Der gik adskillige år fra Final Fantasy VII Remake første gang blev annonceret, til spillets første del rent faktisk blev udgivet. Spillet var dog heldigvis ventetiden værd, som vi gav udtryk for i vores anmeldelse. Derfor er det glædeligt, at Famitsu nu kan afsløre, at næste del af spillet er under udvikling.

Meldingen kom fra den japanske ryokutya2089-blog, som hurtigt blev oversat til engelsk af Twitterbrugeren @aitaikimochi:

I samme tweet fortælles også et par sjove fun facts om det spil vi fik i hænderne tilbage i april. For eksempel er der en særlig massage-scene, som var lige på kanten til at give spillet en højere alders-rating. Dertil havde første spil også en mini-boss kaldet Roche, som angiveligt skulle have haft mere end den ene kampscene han rent faktisk fik i det færdige spil.

Det er naturligvis rart at vide, at Final Fantasy VII Remake Part 2 bliver til noget. Det er dog ærgerligt ikke at vide, om vi skal vente lige så lang tid på denne installation som ved foregående spil. Lad os ikke håbe vi skal mod slutningen er PlayStation 5’s livscyklus, før Cloud & Co. kan fortsætte deres eventyr.

3 KOMMENTARER

  1. Mon ikke vi kan regne med at se de næste 2 dele lidt før, de har nok mange asset o.l de kan bruge fra part 1, tænker de køre med samme engine i de 2 næste med forbedringer.

  2. #2: De tog de første fem timer fra den oprindelige udgivelse, og spredte alt det indhold ud til at vare omkring 40 timer.

    Og det var fedt