

Lidt uventet, kunne SEGA og Creative Assembly i går annoncere Total War: Three Kingdoms. Spillet tager udgangspunkt i år 190 (AD / CE) i Kina og ankommer i løbet af efteråret.

POPULÆRE