Her til aften streamede CD Projekt Red en særlig udgave af deres Night City Wire-serie. Temaet var Xbox og det betyder ni minutters frisk gameplay fra Cyberpunk 2077 optaget på Xbox One X og Xbox Series X.

Gameplayet stammer fra missionen Automatic Love. CD Projekt Red har venligt nok redigeret spoilere ud, så se trygt med lige over nyheden her. Du kan så samtidig sammenligne oplevelsen på nuværende og forrige generation af Xbox – men husk at versionen optimeret til Xbox Series X|S først udkommer næste år.

Nu på torsdag den 19. november vender CD Projekt Red tilbage med næste fulde afsnit af Night City Wire.

Som de fleste gamere nok er bevidste om nu, lander Cyberpunk 2077 den 10. december. Spillet udkommer til PC, Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X|S.

13 KOMMENTARER

 1. For det første, så ser det super godt ud, på både One X og Series X. Når det så er sagt, så synes jeg ikke at der er så stor forskel på det to, udover at One X er 30fps og Series X ligner 60fps.

  Jeg kan ikke helt forstå den hype der er omkring CyberPunk, det hænger måske sammen med, at jeg ikke har spillet andre spil fra CDPR. Når Elgiganten en dag får styr på min forudbestilling og jeg modtager min Series X, så er Witcher 3 på listen over spil jeg skal igennem og så kan det være jeg pludselig forstår, hvorfor hele verden er hyped omkring CyberPunk

 2. The witcher3 var med god grund top 3 spil det år det kom ud. Kan ikke huske om det blev årets spil…
  Har ikke gennemført witcher 3 men har lagt 100+ timer i første gennemspilning bare for at udforske verdenen

  Det her ser jo vildt flot ud!! Glæder mig virkelig til at bevæge mig rundt i den by!

 3. Helt enig, verdenen ser fed ud. Til gengæld, de der animeringer af ansigtsudtryk.. Er vi virkelig ikke kommet længere? Resten så fedt ud.

 4. #6, et benchmark-spil som fx Metro Exodus har også, trods den meget flotte grafik, elendige ansigtsanimationer. Naughty Dog er de eneste, der kan imponere mig med in-game ansigtsanimationer.

 5. Der er forresten lige kommet nogle nye trailers (gameplay trailer og Silverhand trailer), samt nogle behind the scenes videoer. Man kan finde det på deres youtube side.

 6. Jeg kommer helt sikkert til at spille det, når jeg engang kan få nye dele til en ny PC (Så i 2022 sikkert). Omvendt er jeg ikke så hyped omkring dette spil, som jeg var for The Witcher 3.