En ellers forholdsvis uinteressant opdatering på Stadia Community bloggen, har vakt usædvanlig stor interesse hos RPG-fans. Hvorfor? På grund af denne sætning:

You’re already looking forward to DOOM Eternal, Get Packed, Orcs Must Die! 3, Baldur’s Gate 3 and many more games coming to Stadia this year.

Spillet, der springer i øjnene, er selvfølgelig Baldur’s Gate 3. Spillet blev officielt annonceret i juni sidste år, og har indtil videre ikke nogen officiel udgivelsesdato. Bevares, der kan være tale om en hel banal fejl fra Googles side, men på den anden side er det heller ikke umuligt, at Google har afsløret for meget.

For cirka en måned siden teasede Larian Studios, RPG-veteranerne der arbejder på Baldur’s Gate 3, at “something’s brewing”, og at vi hører nærmere den 27. februar:

Vi krydser fingre for, at afsløringen handler om spillets udgivelsesdato, og at den ligger i år.

7 KOMMENTARER

  1. Mange spil- og nyheds sider gætter og postulerer udgivelsesdatoer på trods af at de ikke har den fjerneste anelse. Det er udelukkende for views og omtale.

    Hvis folk ser en udgivelses dato – også selvom den er total opspind – så er der størrer chance for at de klikker på artiklen, og at de bagefter fortæller deres omkreds “Hey jeg læste på NyhedsSiteX at xxx udkommer bla bla bla.” hvilket giver publicity.

    Det kan være en “ups leak!” men oftest er det bare et publicity stunt.