tirsdag, december 11, 2018

Two Point Hospital udkommer til PC’en med meget flotte anmeldelser

Den spirituelle efterfølger til Bullfrogs klassiske Theme Hospital er endelig udkommer til PC'en. Kritikere såvel som gamere roser spillet i stor stil.

Space Hulk: Tactics får en snarlig udgivelsesdato og en ny trailer

Gamescom 2018 er så småt ved at ryste de første informationer af sig. Og inden messen for alvor går igang har vi allerede fået både en trailer og en...

Donkey Kong finder vej til Mario + Rabbids Kingdom Battle i E3-trailer

Så er der friske figurer på vej til Mario + Rabbids Kingdom Battle, og det er i form af den velkendte Donkey Kong, som altså gør resten af det gakkede hold selskab.

Total War: Three Kingdoms forsinket og ankommer i foråret 2019

Da SEGA præsenterede Total War: Three Kingdoms i begyndelsen af året, fik vi ellers at vide, at det ville være klar i efteråret. Det bliver forsinket og ankommer nu i løbet af foråret 2019.

Space Hulk: Tactics demonstrerer gameplay i ny trailer

Uanset om du er Warhammer-entusiast eller ej, så kan fans af turbaserede strategispil godt være bekendt, at holde et vågent øje på Space Hulk: Tactics. En ny trailer er netop blevet gjort tilgængelig, hvor mange af spillets gameplay-elementer for en kyndig demonstration.

XCOM 2 og Trials Fusion er junis “gratis” PS Plus-spil

PS Plus-abonnenter kan i juni måned se frem til strategisk alien-udryddelse og halsbrækkende motorcykelstyrt. XCOM 2 og Trials Fusion er de to spil, som kan downloades uden merbetaling, hvis man er medlem af PS Plus.

Warcraft 3 får widescreen-understøttelse 16 år efter udgivelsen

Blizzard har nu gjort 1.29 PTR patchen til Warcraft 3 fuldt ud tilgængelig. Derved får spillet bl.a. widescreen-understøttelse 16 år efter udgivelsen i 2002.

League of Legends EU LCS Spring Finals kommer til København

I januar havde vi BLAST Pro Series forbi og i begyndelsen af næste måned vil League of Legends EU LCS Spring finalerne blive afviklet i Royal Arena i København.

Næste Hearthstone udvidelse The Witchwood ankommer i næste måned

Blizzard har her til aften navngivet, præsenteret og leveret en dato på den næste Hearthstone udvidelse, The Witchwood. Den ankommer allerede i næste måned.

Blizzard fejrer StarCrafts 20 års fødselsdag med in-game gaver

Den 31. marts fylder StarCraft 20 år. Blizzard fejrer begivenheden med en række in-game tiltag i StarCraft II, Diablo 3, World of Warcraft, Hearthstone og Overwatch.

POPULÆRE