mandag, juni 24, 2019

Civilization VI: Gathering Storm bliver seriens største udvidelse

Selvom Civilization VI har rundet sin to års-fødselsdag, så er der stadig mere indhold i sigte. Spillets næste udvidelse, Gathering Storm, er netop blevet annonceret, og der er bestemt...

Blizzard annoncerer et remake, en genudgivelse og et mobil-spil

En af 90'ernes mest innovative spiludviklere er snart klar med et gammelt spil, et ældre spil og så et mobil-spil ... plus en udvidelse og en ny helt.

Remasters på vej af de gamle Command & Conquer-spil

Real Time Strategy-serien Command & Conquer har 25 års jubilæum om to år. I den forbindelse er det kommet på tale, at udgive remasters af de helt klassiske spil fra 1995.

Harry Potter, Batman og Diablo er måske på vej i tre nye spil

Blizzard gør plads til Diablo-afsløringer, et spændende Harry Potter spil blev afsløret, og så er Rocksteady måske på vej med endnu et Arkham-eventyr. Den seneste uge har budt på mange store overraskelser.

Two Point Hospital udkommer til PC’en med meget flotte anmeldelser

Den spirituelle efterfølger til Bullfrogs klassiske Theme Hospital er endelig udkommer til PC'en. Kritikere såvel som gamere roser spillet i stor stil.

Space Hulk: Tactics får en snarlig udgivelsesdato og en ny trailer

Gamescom 2018 er så småt ved at ryste de første informationer af sig. Og inden messen for alvor går igang har vi allerede fået både en trailer og en...

Donkey Kong finder vej til Mario + Rabbids Kingdom Battle i E3-trailer

Så er der friske figurer på vej til Mario + Rabbids Kingdom Battle, og det er i form af den velkendte Donkey Kong, som altså gør resten af det gakkede hold selskab.

Total War: Three Kingdoms forsinket og ankommer i foråret 2019

Da SEGA præsenterede Total War: Three Kingdoms i begyndelsen af året, fik vi ellers at vide, at det ville være klar i efteråret. Det bliver forsinket og ankommer nu i løbet af foråret 2019.

Space Hulk: Tactics demonstrerer gameplay i ny trailer

Uanset om du er Warhammer-entusiast eller ej, så kan fans af turbaserede strategispil godt være bekendt, at holde et vågent øje på Space Hulk: Tactics. En ny trailer er netop blevet gjort tilgængelig, hvor mange af spillets gameplay-elementer for en kyndig demonstration.

XCOM 2 og Trials Fusion er junis “gratis” PS Plus-spil

PS Plus-abonnenter kan i juni måned se frem til strategisk alien-udryddelse og halsbrækkende motorcykelstyrt. XCOM 2 og Trials Fusion er de to spil, som kan downloades uden merbetaling, hvis man er medlem af PS Plus.

POPULÆRE